Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
...podczas V Miedzynarodowych Warsztatow 3D, ktore odbeda sie w dniach od 30 IX do 2 X 2004. Miejscem tegorocznej edycji DigiTechMedia bedzie Kino LUNA

http://www.kinoluna.pl

mieszczace sie przy ul. Marszałkowskiej 28 w Warszawie (na powyzszej stronie mapka z lokalizacja kina)...

.

... itd. moze maly zlocik? :D

• Odpowiedzi 491
  • Wyświetleń 33,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

hmm tradycyjnie? ja zbieram z naczki i mnie targi nie interesuja ale na jakies ciastko moznaby wyskoczyc ;)

Napisano

ja bym chcial wpasc, tylko mam kawalek tam z wro.. i dobre by bylo jakby ktos z wro tez sie wybieral;)

Napisano

sie tak zastanawiam jaka byla by wasza reakcja jak by wyswietlili Pawełka animacje na wielkim ekranie podczas pokazu DTM ;) chcial bym zobaczyc wasze miny ;) hihi .... moze tam wpadne ....

Napisano

Ja byłem w zeszłym roku..w tym również się wybieram :) Kto z Kraka jedzie?? :)

Mozę być też Tarnów.. a jak fotek znowu będzie nawijał to biorę kamerę - na żywo jest booooskiii.. :) :p

Napisano

Pewnie będę... tj. będziemy razem z Kaśką ;). Głupie pytanie- gdzie śpicie (tak, wiem że w większości w łóżkach) ?

Napisano

M@ti/.. spokojnie bierz kamere :)

Cos tam bede gadal znowu.

Mam swietna propozycje na knajpe w wawie niedaleko, podobno wypas

daje rade bo jest wielka . Po godzinach wypoconych na warsztatach poszloby sie tam na piwencjo.

"Le Madame"

ktos tam kiedys byl moze, to wie ze jest sympatico

pozdr

FotoAs

Napisano
  • Autor

"Le Madame" ktos tam kiedys byl moze, to wie ze jest sympatico

plusem tego lokalu jest praca 24h na dobe przynajmniej w weekendy. wchodzisz w piatek wychodzisz w poniedzialek, mozna sie kimnac na gustownych materacykach. minusy to tylko dla doroslych i w porze wieczornej estep tylko na karty klubowe. no i wcale nie jest blisko choc bardzo ladnie.

Napisano

No dobra, dobra - wchodzę w pt, wychodzę w pon.. tylko pewnie wejść trzeba z walizką pieniędzy :) Nie leżą mi trochę te warsztaty w tym roku, ale zobaczymy...

Btw. orientuje się ktoś czy obecne msce warsztatów jest daleko od zeszłorocznego?? Bo ja nie bardzo jestem oobeznany w tych rejonach.. jak nikt nie bezie wiedział to zostaje mi studiowanie mapy :)

Napisano

Nie no ta edycja to daleko oj daleko od wszystkiego niemal... To prawie pod Piasecznem :/.

Napisano

ja bede jechał z krakowa, jeżeli wogóle będe jechał bo przez miesiąc wszystko sie może zdarzyć..:) Jak by co to mam mieszkanie pod warszawą i moge kogoś przekimać.

Napisano

Heh, to ja się zgłaszam na mieszkanie, jak coś :) Też jadę z Kraka :) Btw. a jakby mieszkanie nie wypaliło to jest jakiś hotel w okolicy za w miarę rozsądne pieniądze do przekimania się??

Napisano

Trzeba wcześneij załatwiać, czy z lotu też można wpaść, dać kasę i spać??

Napisano

ok m@ti jak by co to sie zgadamy...a wie ktoś może jak wygląda sprawa z ceną za te warsztaty????

Napisano

Ciastko?? kliknij an link od Druga i przeczytaj post n0. 5 by fotoas.. ciastko.. phi.. ;) Przecież wszyscy wiedzą po co ta impreza jest.. 3d to tylko przykrywka :P ;)

Napisano

Rzeczywiscie, Warsztaty to tylko pretekst...

ale dla mnie do spotkania sie z ludzmi, ktorych znam lub ktorych chcialbym poznac w realu (moze byc tesco).

Szkoda, ze mnie nie bedzie.

Napisano

M@ti.. nie znasz sie nic a nic widze...

teraz ta nowa generacja pozera ciastka takie nadziewane zielonym :)

tak poczestowac cale DigitalMediaTech takimi ciasteczkami ??woow,..strach pomyslec

w jakim to filmie byly te ciasteczka nadziewane ? rany..wypadlo mi ze lba

btw.. ktos przynosi cokies ? ;]

pozdr

FotoAs

Napisano

Kto by jechał z Krakowa???? Można by zrobić "rozgrzewke" w knajpie...:)

Napisano

drUg - dlaczego am Cię nie być?? Co to ma znaczyć??

A co do ciasteczek.. heh. no jakiś nieaktualny widocznie jestem, bo u nas to zawzse wszyscy kulturalnie z kompocikiem przychodzą :D :P No ale to w końc 2gi koniec polski :p ;)

Ja jadę z Krakowa (jeśli nic nie wypadnie), ale rozgrzewka w knajpie to niezbyt dobry pomysł. bo ja jednak chciałbym sobie kulturalnie przejechać IC i posłuchać troszkę wykładów, poza tym, jesli warsztaty zaczną się tak, jak ostatnio to będzie trzeba jechać pociągiem koło 6... no i nie wiem jak chcecie tą rozgrzewkę zrobić - chyba całonocną od dnia poprzedniego :P :)

Napisano

oj chciałbym się tam pojawić. niestety wiek chyba raczej uniemożliwia mi to. chyba, że miałbym tam się z ojcem wkroczyć na digitechmedia, ale to by była ogólna kompromitacja ;) nie uważacie?

Napisano

Dobra.. no to robimy zbiórkę: kto conajmniej na 95% będzie? Meldować się - zostawiać wpis i wynocha :P

Napisano

Ja bede na 100% ..zaparkuje obok moim x-wingiem wiec łatwo mnie rozpoznacie.. =]

Napisano

M@ti jak pare osob ruszy sie z Krakowa to ja do nich dolacze...wynajmie sie caly pociag jakis 3 pietrowy hotel i git :)

Napisano

Ja jadę z Krakowa... tzn. mam zamiar...

Napisano

w jakim to filmie byly te ciasteczka nadziewane ? rany..wypadlo mi ze lba

eurotrip? ;)

tesh pewno pokaze sie na DTM :) daleko w sumie nie mam :D a jesli chodzi o miejsca do spania to przeco sa moteliki na Jerozolimskich :P

pozdrawiam...

Napisano
oj chciałbym się tam pojawić. niestety wiek chyba raczej uniemożliwia mi to. chyba, że miałbym tam się z ojcem wkroczyć na digitechmedia, ale to by była ogólna kompromitacja ;) nie uważacie?

A czemu to? Własnego ojca się wstydzisz?

Napisano

Będziemy :) Pierwsza okazja opicia wirtualnych znajomości.

Napisano

Możeby tak się umówić w jakimś jednym mscu?? W pierwszy dzień?? :D :) Tzn. chodzi mi o konkretne msce w lunie...

http://www.dtm2004.3d.pl/ - przejrzyjcie i podajcie jakieś propozycje :)

Napisano

Btw. jak ktoś z Krakowa to proponuję jazdę tym pociągiem, co Wy na to??

3. Kraków Główny 30.09.04 6:50 IC 3102 RP ZR K

Warszawa Zachodnia 9:29

czas podróży: 2:39; Kursuje Pn - So

InterCity :)

Napisano

Mati- Lepiej przejedź się jeszcze do następnej stacji (Centralny), będziecie mogli wtedy nawet dojść nie męcząc się przy tym ;).

PS. Będę na pewno.