Napisano 18 Sierpień 200519 l informator, nie wiem jak ty to zrobiles ale SZACUNECZEK.. jestes wlk :]
Napisano 18 Sierpień 200519 l pamietacie ta akcje z krakowa? ZERO PRYWATNOSCI , NIKT NIE MOZE CZUC SIE BEZPIECZNYM.Informator zawsze dopnie swego. Juz pewnie nawet system ochrony swiadkow nie pomoze. :D
Napisano 18 Sierpień 200519 l Normlanie genialnie taki wypas a te rozmowy to juz HC przez 10 min sie smiałem jak idiota ten koles sie juz tak boi ze zaraz sie zabije :D P.S Pięknie to rozegrałes informator !!!
Napisano 18 Sierpień 200519 l ale bym sie smial gdyby informator to by ten mateusz (tzw jedna osoba) i chce sie tak wymigac:D:D:D joke jak mozesz to pokaz rozmowe z nim na gg:) pozdro
Napisano 18 Sierpień 200519 l Ja (16:12) siemka mati (oszust) (16:12) czesc Ja (16:13) pogadamy? mati (oszust) (16:13) o czym? Ja (16:13) a mozemy pogadac na wszystkie tematy? Ja (16:14) jestes tam? mati (oszust) (16:14) tak mati (oszust) (16:14) wiec slucham Ja (16:15) no więc Ja (16:15) zacznijmy od 1 prostego pytania Ja (16:15) dlaczego oszukales tylu grafikow w polsce? w tym mnie? Ja (16:15) a moze to nie ty Ja (16:15) moze to ktos inny mati (oszust) (16:15) 1. nie oszukałem nikogo Ja (16:16) w kazdym razie slyszalem ze wiesz o co chodzi mati (oszust) (16:16) po 2. tłumacztłem dzisiaj jednej osobie, Ja (16:16) ale nie mi Ja (16:16) wytlumacz to mi Ja (16:16) czuje sie oszukany Ja (16:16) oszukal mnie ktos Ja (16:16) wszyscy mowia ze ty Ja (16:17) czekam na wtlumaczenie mati (oszust) (16:17) oszukał was Kreshi nie ja, mati (oszust) (16:17) ja i Kreshi to są 2 rózne osoby Ja (16:17) jaki kreshi? mati (oszust) (16:18) to moze inaczej Jeffery Ja (16:18) ale Ja (16:18) z naszego portalu Ja (16:18) max3d? mati (oszust) (16:19) tak Ja (16:19) nie mamy tkiego Ja (16:19) ani jeffrey ani kreshi mati (oszust) (16:19) to moze spytaj sie innych osob Ja (16:20) czekaj Ja (16:20) jest Ja (16:20) to napewno nie jestes ty? mati (oszust) (16:20) --------------------- a teraz ciekawostka =] http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=7200&highlight=kreshi obczaicie to. nic nie kapuje :P
Napisano 18 Sierpień 200519 l Własnie jeszcze znalazłem że email sie zgadza [email protected]... Może znajdziemy jeszcze pare osobowosci :>
Napisano 18 Sierpień 200519 l mati (oszust) (16:26) cos jeszcze? Ja (16:26) miałeś kiedyś coś do czynienia z kreshim? mati (oszust) (16:26) tak.... jesli tak myslicie ze ja to kreshi Ja (16:27) dlaczego wybrał akurat ciebie Ja (16:27) jesteś nieszczęśliwą ofiarą losu vczy jak? mati (oszust) (16:28) to prosze zobaczcie w bazie whois ze na innych domenach mati (oszust) (16:28) zobaczycie inne adresy Ja (16:29) miałeś kiedyś coś do czynienia z e-mailem Ja (16:29) [email protected] Ja (16:29) ? mati (oszust) (16:29) Ja (16:29) a jaki jest twoj e-mail? mati (oszust) (16:29) mniałem ale z greks3_2. Ja (16:29) i o co w tym chodziło? Ja (16:30) mamy uzytkownika Ja (16:30) greks Ja (16:30) na forum Ja (16:30) to jest wlasnie ten osszust Ja (16:30) podaje sie za kreshiego mati (oszust) (16:30) nie bede ci opowiadał bo znowu bedziecie sie wysmiewac. Ja (16:30) kto my? mati (oszust) (16:30) na forum.. Ja (16:30) wchodzisz na nasze forum? mati (oszust) (16:31) a ja i tam dowiode, ze jestem niewinny Ja (16:31) to chociaz daj namiary na kreshiego mati (oszust) (16:32) jak wam nie podał to myslesz ze mi poda? Ja (16:32) tak mysle mati (oszust) (16:33) 120 mati (oszust) (16:33) za jakies domeny. Ja (16:33) co 120? mati (oszust) (16:33) wiec jesli myslicie ze mam gg to sie mylicie mati (oszust) (16:34) kreshi mi mowił ze zarobie sobie kase jesli zainwestuje w domeny mati (oszust) (16:34) wiec zainwestowałem 120 zł, ale teraz mam same problemy, przez tą osobe. Ja (16:34) jakto tobie mowil? Ja (16:34) to jak sie z nim skonttaktowales Ja (16:34) ? mati (oszust) (16:35) z gg sie odzywał. Ja (16:35) i juz nie masz jego numeru? mati (oszust) (16:36) juz nie poniewaz go zablokowałem ale odzywał sie z nr 5309171 Ja (16:36) jak nam pomozesz to cie przestana oskarzac mati (oszust) (16:37) jak mam wam pomuc, jak widzą kreshiego we mnie, i przeszkadzją mi i mojej rodzinie Ja (16:38) to moze se odezwij na forum czy cos mati (oszust) (16:38) chciałem wytłumaczyc to jedej osobie, ale ona sobei kawał zrobiła i nagrała naszą rozmowe Ja (16:38) kto? Ja (16:39) sproboj wytlumaczyc im wszystkim Ja (16:39) na forum Ja (16:39) pozwolisz zebym wystawil to rozmowe na forum? Ja (16:40) zeby pokazac ze masz dowody is sie tlumaczysz Ja (16:40) halo mati (oszust) (16:41) powiem tylko tyle, zle robicie, ale to juz wasze słumienie Ja (16:41) moge wystawic czy nie? mati (oszust) (16:42) rob cos chcesz i tak mam juz powazne problemy, + policja ale mowie obyscie sie mylili Sorki ze wrzucam cale rozmowy ale nie chce mi sie ciac
Napisano 18 Sierpień 200519 l Nie wiem czy mu wierzyc czy nie... W sumie to mnie troche przekonał - nawet dał sensowne argumenty... Mówi że zal mu swoich rodzicow itd. Zal mi go i chyba mu wierze... :P
Napisano 18 Sierpień 200519 l Witam, mam dostęp do jego różnych maili na mn. na greks3_2 i tam też ludzie mu piszą na ten mail , że on ma im kase oddać :D Na inne maile burak miał ten sam adres, hasło :) mam wszystkei dowody na niego. GG to ja przejąłem NIE Kreshi. On jest tą samą osobą. Szukałem. Podawał się za Kreshiego lub MateuszaX i podawał wszędzie ten sam adres maila i GG. :) Więc niech się nie wykręca :) HAHA :) Niestety na GG różne numery i maile miał identyko hasło. Dwie różne osoby w życiu by nie miały takich samych haseł :) Że ma oddać kase itp. :) Kreshi nie ma innego GG. To było jego ! Przejąłem je bo miał takie same hasło jak na maile !! To może być tylko jedna osoba!! KŁAMCA JEDEN
Napisano 18 Sierpień 200519 l dziecinada. dzieci dają się naciągać głupim dzieciom. Bhaal jeżeli założysz kolejne konto to na to pierwotne tez dostaniesz bana.
Napisano 18 Sierpień 200519 l heh ... no to niezle Mateusz twierdzi ze zostal wrobiony , twierdzi tez ze winowajca tego calego zamieszania odzywal sie z numeru "5309171" ... dziwnym trafem pod tym numerem kryje sie nie jaki Mateusz ... hmm no ok ... ktos moze sprawdzic (modernatorzy) z jakiego IP odzywal sie ten pacjent : ? http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=7200&highlight=kreshi i ew. porownac go z innymi osobistosciami Mateusza ?
Napisano 18 Sierpień 200519 l Sans, nie olewaj tego tak błagam... inni na tym ucierpia... Po co go od razu na policje itp, itd ale tak speszyc zeby przestal :P. Marcin dobrze gada. Sprawdźcie to. A tak w ogóle to nie koniecznie ten chlopak to zrobil. No ale ktos zrobil... Bylismy na tropie a szeryf zbannowal glownego informatora :P
Napisano 18 Sierpień 200519 l EKhm. Ja jednak mysle ze sie nie mylilismy... Kiedy Mateusz przed chwilą opuścił gg to nagle po paru sekundach wszedl ten kreshi z numeru 5309171. Zrobił tak pare razy po czym wszedl na swoje gadu-gadu i powiedzial: "zacielo sie ggg"... Nie wiem co o tym myslec :/ "mati (oszust) (17:23) nie byłem na innym gg"
Napisano 18 Sierpień 200519 l Błazi ja tego nie olewam, ale za przeproszeniem, Wasze błaznowanie nie przyczynia się rozwiązaniu problemu. Jeżeli informator Bhaal rozpracował oszusta i udało mu się namierzyć go to Wy jako poszkodowani powinniście ustalić wspólne działanie. Powiniście przygotować przemyślaną, poważną rozmowę z rodzicami oszusta i/lub przejść na drogę prawną w co raczej wątpię. Plując oszustowi na gg do niczego nie dojdziecie bo... sorry Wasze cytowane wypowiedzi z gg są żałosne. Jeżeli koleś od ponad roku uprawia taką zabawę to znaczy że jest ostro jeb***ty i osobiste rozmowy z nim nie mają najmniejszego sensu.
Napisano 18 Sierpień 200519 l Szeryfie a czy mógłbyś chociaż posprawdzac te ip?. Jego gg i konto Grrreeka na forum?
Napisano 18 Sierpień 200519 l Szeryfie a czy mógłbyś chociaż posprawdzac te ip?. Jego gg i konto Grrreeka na forum? w sumie to nie ma po co ;] jak juz Sans napisal poprostu rozwiazcie ten problem w jednoznaczny sposob ...
Napisano 18 Sierpień 200519 l ip z neostrady, więc tylko droga prawną możecie starać sie wyciagnąć namiary z tepsy.
Napisano 18 Sierpień 200519 l shit :P. Nkt drogą prawną tego nie zrobi ^^. A może sprawca sie speszy i przestanie robic takie numery :P ^^
Napisano 18 Sierpień 200519 l No drogą prawną można by. On oszukał lekko z 50 osób. Jak by zebrać to wszystko razem to możnaby iść na policje. On ma pełno numerów GG. Rozmawiałem z jego znajomym i się przyznał do tego (niewiedząc , że nie rozmawiaz z Mateuszem). On teraz się wymiguje bo się boi. Oczywiście on mnie wykiwał i gdy chciałem z nim o tym porozmawiać na innym numerze GG, który dziś podał to mnie od razu zabanował bo wie kim jestem :)
Napisano 18 Sierpień 200519 l Bhaal, jako główny informator :] zrób listę poszkodowanych (imię, nazwisko, imię ojca, data i miejsce urodzenia, pesel, adres + dokładny opis oszustwa dokonanego na danym poszkodowanym). Mając taką listę przedzwoń do swojej prokuratury i/lub wojewódzkiej komendy policji i umów się na spotkanie celem złożenia doniesienia. To wypali tylko wtedy gdy poszkodowani wyrażą chęć odbycia wycieczki na zeznania do tejże prokuratury lub komenty.
Napisano 18 Sierpień 200519 l ok, pozbieram wszystkie adresy i zrobie liste. Szczyl będzie miał nauczke za robienie głupot. Rodzice nic prawodpodobnie nie wiedzieli bo ojciec się z deczka zdziwił. Naciągcz jeden. Dziś znów próbował zarobić kase na oszustwach. Eh... PS. Tak poza tym to ścigam go mn. za to "pocałuj mnie w dupe" :D
Napisano 18 Sierpień 200519 l Bhaal tak trzymaj, udupcie gnoja żeby nauczył sie na całe życie. Nie nawidze takich cwaniaczków...
Napisano 18 Sierpień 200519 l jestem ciekaw na ile kasy naciągnął swoje ofiary(ile musi im oodać) ;P. koleś musi mieć naprawdę nierówno pod sufitem skoro swoją "działalność" prowadzi tyle czasu i nie wycofał się wcześniej, a przedstawiono mu tyle poważnych dowodó.
Napisano 18 Sierpień 200519 l ciekawe czy go jeszcze dorwiecie....on juz pewnie wyemigrowal za granice (moze na alaske albo BIEGUN POLNOCNY) byle jak najdalej stad :D przestraszyl sie chlop :] Ale jak tak patrzylem jak rozmawial z roznymi osobami na gg to widzac te jego bledy ort itp doszlem do wniosku ze to dzieciak...Ale jak juz uslyszalem jego glos w telefonie to bylem pewny ze to (prawie ;])DOROSLY CZLOWIEK ,ale z inteligencja przedszkolaka?(lub rogalika z maslem jak kto WOLI :D)...Bhaal trzymam . POKAZ MU GDZIE JEST JEGO MIEJSCE [ | |JAIL (+,+) JAIL | | ] JUZ NAWET MAM WIZJE JAK TO BEDZIE WYGLADAC
Napisano 18 Sierpień 200519 l vorek! prawie Cię nie poznałem! tyle czasu miałeś magiczny światłomierz w avatarku. a teraz ta ryba z Ice Age :D caspik: wszystko rozumiem ale to nie "Rzeczy interesujące/rzeczy zabawne". proponuję czekać na kolejne niusy naszego Informatora (pzdr.).
Napisano 18 Sierpień 200519 l Eeeeh... Mnie próbował naciagnąc na 400. Jedną osobę udało mu się na 50. Bhaal twierdzi, że łącznie wkrcił lub próbował wkrecic ok. 50 osób... Ciekawe na ile łącznie $?
Napisano 18 Sierpień 200519 l Z tego zamieszania które tutaj zrobiliście ciężko wywnioskować właściwie o co chodzi. Czy ktoś coś w ogóle wysłał oszustowi i nie dostał za to kasy? A na kasę i tak nie liczcie nawet jeżeli powództwo byłoby cywilne.
Napisano 19 Sierpień 200519 l Po co z tego az taką aferę robić? Koleś cfaniaczył i tyle a te pieniądze to nie kradzież tylko wasze dobrowalne oddanie (naiwność... :/). Gdyby ktoś tak naciągał to napewno nie robił by takich błędów... Jak przedstawiciel atari moze mówić "poszłem"... Poza tym napewno byłby zabezpieczony na taką wpadkę. 16 - latek musuiałby być szalenie przebiegły i inteligentny żeby naciągać dorosłych, odpowiedzialnych ludzi na sumy po 400 zł... ZASTANÓCIE SIĘ
Napisano 19 Sierpień 200519 l Witam!! hehe wy sie zachowujecie gorzej niz on marudzicie tylko a zrubcie cos takjak pisze sans zbiezcie liste osob ktore sa poszkodowane a nie gadacie jakies bzdury:) piszecie tylko co z nim zrobicie jakie beda konsekwencje ale wy tylko piszecie bhaal tylko narazie dziala kasy to wy i tak (najprawdopodobniej) nie dostaniecie ale powinniscie zamiast isc na policje pogadac z jego rodzicami co i jak i na pewno juz nie bedzie mlodziak mial neta i bylo by po sprawie a tu taka moja refleksja: (:D) mnie ciekwai jedno wasza naiwnosc bo nie kumam skoro on wam wisi kase to znaczy ze albo mu daliscie kase(;)) albo daliscie mu prace a on wam kasy nie zaplacil tak?? wiec po przeczytaniu waszych rozmow na gg bylo mowione ze dacie mu prace a za dwa tygodnie bedzie umowa tak?? ale on pisal ze praca "musi przejsc glosowanie" i teraz sie moze wyprzec ze praca nie przeszla glosowania inaczej ze sie nie spodobala:) wedlug mnie to wy jestescie naiwni tez chcial abym zrobil kilka modeli na "probe" a pozniej byla by jakas umowa ale olalem typa i juz:D wedlug mnie powinniscie pogadac z jego rodziciami a jak to by nie poskutkowalo to dopiero wtedy isc na gliny:) pozdro
Napisano 19 Sierpień 200519 l dobrze mowi:) nawet bardzo dobrze, tez tak mysle, ale nie chcialo mi sie przelewac mysli w literki^^
Napisano 19 Sierpień 200519 l a tu taka moja refleksja: (:D) mnie ciekwai jedno wasza naiwnosc bo nie kumam skoro on wam wisi kase to znaczy ze albo mu daliscie kase(;)) albo daliscie mu prace a on wam kasy nie zaplacil (...) wedlug mnie to wy jestescie naiwni tez chcial abym zrobil kilka modeli na "probe" a pozniej byla by jakas umowa ale olalem typa i juz:D... pozdro dokladnie nielot, w duzej mierze to przez Wasza nieuwage i naiwnosc...
Napisano 19 Sierpień 200519 l Mnie znowu ktoś inny wyjebał prawie 2 lata temu w ikonkach. Chiał pixle artowe zrobiłem mu wysłałem brzydką jakość ale nalegął i nieiwem co mnie skusiło wysłałem mu normalne. I do tej pory sie nie odezwał. Teraz bym sie już nie dał wkręcić
Napisano 19 Sierpień 200519 l no ludzie robili mu też strony internetowe , nie tylko modele :) ja niestety jade jutro na ślub i liste ludzi zrobie w pon. i powysyłam maile do poszkodowanych. Ja chce tylko aby typek był ukarany a nie żeby kase oddał. Powiedziałem jego ojcu, że Mateusz naciągał ludzi na wiele sposobów a modele to tylko jeden z nich. PZDR
Napisano 19 Sierpień 200519 l Nie zna, gdyby znał, to już na zawsze pozostaloby to w czasie przeszłym. Hih! :D
Napisano 20 Sierpień 200519 l Nobo piszesz ze powiedziałes jego ojcu. Czyli cos go znasz. Bo zabardzo nie rozumiem
Napisano 20 Sierpień 200519 l Kemil czytaj caly watek i bedziesz wiedzial ze Bhaal dzwonil do niego do domu bo namierzyl jego adres / nr telefonu i takie tam :)
Napisano 20 Sierpień 200519 l 1)jeszcze raz : super dyskusja ^^ > ksiazke mozna napisac :) 2) "informator" kim jest ten pan "X" ??? (nieaktualne) SansSerif dobrze gada: to jest gnojek, ja gdybym byl przedstawicielem firmy to bym nie pisal: "papa to wszystko co chcialem wam powiedziec" albo TO JEST THE BEST!!!:D:D:D: "sry, nie moge teraz wymieniac tytulow, tyle ich bylo: musz isc na obiad" hahahahahahaha boki zrywac "i/lub wojewódzkiej komendy policji i umów się na spotkanie celem złożenia doniesienia" aaaaaaaaaaaaaahahahahhahahahahahahhahahahaha, nie no nie moge "Ale jak tak patrzylem jak rozmawial z roznymi osobami na gg to widzac te jego bledy ort itp doszlem do wniosku ze to dzieciak..." ja tez : trzeba po prostu z nim ( pogadac : moze on jest ...teges :P nie trzeba od razu go lac. "16 - latek musuiałby być szalenie przebiegły i inteligentny żeby naciągać dorosłych, odpowiedzialnych ludzi na sumy po 400 zł... ZASTANÓCIE SIĘ" NO COMENT "to dopiero wtedy isc na gliny:)" > od glin sie ucieka^^ ~~~~konkluzja~~~~~ oj niezle niezle: koles jak to widzisz to : przeczytaj to i wez sobie do serca co Ci ludzie pisza, a jak nic do Ciebie nie dociera to kiepsko z toba. > ja nie mialbym sumienia nikogo okrasc, ale jak ty mogles brac modele od kolesi i normalnie potem ich olewac i nie placic ...to znaczy ze niezly z Ciebie pojeb > pewnie srebrny dres nosisz,. jak to spiewa hg z mokotowa" jebac leszczy z lamusami sie nie piescic" , no i po co Ci to bylo? teraz bedziesz mial przejebane z prokuratorem, z rodzicami, polamana szczeke i debed na koncie i wszystko dlatego, ze robiles zle. (ok, chyba styka),
Napisano 20 Sierpień 200519 l Heh widze, ze tu fajna zabawa byla/jest - aż cały wątek przeczytałem:]. Oszuści byli są i będą. Zostałem kiedyś oszukany , ale na szczęście nie przez tego "pana" - jeszcze by mnie wciągneło tak jak was ;). W końcu nie wiadomo kto tu ma z kogo zabawe...
Napisano 21 Sierpień 200519 l widocznie nie podobaly mu sie wasze prace :) hehehehe, zeczywiście zabawne :p
Napisano 22 Sierpień 200519 l na dobrego socjotechnika nie ma posobu :P bmam dla was rozwiązanie - róbcie kupiaste pracki ;) btw ciekawy wątek.