Napisano 11 Październik 201311 l Szanowni Państwo, Jestem studentem Sztuki Nowych Mediów na PJWSTK w Warszawie. Zwracam się z prośbą o wypełnienie poniższej ankiety. Ma ona na celu poznanie metod i kanałów komunikacyjnych osób zajmujących się grafiką cyfrową. Ankieta jest anonimowa. Wyniki badania posłużą jedynie stworzeniu mojej pracy magisterskiej. https://docs.google.com/forms/d/1vMb4pHzGj4DRPA_vkEwU1FX6CmedIYdQUQXMXcQed2E/viewform Bardzo dziękuję i pozdrawiam Rafał
Napisano 11 Październik 201311 l W pytaniu: Z jakiego oprogramowania korzystasz i jak często? * brakuje Cinemy4D i Modo (i zresztą pewnie kilku innych też).
Napisano 11 Październik 201311 l Wypełnione, ale czasami "Proszę wskazać 3 z wymienionych!" nie pozwalało mi być precyzyjnym.
Napisano 11 Październik 201311 l O to samo miałem spytać. Całkiem nieźle przygotowane. Podasz wyniki? Nie wypelniam żeby nie psuć bo byłbym nieobiektywny :-) Sent from my phone
Napisano 14 Październik 201311 l Hej, Dzięki wszystkim za wypełnienie. Oczywiście mogę opublikować wyniki ankiety po analizie. Niestety póki co jakoś mały odzew. troszkę ponad 30 ankiet spadło. Bardzo mała próba :) A propos brakującego soft. Umieściłem te które przyszły mi do głowy. Nie chciałbym zmieniać odpowiedzi bo to zafałszuje wyniki. Wpisujcie śmiało w odpowiedziach wszelkie sugestie np. co do brakujących odpowiedzi. Uwzględnie je we wnioskach. Dzięki Rafał
Napisano 17 Październik 201311 l Koledzy! Bardzo dziękuję za odpowiedzi. Niestety zebrałem tylko Naprawdę tak mało nas tu jest? :) Proszę, roześlijcie ankietę po znajomych. Pzdr Rafał
Napisano 17 Październik 201311 l Stary - i tak wydaje mi się, że to niezły wynik. Jakby nie patrzeć co siódma osoba odwiedzająca ten temat wypełniła Twoją ankietę, gdzie część odwiedzin to zapewne któreś z kolei odwiedziny osoby która ankietę już wypełniła - możesz to zawrzeć w swojej pracy :D a tak na poważnie, nie wiem czy badasz tylko polski rynek? Jeśli nie to może przetłumacz ankietę na angielski i wrzuć jeszcze gdzieś na inne forum czy coś - na pewno zdobędziesz jeszcze więcej odpowiedzi. Pozdrawiam!
Napisano 5 Listopad 201311 l Też wypełniłem. A jeśli pytasz czemu tak mało osób wypełniło... ludziom się najzwyczajniej nie chce :] Osobiście jak po kliknięciu wyślij muszę szukać, gdzie czegoś nie zaznaczyłem to najczęściej zamykam taka ankietę ;D. Pozdr.
Napisano 5 Listopad 201311 l Poszło po drutach. Jaki temat pracy? "Jaki odsetek grafików marnuje czas na ankiety zamiast pracować" :)
Napisano 5 Listopad 201311 l Jakby sie ruszyło dupe na jakas uczelnie z ankietą to byloby i kilkaset w jeden dzien. Moze po prostu podciągnij wyniki pod tezę i będzie rasowa praca akademicka.
Napisano 5 Listopad 201311 l Jeśli chodzi o ankiety - to ankieta wymaga jednak trochę czasu i wynik nie jest zły. Ciekaw jestem jednak czy autor to czyta :)