Napisano 23 Sierpień 200420 l ...podczas V Miedzynarodowych Warsztatow 3D, ktore odbeda sie w dniach od 30 IX do 2 X 2004. Miejscem tegorocznej edycji DigiTechMedia bedzie Kino LUNA http://www.kinoluna.pl mieszczace sie przy ul. Marszałkowskiej 28 w Warszawie (na powyzszej stronie mapka z lokalizacja kina)... . ... itd. moze maly zlocik? :D
Napisano 23 Sierpień 200420 l Autor hmm tradycyjnie? ja zbieram z naczki i mnie targi nie interesuja ale na jakies ciastko moznaby wyskoczyc ;)
Napisano 23 Sierpień 200420 l ja bym chcial wpasc, tylko mam kawalek tam z wro.. i dobre by bylo jakby ktos z wro tez sie wybieral;)
Napisano 24 Sierpień 200420 l sie tak zastanawiam jaka byla by wasza reakcja jak by wyswietlili Pawełka animacje na wielkim ekranie podczas pokazu DTM ;) chcial bym zobaczyc wasze miny ;) hihi .... moze tam wpadne ....
Napisano 24 Sierpień 200420 l Bylyby to z pewnoscia glupie miny, w dwoch odmianach: - mina kota w czapce z zaby - http://www.lockitupoffroad.com/Clubpics/wtf_cat.jpg
Napisano 24 Sierpień 200420 l Ja byłem w zeszłym roku..w tym również się wybieram :) Kto z Kraka jedzie?? :) Mozę być też Tarnów.. a jak fotek znowu będzie nawijał to biorę kamerę - na żywo jest booooskiii.. :) :p
Napisano 24 Sierpień 200420 l Pewnie będę... tj. będziemy razem z Kaśką ;). Głupie pytanie- gdzie śpicie (tak, wiem że w większości w łóżkach) ?
Napisano 24 Sierpień 200420 l Jedzie moze ktos z okolicy Legnicy?? (hehe czlowiek nawet nie czuje ze rymuje) :)
Napisano 24 Sierpień 200420 l M@ti/.. spokojnie bierz kamere :) Cos tam bede gadal znowu. Mam swietna propozycje na knajpe w wawie niedaleko, podobno wypas daje rade bo jest wielka . Po godzinach wypoconych na warsztatach poszloby sie tam na piwencjo. "Le Madame" ktos tam kiedys byl moze, to wie ze jest sympatico pozdr FotoAs
Napisano 24 Sierpień 200420 l Leander dzieki, bo poczulem sie niepewnie. Na wszelki wypadek nie bede sie odzywal. :D
Napisano 25 Sierpień 200420 l Autor "Le Madame" ktos tam kiedys byl moze, to wie ze jest sympatico plusem tego lokalu jest praca 24h na dobe przynajmniej w weekendy. wchodzisz w piatek wychodzisz w poniedzialek, mozna sie kimnac na gustownych materacykach. minusy to tylko dla doroslych i w porze wieczornej estep tylko na karty klubowe. no i wcale nie jest blisko choc bardzo ladnie.
Napisano 25 Sierpień 200420 l No dobra, dobra - wchodzę w pt, wychodzę w pon.. tylko pewnie wejść trzeba z walizką pieniędzy :) Nie leżą mi trochę te warsztaty w tym roku, ale zobaczymy... Btw. orientuje się ktoś czy obecne msce warsztatów jest daleko od zeszłorocznego?? Bo ja nie bardzo jestem oobeznany w tych rejonach.. jak nikt nie bezie wiedział to zostaje mi studiowanie mapy :)
Napisano 25 Sierpień 200420 l Nie no ta edycja to daleko oj daleko od wszystkiego niemal... To prawie pod Piasecznem :/.
Napisano 25 Sierpień 200420 l http://www.kinoluna.pl/doja.html - jest wykaz tramwajow, autobusow po najechaniu kursorem
Napisano 25 Sierpień 200420 l ja bede jechał z krakowa, jeżeli wogóle będe jechał bo przez miesiąc wszystko sie może zdarzyć..:) Jak by co to mam mieszkanie pod warszawą i moge kogoś przekimać.
Napisano 25 Sierpień 200420 l Heh, to ja się zgłaszam na mieszkanie, jak coś :) Też jadę z Kraka :) Btw. a jakby mieszkanie nie wypaliło to jest jakiś hotel w okolicy za w miarę rozsądne pieniądze do przekimania się??
Napisano 25 Sierpień 200420 l Trzeba wcześneij załatwiać, czy z lotu też można wpaść, dać kasę i spać??
Napisano 26 Sierpień 200420 l Autor @ M@Ti tego niestety nie wiem ale jakby nie wypalilo to obok jest fajny park ;)
Napisano 26 Sierpień 200420 l Mówisz o Łazienkach? Wydawało mi się, że na noc je zamykają - chyba więc z biwaku nici :).
Napisano 26 Sierpień 200420 l ok m@ti jak by co to sie zgadamy...a wie ktoś może jak wygląda sprawa z ceną za te warsztaty????
Napisano 26 Sierpień 200420 l Podawalem linka w Newsie: http://www.forum3d.kom-net.pl/f3dbb/index.php?md=topic&tid=72917
Napisano 26 Sierpień 200420 l na ciastko bym se z wami wyskoczył a co tam hmmm musze przemyslec kwestie
Napisano 26 Sierpień 200420 l Ciastko?? kliknij an link od Druga i przeczytaj post n0. 5 by fotoas.. ciastko.. phi.. ;) Przecież wszyscy wiedzą po co ta impreza jest.. 3d to tylko przykrywka :P ;)
Napisano 26 Sierpień 200420 l Rzeczywiscie, Warsztaty to tylko pretekst... ale dla mnie do spotkania sie z ludzmi, ktorych znam lub ktorych chcialbym poznac w realu (moze byc tesco). Szkoda, ze mnie nie bedzie.
Napisano 26 Sierpień 200420 l masaa prawdopodobnie jade jak ktos jest z Lublina niech sie odzywa mam samochod zabiore za free! pozdrawiam
Napisano 27 Sierpień 200420 l M@ti.. nie znasz sie nic a nic widze... teraz ta nowa generacja pozera ciastka takie nadziewane zielonym :) tak poczestowac cale DigitalMediaTech takimi ciasteczkami ??woow,..strach pomyslec w jakim to filmie byly te ciasteczka nadziewane ? rany..wypadlo mi ze lba btw.. ktos przynosi cokies ? ;] pozdr FotoAs
Napisano 27 Sierpień 200420 l Kto by jechał z Krakowa???? Można by zrobić "rozgrzewke" w knajpie...:)
Napisano 27 Sierpień 200420 l drUg - dlaczego am Cię nie być?? Co to ma znaczyć?? A co do ciasteczek.. heh. no jakiś nieaktualny widocznie jestem, bo u nas to zawzse wszyscy kulturalnie z kompocikiem przychodzą :D :P No ale to w końc 2gi koniec polski :p ;) Ja jadę z Krakowa (jeśli nic nie wypadnie), ale rozgrzewka w knajpie to niezbyt dobry pomysł. bo ja jednak chciałbym sobie kulturalnie przejechać IC i posłuchać troszkę wykładów, poza tym, jesli warsztaty zaczną się tak, jak ostatnio to będzie trzeba jechać pociągiem koło 6... no i nie wiem jak chcecie tą rozgrzewkę zrobić - chyba całonocną od dnia poprzedniego :P :)
Napisano 2 Wrzesień 200420 l oj chciałbym się tam pojawić. niestety wiek chyba raczej uniemożliwia mi to. chyba, że miałbym tam się z ojcem wkroczyć na digitechmedia, ale to by była ogólna kompromitacja ;) nie uważacie?
Napisano 2 Wrzesień 200420 l Dobra.. no to robimy zbiórkę: kto conajmniej na 95% będzie? Meldować się - zostawiać wpis i wynocha :P
Napisano 2 Wrzesień 200420 l Ja bede na 100% ..zaparkuje obok moim x-wingiem wiec łatwo mnie rozpoznacie.. =]
Napisano 2 Wrzesień 200420 l Ja bede na 94%. Poznacie mnie po.. x-wingu Sharpa. Stane pod lewym skrzydlem.
Napisano 2 Wrzesień 200420 l M@ti jak pare osob ruszy sie z Krakowa to ja do nich dolacze...wynajmie sie caly pociag jakis 3 pietrowy hotel i git :)
Napisano 4 Wrzesień 200420 l w jakim to filmie byly te ciasteczka nadziewane ? rany..wypadlo mi ze lba eurotrip? ;) tesh pewno pokaze sie na DTM :) daleko w sumie nie mam :D a jesli chodzi o miejsca do spania to przeco sa moteliki na Jerozolimskich :P pozdrawiam...
Napisano 4 Wrzesień 200420 l oj chciałbym się tam pojawić. niestety wiek chyba raczej uniemożliwia mi to. chyba, że miałbym tam się z ojcem wkroczyć na digitechmedia, ale to by była ogólna kompromitacja ;) nie uważacie? A czemu to? Własnego ojca się wstydzisz?
Napisano 4 Wrzesień 200420 l Możeby tak się umówić w jakimś jednym mscu?? W pierwszy dzień?? :D :) Tzn. chodzi mi o konkretne msce w lunie... http://www.dtm2004.3d.pl/ - przejrzyjcie i podajcie jakieś propozycje :)
Napisano 4 Wrzesień 200420 l Btw. jak ktoś z Krakowa to proponuję jazdę tym pociągiem, co Wy na to?? 3. Kraków Główny 30.09.04 6:50 IC 3102 RP ZR K Warszawa Zachodnia 9:29 czas podróży: 2:39; Kursuje Pn - So InterCity :)
Napisano 6 Wrzesień 200420 l Mati- Lepiej przejedź się jeszcze do następnej stacji (Centralny), będziecie mogli wtedy nawet dojść nie męcząc się przy tym ;). PS. Będę na pewno.