Gość rafald Napisano 11 Październik 2013 Share Napisano 11 Październik 2013 Szanowni Państwo, Jestem studentem Sztuki Nowych Mediów na PJWSTK w Warszawie. Zwracam się z prośbą o wypełnienie poniższej ankiety. Ma ona na celu poznanie metod i kanałów komunikacyjnych osób zajmujących się grafiką cyfrową. Ankieta jest anonimowa. Wyniki badania posłużą jedynie stworzeniu mojej pracy magisterskiej. https://docs.google.com/forms/d/1vMb4pHzGj4DRPA_vkEwU1FX6CmedIYdQUQXMXcQed2E/viewform Bardzo dziękuję i pozdrawiam Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 11 Październik 2013 Share Napisano 11 Październik 2013 Bardzo proszę, powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallow Napisano 11 Październik 2013 Share Napisano 11 Październik 2013 Wypełnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 11 Październik 2013 Share Napisano 11 Październik 2013 Done;) Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 11 Październik 2013 Share Napisano 11 Październik 2013 W pytaniu: Z jakiego oprogramowania korzystasz i jak często? * brakuje Cinemy4D i Modo (i zresztą pewnie kilku innych też). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 11 Październik 2013 Share Napisano 11 Październik 2013 Wypełnione, ale czasami "Proszę wskazać 3 z wymienionych!" nie pozwalało mi być precyzyjnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skalpel3d Napisano 11 Październik 2013 Share Napisano 11 Październik 2013 chciałeś masz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 11 Październik 2013 Share Napisano 11 Październik 2013 Podasz może wyniki tej ankiety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 11 Październik 2013 Share Napisano 11 Październik 2013 O to samo miałem spytać. Całkiem nieźle przygotowane. Podasz wyniki? Nie wypelniam żeby nie psuć bo byłbym nieobiektywny :-) Sent from my phone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukis8787 Napisano 11 Październik 2013 Share Napisano 11 Październik 2013 Też mi kilku programów brakowało:) Ciekawym wyników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rafald Napisano 14 Październik 2013 Share Napisano 14 Październik 2013 Hej, Dzięki wszystkim za wypełnienie. Oczywiście mogę opublikować wyniki ankiety po analizie. Niestety póki co jakoś mały odzew. troszkę ponad 30 ankiet spadło. Bardzo mała próba :) A propos brakującego soft. Umieściłem te które przyszły mi do głowy. Nie chciałbym zmieniać odpowiedzi bo to zafałszuje wyniki. Wpisujcie śmiało w odpowiedziach wszelkie sugestie np. co do brakujących odpowiedzi. Uwzględnie je we wnioskach. Dzięki Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rafald Napisano 17 Październik 2013 Share Napisano 17 Październik 2013 Koledzy! Bardzo dziękuję za odpowiedzi. Niestety zebrałem tylko Naprawdę tak mało nas tu jest? :) Proszę, roześlijcie ankietę po znajomych. Pzdr Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 17 Październik 2013 Share Napisano 17 Październik 2013 Stary - i tak wydaje mi się, że to niezły wynik. Jakby nie patrzeć co siódma osoba odwiedzająca ten temat wypełniła Twoją ankietę, gdzie część odwiedzin to zapewne któreś z kolei odwiedziny osoby która ankietę już wypełniła - możesz to zawrzeć w swojej pracy :D a tak na poważnie, nie wiem czy badasz tylko polski rynek? Jeśli nie to może przetłumacz ankietę na angielski i wrzuć jeszcze gdzieś na inne forum czy coś - na pewno zdobędziesz jeszcze więcej odpowiedzi. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 18 Październik 2013 Share Napisano 18 Październik 2013 Nie wiem czy nie za pozno ale wypelnilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dynamico Napisano 18 Październik 2013 Share Napisano 18 Październik 2013 No to ja też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 18 Październik 2013 Share Napisano 18 Październik 2013 Ok to ja też, buziakami dla Kalinowskiego! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gwynbleid Napisano 5 Listopad 2013 Share Napisano 5 Listopad 2013 Też wypełniłem. A jeśli pytasz czemu tak mało osób wypełniło... ludziom się najzwyczajniej nie chce :] Osobiście jak po kliknięciu wyślij muszę szukać, gdzie czegoś nie zaznaczyłem to najczęściej zamykam taka ankietę ;D. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CgBartosz Napisano 5 Listopad 2013 Share Napisano 5 Listopad 2013 też wypełniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 5 Listopad 2013 Share Napisano 5 Listopad 2013 Poszło po drutach. Jaki temat pracy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 5 Listopad 2013 Share Napisano 5 Listopad 2013 Poszło po drutach. Jaki temat pracy? "Jaki odsetek grafików marnuje czas na ankiety zamiast pracować" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 5 Listopad 2013 Share Napisano 5 Listopad 2013 Jakby sie ruszyło dupe na jakas uczelnie z ankietą to byloby i kilkaset w jeden dzien. Moze po prostu podciągnij wyniki pod tezę i będzie rasowa praca akademicka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 5 Listopad 2013 Share Napisano 5 Listopad 2013 Jeśli chodzi o ankiety - to ankieta wymaga jednak trochę czasu i wynik nie jest zły. Ciekaw jestem jednak czy autor to czyta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi