adek Napisano 8 Grudzień 2013 Share Napisano 8 Grudzień 2013 Podczas gali VGX 2013 zaprezentowany został nowy (bardzo krótki) zwiastun Wiedźmina 3. Pełna treść: Wiedźmin 3 - zwiastun z VGX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goat91 Napisano 8 Grudzień 2013 Share Napisano 8 Grudzień 2013 uuuu la la! nie moge sie doczekac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 8 Grudzień 2013 Share Napisano 8 Grudzień 2013 Będę grał cię. Ciekawe, czy znowu cena będzie tak przyjemna jak w przypadku W2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 8 Grudzień 2013 Share Napisano 8 Grudzień 2013 A ja jeszcze mam cala dwojeczke do przejscia zanim zawale jakis deadline przez granie w trojke ;) Wyglada kapitalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chrupek3D Napisano 8 Grudzień 2013 Share Napisano 8 Grudzień 2013 ciekawe, czy znowu Arnold liczył... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 8 Grudzień 2013 Share Napisano 8 Grudzień 2013 to jest in game footage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 8 Grudzień 2013 Share Napisano 8 Grudzień 2013 no to szacun, bo na moim lapku szło płynnie w 30fps. (jakby ktoś nie zrozumiał mam na myśli, że zobacze to uwierzę, bo nigdzie nie było actual ingame footage) Bardzo zacne mimo wszystko, klimat rewelacyjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozpruwacz Napisano 8 Grudzień 2013 Share Napisano 8 Grudzień 2013 Ta gierka bedzie superowa, czekam na nia z niecierpliwoscia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 8 Grudzień 2013 Share Napisano 8 Grudzień 2013 no staram sie nie pisac niesprawdzonego info, filmik jest z silnika ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 8 Grudzień 2013 Share Napisano 8 Grudzień 2013 ale z silnika to nie to samo co in-game. Ale i tak jest rewelacyjnie. Koncowe sceny to pewnie gra, ale na początku to sam nie wiem, niemniej jaram się jak wieśniacy w tle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 8 Grudzień 2013 Share Napisano 8 Grudzień 2013 a to prawda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 8 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2013 (edytowane) No ja też nie wiedziałem co wpisać w newsie. To naprawdę wszystko od początku do końca silnik? Od pewnego momentu wiedziałem, że to silnik, ale początkowy fragment sądziłem, że to animacja. Edytowane 8 Grudzień 2013 przez Adek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 8 Grudzień 2013 Share Napisano 8 Grudzień 2013 Dwójka wyglądała świetnie. Ja bym się o to nie martwił. Bardziej o faktyczność otwartości świata. Oby, oby! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 8 Grudzień 2013 Share Napisano 8 Grudzień 2013 Mi obie części się bardzo podobały, więc i trzecia zakupiona będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukiszlak Napisano 8 Grudzień 2013 Share Napisano 8 Grudzień 2013 Ktoś wie już coś o wersji z polskim lektorem? Bo zdecydowanie podoba mi się bardziej polski głos Geralta. Niemniej trailer zajebisty : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 9 Grudzień 2013 Share Napisano 9 Grudzień 2013 (edytowane) czyli jednak: (lepsza jakosc) Edytowane 9 Grudzień 2013 przez KLICEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baggins Napisano 9 Grudzień 2013 Share Napisano 9 Grudzień 2013 Ciary są. Ależ to już ładnie zaczyna wyglądać na silniczku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chrupek3D Napisano 9 Grudzień 2013 Share Napisano 9 Grudzień 2013 szkoda, bo powstają coraz lepsze gry, a człowiek nie ma czasu w nie grać... ja ledwie jedynkę zmęczyłem kilka dni... może na emeryturze nadrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 9 Grudzień 2013 Share Napisano 9 Grudzień 2013 Ladnie to wyglada, ale no wlasnie... Kiedy grać ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chrupek3D Napisano 9 Grudzień 2013 Share Napisano 9 Grudzień 2013 zapytajmy premiera ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juzwa Napisano 9 Grudzień 2013 Share Napisano 9 Grudzień 2013 Z tym graniem to bedzie u mnie jak w 2. Ograbią mnie w karczmie ze wszystkiego i na kejrana rzucę się ze zwykła szabelką ze sklepu i umrę. Koniec sagi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxymilianMax Napisano 9 Grudzień 2013 Share Napisano 9 Grudzień 2013 Grafika niesamowita.. a tu polski trailer > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 9 Grudzień 2013 Share Napisano 9 Grudzień 2013 Pyszny kawałek kodu się zapowiada :) P.S. Zawsze mnie dziwiło czemu Sapkowski nie rozwiną wątku Dzikiego Gonu w serii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narwik Napisano 9 Grudzień 2013 Share Napisano 9 Grudzień 2013 Jak zwykle świetne. Tylko nie wiem czemu operator kamery znowu symuluje błąd ostrzenia. Tak jakby to miał być materiał kręcony autofocusem. Nie ma to ani sensu ani polotu. WHY? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 9 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2013 (edytowane) narwik: myślę, że właśnie dla zmyłki. Między innymi te i inne efekty momentami sprawiały, że myślałem,że jest to animacja. Chciałbym zobaczyć coś dłuższego tego "in game footage". Edytowane 9 Grudzień 2013 przez Adek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 9 Grudzień 2013 Share Napisano 9 Grudzień 2013 Dzieki za mile slowa w imieniu zespolu. Rzeczy, ktore robia najwieksze wrazenie sa wyciagniete z silnika gry. Owoc fantastycznych umiejetnosci naszych programistow, modelarzy, chlopakow od enviro, swiatla, FXow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 10 Grudzień 2013 Share Napisano 10 Grudzień 2013 Zapowiada się świetnie. Czy cut-scenki doczekały się reżysera czy nadal robione są na żywioł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selena Napisano 10 Grudzień 2013 Share Napisano 10 Grudzień 2013 fajne (z małymi wyjątkami)..., rozumiem ze to nie render ale nie rozumiem tych mega nasyconych, cukierkowych kolorów....świetnie dobrane odcienie itd ale przesycone, wygląda to nienaturalnie i bajkowo ;/... najlepszy trailer jaki widziałam dotąd to ten naturalny, mroczny i poważny:) jakoś bardziej pasuje do tamtych czasów tak czy inaczej gratuluje świetnej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 10 Grudzień 2013 Share Napisano 10 Grudzień 2013 "Czy cut-scenki doczekały się reżysera..." Tak, mnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 10 Grudzień 2013 Share Napisano 10 Grudzień 2013 RE-ANIMATOR > RE-ŻYSER:) Musisz zmienic nicka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 10 Grudzień 2013 Share Napisano 10 Grudzień 2013 "Czy cut-scenki doczekały się reżysera..." Tak, mnie ;) Oooo no to gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chrupek3D Napisano 11 Grudzień 2013 Share Napisano 11 Grudzień 2013 a masz to fajne krzesełko z podpisem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 11 Grudzień 2013 Share Napisano 11 Grudzień 2013 "Czy cut-scenki doczekały się reżysera..." Tak, mnie ;) ooo, czyli będzie dużo gołych d... ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 11 Grudzień 2013 Share Napisano 11 Grudzień 2013 Hah, a skad taka teza? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallow Napisano 11 Grudzień 2013 Share Napisano 11 Grudzień 2013 Gratulacje dla pana reżysera oraz całej ekipy. Wyszło super. Jedna z gier, dla których warto będzie kupić PS4 (lub nowego xboxa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 11 Grudzień 2013 Share Napisano 11 Grudzień 2013 "Tylko nie wiem czemu operator kamery znowu symuluje błąd ostrzenia. Tak jakby to miał być materiał kręcony autofocusem. Nie ma to ani sensu ani polotu. WHY?" Z powodow wrazeniowych. Mialo wzbudzic odrobine niepokoju, niemoznosc przyjrzenia sie dobrze masce. Chlopaki skladajacy trailer uzyli go takze w polaczeniu z efektem przejscia do shotu na Wiesia. Uznajmy to za fajerwerk:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michax56 Napisano 11 Grudzień 2013 Share Napisano 11 Grudzień 2013 [suchar] Dziki Zgon. Druga część Kac Wawa. [/suchar] Kurcze, zapowiada się świetnie! CDProjekt wyrobił sobie/nam niesamowity wizerunek za granicą poprzez GOG i Red Studio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narwik Napisano 12 Grudzień 2013 Share Napisano 12 Grudzień 2013 Z powodow wrazeniowych. Mialo wzbudzic odrobine niepokoju, niemoznosc przyjrzenia sie dobrze masce. Chlopaki skladajacy trailer uzyli go takze w polaczeniu z efektem przejscia do shotu na Wiesia. Uznajmy to za fajerwerk:) No to nie jest rzecz nad którą warto się rozstrząsać Bóg wie ile czasu, ale zauważyłem, że ktoś u was lubi się bawić w autofocusa. Tymczasem to, co w Dystrykcie9 wygląda ok, wygląda zaskakująco w takich rzeczach jak Gra o Tron. Zgubienie ostrości w przejściach ogniskowej, i w przejściu między bohaterami jest świetnym chwytem i od razu to wychwyciłem bez chorobliwego analizowania klatek. Ale zabawa ostrością pośrodku ujęcia, bez zmiany planu, no jak coś takiego się dzieje w normalnej produkcji to jest z definicji powtórka ujęcia. Samo zło po prostu : ) Pytania techniczne: będą miękkie cienie? I gdzie jest nagrywana wersja angielska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 12 Grudzień 2013 Share Napisano 12 Grudzień 2013 To w oryginale jest poczatek ujecia, dosyc krotkiego, bo za chwile jest czern. Anyway - cienie miekkie sa, wersja angielska nie wiem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baggins Napisano 12 Grudzień 2013 Share Napisano 12 Grudzień 2013 (edytowane) Narwik: przy ujeciach z dluugiej lufy i poruszajacym sie bohaterze to juz nie przesadzajmy, ze to sie nie zdarza. Zalezy od stylu krecenia. Sa rezyserzy i operatorzy , ktorzy robia duble do skutku. Az wszystko bedzie perfekcyjne. A sa tacy ktorzy pra do przodu po dwoch , trzech dublach ( szczegolnie w serialach ) i sorry jak ostrzyciel nie zdazyl to trudno. Faktycznie w animacji to jest jak symulowanie flarek i brudu w obiektywie - ale czasem warto. Jesli w ogole czepiac sie tego ujecia to do tego ze to nie wyglada na super dluga lufe i duzy ruch, wiec ostrzyciel straszna dupa :) Ale to musialbym sie na sile czepiac. Ladnie ta gra wyglada. Fajna muzyka. Hail Reanimator. Edytowane 12 Grudzień 2013 przez Baggins Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narwik Napisano 12 Grudzień 2013 Share Napisano 12 Grudzień 2013 Ostrzyciel dupa. Hail Reanimator! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 12 Grudzień 2013 Share Napisano 12 Grudzień 2013 O wy! :) Ale dzieki, zwroce nastepnym razem uwage na wiarygodnosc sztucznych bledow ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 12 Grudzień 2013 Share Napisano 12 Grudzień 2013 (edytowane) A, jeszcze slowem komentarza, bo mieszaja sie rozne rzeczy, a chcialbym, zeby byla jasnosc. Ja nie jestem rezyserem calej gry, nie jestem rezyserem tego trailera. Jest w nim po prostu moja i mojego zespolu praca cutscenowa ;) Edytowane 12 Grudzień 2013 przez Reanimator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chrupek3D Napisano 12 Grudzień 2013 Share Napisano 12 Grudzień 2013 e tam... oddawaj krzesło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 12 Grudzień 2013 Share Napisano 12 Grudzień 2013 Rezyseruje cutsceny, wiec nie oddam tak latwo! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chrupek3D Napisano 13 Grudzień 2013 Share Napisano 13 Grudzień 2013 to które dostałeś było Spielberga ;-) a propo reżyserów, Hochland będzie kręcić nowe "Dziecko Rosemary"... już się boje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi