Napisano 19 Styczeń 201411 l Rino Stefano Tagliafierro stworzył film w którym ożywił znane dzieła największych malarzy światowych. Zobaczcie dzieła takich malarzy jak Bouguereau czy Michelangelo w ruchu. Pełna treść: Beauty - ożywione dzieła malarskie
Napisano 19 Styczeń 201411 l Autor Niby odrobina ruchu, a jak zmienia odbiór prac i wyróżnia pewne detale tych prac.
Napisano 19 Styczeń 201411 l @CzAk1 i to ostro. Im dłużej to oglądałem to tym bardziej byłem przerażony.
Napisano 20 Styczeń 201411 l Inspirujące, może lekko za długie. Nie sądzę abym poświęcił tyle czasu na zobaczenie tych obrazów w takiej liczbie, za jednym zamachem bez tej "animacji".
Napisano 20 Styczeń 201411 l Dla mnie całkiem fajne, ale skalowanie kończyn jest faktycznie widoczne ;)
Napisano 20 Styczeń 201411 l Mnie bardzo spodobał się "palec" kierujący się prosto do nosa :-) Nie jestem koneserem sztuki ale nie za bardzo widzę w tym sens. Sam "materiał", z racji tego że są to obrazy chyba technicznie nie za bardzo nadaje się do takich działań. A do tego wyszło trochę, "złamanych" karków, rozciągających się "gumowych" kończyn itp. Mnie nie zachwyciło.
Napisano 20 Styczeń 201411 l Krajobrazy - ok ale postacie, jak wyżej wszyscy mówią dosyć sztuczne i przerażające.