Gość Caspik Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 informator, nie wiem jak ty to zrobiles ale SZACUNECZEK.. jestes wlk :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 pamietacie ta akcje z krakowa? ZERO PRYWATNOSCI , NIKT NIE MOZE CZUC SIE BEZPIECZNYM.Informator zawsze dopnie swego. Juz pewnie nawet system ochrony swiadkow nie pomoze. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 Normlanie genialnie taki wypas a te rozmowy to juz HC przez 10 min sie smiałem jak idiota ten koles sie juz tak boi ze zaraz sie zabije :D P.S Pięknie to rozegrałes informator !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błazi Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 Dawac wiecej bo juz mnie wkreciliscie!!!. Czekam na reszte :P. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 ale bym sie smial gdyby informator to by ten mateusz (tzw jedna osoba) i chce sie tak wymigac:D:D:D joke jak mozesz to pokaz rozmowe z nim na gg:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błazi Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 Ja (16:12) siemka mati (oszust) (16:12) czesc Ja (16:13) pogadamy? mati (oszust) (16:13) o czym? Ja (16:13) a mozemy pogadac na wszystkie tematy? Ja (16:14) jestes tam? mati (oszust) (16:14) tak mati (oszust) (16:14) wiec slucham Ja (16:15) no więc Ja (16:15) zacznijmy od 1 prostego pytania Ja (16:15) dlaczego oszukales tylu grafikow w polsce? w tym mnie? Ja (16:15) a moze to nie ty Ja (16:15) moze to ktos inny mati (oszust) (16:15) 1. nie oszukałem nikogo Ja (16:16) w kazdym razie slyszalem ze wiesz o co chodzi mati (oszust) (16:16) po 2. tłumacztłem dzisiaj jednej osobie, Ja (16:16) ale nie mi Ja (16:16) wytlumacz to mi Ja (16:16) czuje sie oszukany Ja (16:16) oszukal mnie ktos Ja (16:16) wszyscy mowia ze ty Ja (16:17) czekam na wtlumaczenie mati (oszust) (16:17) oszukał was Kreshi nie ja, mati (oszust) (16:17) ja i Kreshi to są 2 rózne osoby Ja (16:17) jaki kreshi? mati (oszust) (16:18) to moze inaczej Jeffery Ja (16:18) ale Ja (16:18) z naszego portalu Ja (16:18) max3d? mati (oszust) (16:19) tak Ja (16:19) nie mamy tkiego Ja (16:19) ani jeffrey ani kreshi mati (oszust) (16:19) to moze spytaj sie innych osob Ja (16:20) czekaj Ja (16:20) jest Ja (16:20) to napewno nie jestes ty? mati (oszust) (16:20) --------------------- a teraz ciekawostka =] http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=7200&highlight=kreshi obczaicie to. nic nie kapuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błazi Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 Własnie jeszcze znalazłem że email sie zgadza [email protected]... Może znajdziemy jeszcze pare osobowosci :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 Ja bym wolal uslyszec rozmowe z ojcem mateusza ;)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błazi Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 mati (oszust) (16:26) cos jeszcze? Ja (16:26) miałeś kiedyś coś do czynienia z kreshim? mati (oszust) (16:26) tak.... jesli tak myslicie ze ja to kreshi Ja (16:27) dlaczego wybrał akurat ciebie Ja (16:27) jesteś nieszczęśliwą ofiarą losu vczy jak? mati (oszust) (16:28) to prosze zobaczcie w bazie whois ze na innych domenach mati (oszust) (16:28) zobaczycie inne adresy Ja (16:29) miałeś kiedyś coś do czynienia z e-mailem Ja (16:29) [email protected] Ja (16:29) ? mati (oszust) (16:29) Ja (16:29) a jaki jest twoj e-mail? mati (oszust) (16:29) mniałem ale z greks3_2. Ja (16:29) i o co w tym chodziło? Ja (16:30) mamy uzytkownika Ja (16:30) greks Ja (16:30) na forum Ja (16:30) to jest wlasnie ten osszust Ja (16:30) podaje sie za kreshiego mati (oszust) (16:30) nie bede ci opowiadał bo znowu bedziecie sie wysmiewac. Ja (16:30) kto my? mati (oszust) (16:30) na forum.. Ja (16:30) wchodzisz na nasze forum? mati (oszust) (16:31) a ja i tam dowiode, ze jestem niewinny Ja (16:31) to chociaz daj namiary na kreshiego mati (oszust) (16:32) jak wam nie podał to myslesz ze mi poda? Ja (16:32) tak mysle mati (oszust) (16:33) 120 mati (oszust) (16:33) za jakies domeny. Ja (16:33) co 120? mati (oszust) (16:33) wiec jesli myslicie ze mam gg to sie mylicie mati (oszust) (16:34) kreshi mi mowił ze zarobie sobie kase jesli zainwestuje w domeny mati (oszust) (16:34) wiec zainwestowałem 120 zł, ale teraz mam same problemy, przez tą osobe. Ja (16:34) jakto tobie mowil? Ja (16:34) to jak sie z nim skonttaktowales Ja (16:34) ? mati (oszust) (16:35) z gg sie odzywał. Ja (16:35) i juz nie masz jego numeru? mati (oszust) (16:36) juz nie poniewaz go zablokowałem ale odzywał sie z nr 5309171 Ja (16:36) jak nam pomozesz to cie przestana oskarzac mati (oszust) (16:37) jak mam wam pomuc, jak widzą kreshiego we mnie, i przeszkadzją mi i mojej rodzinie Ja (16:38) to moze se odezwij na forum czy cos mati (oszust) (16:38) chciałem wytłumaczyc to jedej osobie, ale ona sobei kawał zrobiła i nagrała naszą rozmowe Ja (16:38) kto? Ja (16:39) sproboj wytlumaczyc im wszystkim Ja (16:39) na forum Ja (16:39) pozwolisz zebym wystawil to rozmowe na forum? Ja (16:40) zeby pokazac ze masz dowody is sie tlumaczysz Ja (16:40) halo mati (oszust) (16:41) powiem tylko tyle, zle robicie, ale to juz wasze słumienie Ja (16:41) moge wystawic czy nie? mati (oszust) (16:42) rob cos chcesz i tak mam juz powazne problemy, + policja ale mowie obyscie sie mylili Sorki ze wrzucam cale rozmowy ale nie chce mi sie ciac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 ahahahha, ********* to jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błazi Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 Nie wiem czy mu wierzyc czy nie... W sumie to mnie troche przekonał - nawet dał sensowne argumenty... Mówi że zal mu swoich rodzicow itd. Zal mi go i chyba mu wierze... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość informator Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 Witam, mam dostęp do jego różnych maili na mn. na greks3_2 i tam też ludzie mu piszą na ten mail , że on ma im kase oddać :D Na inne maile burak miał ten sam adres, hasło :) mam wszystkei dowody na niego. GG to ja przejąłem NIE Kreshi. On jest tą samą osobą. Szukałem. Podawał się za Kreshiego lub MateuszaX i podawał wszędzie ten sam adres maila i GG. :) Więc niech się nie wykręca :) HAHA :) Niestety na GG różne numery i maile miał identyko hasło. Dwie różne osoby w życiu by nie miały takich samych haseł :) Że ma oddać kase itp. :) Kreshi nie ma innego GG. To było jego ! Przejąłem je bo miał takie same hasło jak na maile !! To może być tylko jedna osoba!! KŁAMCA JEDEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 dziecinada. dzieci dają się naciągać głupim dzieciom. Bhaal jeżeli założysz kolejne konto to na to pierwotne tez dostaniesz bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 heh ... no to niezle Mateusz twierdzi ze zostal wrobiony , twierdzi tez ze winowajca tego calego zamieszania odzywal sie z numeru "5309171" ... dziwnym trafem pod tym numerem kryje sie nie jaki Mateusz ... hmm no ok ... ktos moze sprawdzic (modernatorzy) z jakiego IP odzywal sie ten pacjent : ? http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=7200&highlight=kreshi i ew. porownac go z innymi osobistosciami Mateusza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błazi Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 Sans, nie olewaj tego tak błagam... inni na tym ucierpia... Po co go od razu na policje itp, itd ale tak speszyc zeby przestal :P. Marcin dobrze gada. Sprawdźcie to. A tak w ogóle to nie koniecznie ten chlopak to zrobil. No ale ktos zrobil... Bylismy na tropie a szeryf zbannowal glownego informatora :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błazi Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 EKhm. Ja jednak mysle ze sie nie mylilismy... Kiedy Mateusz przed chwilą opuścił gg to nagle po paru sekundach wszedl ten kreshi z numeru 5309171. Zrobił tak pare razy po czym wszedl na swoje gadu-gadu i powiedzial: "zacielo sie ggg"... Nie wiem co o tym myslec :/ "mati (oszust) (17:23) nie byłem na innym gg" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 Błazi ja tego nie olewam, ale za przeproszeniem, Wasze błaznowanie nie przyczynia się rozwiązaniu problemu. Jeżeli informator Bhaal rozpracował oszusta i udało mu się namierzyć go to Wy jako poszkodowani powinniście ustalić wspólne działanie. Powiniście przygotować przemyślaną, poważną rozmowę z rodzicami oszusta i/lub przejść na drogę prawną w co raczej wątpię. Plując oszustowi na gg do niczego nie dojdziecie bo... sorry Wasze cytowane wypowiedzi z gg są żałosne. Jeżeli koleś od ponad roku uprawia taką zabawę to znaczy że jest ostro jeb***ty i osobiste rozmowy z nim nie mają najmniejszego sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błazi Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 Szeryfie a czy mógłbyś chociaż posprawdzac te ip?. Jego gg i konto Grrreeka na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 Szeryfie a czy mógłbyś chociaż posprawdzac te ip?. Jego gg i konto Grrreeka na forum? w sumie to nie ma po co ;] jak juz Sans napisal poprostu rozwiazcie ten problem w jednoznaczny sposob ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 ip z neostrady, więc tylko droga prawną możecie starać sie wyciagnąć namiary z tepsy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błazi Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 shit :P. Nkt drogą prawną tego nie zrobi ^^. A może sprawca sie speszy i przestanie robic takie numery :P ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bhaal Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 No drogą prawną można by. On oszukał lekko z 50 osób. Jak by zebrać to wszystko razem to możnaby iść na policje. On ma pełno numerów GG. Rozmawiałem z jego znajomym i się przyznał do tego (niewiedząc , że nie rozmawiaz z Mateuszem). On teraz się wymiguje bo się boi. Oczywiście on mnie wykiwał i gdy chciałem z nim o tym porozmawiać na innym numerze GG, który dziś podał to mnie od razu zabanował bo wie kim jestem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 Bhaal, jako główny informator :] zrób listę poszkodowanych (imię, nazwisko, imię ojca, data i miejsce urodzenia, pesel, adres + dokładny opis oszustwa dokonanego na danym poszkodowanym). Mając taką listę przedzwoń do swojej prokuratury i/lub wojewódzkiej komendy policji i umów się na spotkanie celem złożenia doniesienia. To wypali tylko wtedy gdy poszkodowani wyrażą chęć odbycia wycieczki na zeznania do tejże prokuratury lub komenty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bhaal Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 ok, pozbieram wszystkie adresy i zrobie liste. Szczyl będzie miał nauczke za robienie głupot. Rodzice nic prawodpodobnie nie wiedzieli bo ojciec się z deczka zdziwił. Naciągcz jeden. Dziś znów próbował zarobić kase na oszustwach. Eh... PS. Tak poza tym to ścigam go mn. za to "pocałuj mnie w dupe" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mergan Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 Bhaal tak trzymaj, udupcie gnoja żeby nauczył sie na całe życie. Nie nawidze takich cwaniaczków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 jestem ciekaw na ile kasy naciągnął swoje ofiary(ile musi im oodać) ;P. koleś musi mieć naprawdę nierówno pod sufitem skoro swoją "działalność" prowadzi tyle czasu i nie wycofał się wcześniej, a przedstawiono mu tyle poważnych dowodó. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 ciekawe czy go jeszcze dorwiecie....on juz pewnie wyemigrowal za granice (moze na alaske albo BIEGUN POLNOCNY) byle jak najdalej stad :D przestraszyl sie chlop :] Ale jak tak patrzylem jak rozmawial z roznymi osobami na gg to widzac te jego bledy ort itp doszlem do wniosku ze to dzieciak...Ale jak juz uslyszalem jego glos w telefonie to bylem pewny ze to (prawie ;])DOROSLY CZLOWIEK ,ale z inteligencja przedszkolaka?(lub rogalika z maslem jak kto WOLI :D)...Bhaal trzymam . POKAZ MU GDZIE JEST JEGO MIEJSCE [ | |JAIL (+,+) JAIL | | ] JUZ NAWET MAM WIZJE JAK TO BEDZIE WYGLADAC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 Caspik, litości..to już jakaś paranoja, cyrk czy jak ? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 vorek! prawie Cię nie poznałem! tyle czasu miałeś magiczny światłomierz w avatarku. a teraz ta ryba z Ice Age :D caspik: wszystko rozumiem ale to nie "Rzeczy interesujące/rzeczy zabawne". proponuję czekać na kolejne niusy naszego Informatora (pzdr.). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 Eeeeh... Mnie próbował naciagnąc na 400. Jedną osobę udało mu się na 50. Bhaal twierdzi, że łącznie wkrcił lub próbował wkrecic ok. 50 osób... Ciekawe na ile łącznie $? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 Z tego zamieszania które tutaj zrobiliście ciężko wywnioskować właściwie o co chodzi. Czy ktoś coś w ogóle wysłał oszustowi i nie dostał za to kasy? A na kasę i tak nie liczcie nawet jeżeli powództwo byłoby cywilne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błazi Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Po co z tego az taką aferę robić? Koleś cfaniaczył i tyle a te pieniądze to nie kradzież tylko wasze dobrowalne oddanie (naiwność... :/). Gdyby ktoś tak naciągał to napewno nie robił by takich błędów... Jak przedstawiciel atari moze mówić "poszłem"... Poza tym napewno byłby zabezpieczony na taką wpadkę. 16 - latek musuiałby być szalenie przebiegły i inteligentny żeby naciągać dorosłych, odpowiedzialnych ludzi na sumy po 400 zł... ZASTANÓCIE SIĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Witam!! hehe wy sie zachowujecie gorzej niz on marudzicie tylko a zrubcie cos takjak pisze sans zbiezcie liste osob ktore sa poszkodowane a nie gadacie jakies bzdury:) piszecie tylko co z nim zrobicie jakie beda konsekwencje ale wy tylko piszecie bhaal tylko narazie dziala kasy to wy i tak (najprawdopodobniej) nie dostaniecie ale powinniscie zamiast isc na policje pogadac z jego rodzicami co i jak i na pewno juz nie bedzie mlodziak mial neta i bylo by po sprawie a tu taka moja refleksja: (:D) mnie ciekwai jedno wasza naiwnosc bo nie kumam skoro on wam wisi kase to znaczy ze albo mu daliscie kase(;)) albo daliscie mu prace a on wam kasy nie zaplacil tak?? wiec po przeczytaniu waszych rozmow na gg bylo mowione ze dacie mu prace a za dwa tygodnie bedzie umowa tak?? ale on pisal ze praca "musi przejsc glosowanie" i teraz sie moze wyprzec ze praca nie przeszla glosowania inaczej ze sie nie spodobala:) wedlug mnie to wy jestescie naiwni tez chcial abym zrobil kilka modeli na "probe" a pozniej byla by jakas umowa ale olalem typa i juz:D wedlug mnie powinniscie pogadac z jego rodziciami a jak to by nie poskutkowalo to dopiero wtedy isc na gliny:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 dobrze mowi:) nawet bardzo dobrze, tez tak mysle, ale nie chcialo mi sie przelewac mysli w literki^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 a tu taka moja refleksja: (:D) mnie ciekwai jedno wasza naiwnosc bo nie kumam skoro on wam wisi kase to znaczy ze albo mu daliscie kase(;)) albo daliscie mu prace a on wam kasy nie zaplacil (...) wedlug mnie to wy jestescie naiwni tez chcial abym zrobil kilka modeli na "probe" a pozniej byla by jakas umowa ale olalem typa i juz:D... pozdro dokladnie nielot, w duzej mierze to przez Wasza nieuwage i naiwnosc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Mnie znowu ktoś inny wyjebał prawie 2 lata temu w ikonkach. Chiał pixle artowe zrobiłem mu wysłałem brzydką jakość ale nalegął i nieiwem co mnie skusiło wysłałem mu normalne. I do tej pory sie nie odezwał. Teraz bym sie już nie dał wkręcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bhaal Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 no ludzie robili mu też strony internetowe , nie tylko modele :) ja niestety jade jutro na ślub i liste ludzi zrobie w pon. i powysyłam maile do poszkodowanych. Ja chce tylko aby typek był ukarany a nie żeby kase oddał. Powiedziałem jego ojcu, że Mateusz naciągał ludzi na wiele sposobów a modele to tylko jeden z nich. PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 A znasz typa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bhaal Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 tzn. w jakim sensie znam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Nie zna, gdyby znał, to już na zawsze pozostaloby to w czasie przeszłym. Hih! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 Nobo piszesz ze powiedziałes jego ojcu. Czyli cos go znasz. Bo zabardzo nie rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 Kemil czytaj caly watek i bedziesz wiedzial ze Bhaal dzwonil do niego do domu bo namierzyl jego adres / nr telefonu i takie tam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 1)jeszcze raz : super dyskusja ^^ > ksiazke mozna napisac :) 2) "informator" kim jest ten pan "X" ??? (nieaktualne) SansSerif dobrze gada: to jest gnojek, ja gdybym byl przedstawicielem firmy to bym nie pisal: "papa to wszystko co chcialem wam powiedziec" albo TO JEST THE BEST!!!:D:D:D: "sry, nie moge teraz wymieniac tytulow, tyle ich bylo: musz isc na obiad" hahahahahahaha boki zrywac "i/lub wojewódzkiej komendy policji i umów się na spotkanie celem złożenia doniesienia" aaaaaaaaaaaaaahahahahhahahahahahahhahahahaha, nie no nie moge "Ale jak tak patrzylem jak rozmawial z roznymi osobami na gg to widzac te jego bledy ort itp doszlem do wniosku ze to dzieciak..." ja tez : trzeba po prostu z nim ( pogadac : moze on jest ...teges :P nie trzeba od razu go lac. "16 - latek musuiałby być szalenie przebiegły i inteligentny żeby naciągać dorosłych, odpowiedzialnych ludzi na sumy po 400 zł... ZASTANÓCIE SIĘ" NO COMENT "to dopiero wtedy isc na gliny:)" > od glin sie ucieka^^ ~~~~konkluzja~~~~~ oj niezle niezle: koles jak to widzisz to : przeczytaj to i wez sobie do serca co Ci ludzie pisza, a jak nic do Ciebie nie dociera to kiepsko z toba. > ja nie mialbym sumienia nikogo okrasc, ale jak ty mogles brac modele od kolesi i normalnie potem ich olewac i nie placic ...to znaczy ze niezly z Ciebie pojeb > pewnie srebrny dres nosisz,. jak to spiewa hg z mokotowa" jebac leszczy z lamusami sie nie piescic" , no i po co Ci to bylo? teraz bedziesz mial przejebane z prokuratorem, z rodzicami, polamana szczeke i debed na koncie i wszystko dlatego, ze robiles zle. (ok, chyba styka), Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 Heh widze, ze tu fajna zabawa byla/jest - aż cały wątek przeczytałem:]. Oszuści byli są i będą. Zostałem kiedyś oszukany , ale na szczęście nie przez tego "pana" - jeszcze by mnie wciągneło tak jak was ;). W końcu nie wiadomo kto tu ma z kogo zabawe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 A ja się czuję mocno zawiedziony. Do mnie nie napisał ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 do mnie też nie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 widocznie nie podobaly mu sie wasze prace :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 widocznie nie podobaly mu sie wasze prace :) hehehehe, zeczywiście zabawne :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 hehe, pewnie tak ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 na dobrego socjotechnika nie ma posobu :P bmam dla was rozwiązanie - róbcie kupiaste pracki ;) btw ciekawy wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi