Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Konceptowo minimalnie przypomina mi postać pana BroCG

Wygląda ciekawie i dość obleśnie aby trafić do horroru 😄  

Good Job @JackTheRippy! 🙂 

• Odpowiedzi 938
  • Wyświetleń 149k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

Ale to jest dobre ❤️ Ps. screen od frontu mi się jakoś skojarzył z tachikomą 😄 

Edytowane przez tobiq4

Napisano
Godzinę temu, JackTheRippy napisał:

odbitka w inny kierunekimage.thumb.png.a85c62a81121648b2864e824dd3085a9.png

Ten z kolei wygląda jakby miał taniutko skórki, gałęzie, kamienie, mech, słomę i traszki sprzedać 😮 

Napisano
7 godzin temu, JackTheRippy napisał:

odbitka w inny kierunekimage.thumb.png.a85c62a81121648b2864e824dd3085a9.png

Z jakiegoś powodu facio przypomina mi z lekka Jacka Kuronia - images?q=tbn:ANd9GcSZ3L8E62ZidN3hWyNSrDQ

Ale modelik fajny więc looz 😉 

Napisano
48 minut temu, Mortom napisał:

Z jakiegoś powodu facio przypomina mi z lekka Jacka Kuronia - images?q=tbn:ANd9GcSZ3L8E62ZidN3hWyNSrDQ

Ale modelik fajny więc looz 😉 

O zmarłych się źle nie mówi 😄 

Napisano
9 godzin temu, JackTheRippy napisał:

arielka 

image.thumb.png.c61071092dd716a0016110934c5e65c1.png

Nom a wiesz nawet podobna - taka Dark Souls-owa wersja na którą poszedłbym do kina 😄 
Tytuł roboczy: Mała Syrenka Afer Life - przygody z koszmaru marynarza. A na końcu zamiast ślubu była by scena jak go zjada 😄 

P.S.
Choć w talii trochę jej przybyło - widocznie ludzina jest tucząca, musi ograniczyć też węglowodany 😉 

Edytowane przez Mortom

Napisano
9 hours ago, JackTheRippy said:

odskocznia poza comfot zone, ale jebania troche z tym duzo

spoko, jak coś takiego stanie się Twoim comfort zone to pora udać się do psychiatry

Napisano

Nom po za palcami to koszmar rodem z Dead Spaca'a, Blood Borna czy innego jakiegoś Stranger Things 😉

Choć z tego ujęcia (nie wiedzieć czemu) przypomina mi trochę tego milusińskiego zielonego Marsjanina z bajki mojego dzieciństwa:
image.png.5eca646e0ddecc4c5d70dd5df84cd8aa.png => images?q=tbn:ANd9GcRYzKOuviEc9O7KGvRLM2ntFnp_f6gbUyZ_5VACmuYJiO_BsbsQg9iUnXbjjpZa7MDGtLs&usqp=CAU 

P.S.
Czy są tu jeszcze ludzie nie cierpiący na zaburzenia snu? 

Napisano
2 hours ago, Mortom said:

P.S.
Czy są tu jeszcze ludzie nie cierpiący na zaburzenia snu? 

Nie, a o co chodzi? 😄  ja poszedłem spać o 6 rano, wstaję o 8:20, dobry początek tygodnia, 10:36, poniedziałek a a ja już nie wydalam i czekam na weekend 😄 

Napisano
Godzinę temu, Destroyer napisał:

Nie, a o co chodzi? 😄  ja poszedłem spać o 6 rano, wstaję o 8:20, dobry początek tygodnia, 10:36, poniedziałek a a ja już nie wydalam i czekam na weekend 😄 

insomnia-meme-idlememe-5-300x407.jpg  Sleep-Is-For-The-Weak-Funny-Meme-Picture.jpg

Edytowane przez Mortom

Napisano
57 minut temu, JackTheRippy napisał:

A zaden aktor czy cuś, znalazlem obrazek w necie 

d83e5ce2c536b8a74f19dddbf19fe792.jpg

NO TAK, PRA PRA BABCIA!

Napisano
  • Autor

to co mozna w tych czasach ogarnac bez zadnego wysilku jesli chodzi o robienie ryjow strasznie demotywuje 😄
No chyba ze likenessy, bo to wciaz werfikuje skilla

Polaczenie bazy na która wrzuca sie OLDIFY(3dscanstore) + Metahuman. Nawet jednego ruchu pedzlem aby cokolwiek poprawic i moneyshot na IG gotowy
image.thumb.jpeg.dd9307456f8c28450e7ebd65c0b578a7.jpeg

Napisano
7 godzin temu, JackTheRippy napisał:

to co mozna w tych czasach ogarnac bez zadnego wysilku jesli chodzi o robienie ryjow strasznie demotywuje 😄

Polaczenie bazy na która wrzuca sie OLDIFY(3dscanstore) + Metahuman. Nawet jednego ruchu pedzlem aby cokolwiek poprawic i moneyshot na IG gotowy

To jest spoko ale zabije kreatywność imo. Będzie potrzeba zrobić coś bardziej konkretnego, jakiś bohater lub postać drugoplanowa i może być dupa jak ktoś za bardzo się przyzwyczaji do slideró.

A mordka spoko! Tylko z łapy każda wyjdzie inna. A z tego to już nie wiem. 

Sam zacząłem czasem używać ich darmowej głowy z blendshapami. Nawet spoko jak chce się otworzyć gębę czy coś 😉 Ale na oldify to już trzeba mieć ten ruski plugin do przerzucania topo a na to szkoda mi hajsu. 

Napisano

Mnie zaden "fejs crijejtor" nie demotywuje bo lubie rzezbe i chce to robic chocby caly swiat przesiadl sie na "Unreal Human Super AI Sculptor Replacer v2.0 VR edition - now with 25k new sliders!!!".
Ta morda snila by mi sie po nocach, gdybym spal..

Edytowane przez Nezumi

Napisano
13 godzin temu, JackTheRippy napisał:

no juz ostatnio to mowilem XD robienie glowek teraz to 5 min roboty i trzepiesz lajeczki 😄

Napisano

Z ciekawości, przyspieszy to jakoś robienie gier? Z tego co czytałem, to zrobienie postaci to miesiąc pracy (od a do z). Czy raczej, to tylko wycinek tworzenia tytułu i nie specjalnie przyspieszy całość? 

Napisano
42 minuty temu, makak napisał:

Z ciekawości, przyspieszy to jakoś robienie gier? Z tego co czytałem, to zrobienie postaci to miesiąc pracy (od a do z). Czy raczej, to tylko wycinek tworzenia tytułu i nie specjalnie przyspieszy całość? 

jak sobie bedziesz robil gierke dla siebie na kolanie, to masz darmowe assety z gornej polki (jakosciwo). Takze przyspieszy. Oczywiscie monstery/alienty itp poki co nope 🙂 aczkolwiek wyglada na to ze epiki tez nad tym pracuja 🙂

Napisano
Godzinę temu, JackTheRippy napisał:

wczoraj wpadl mi w rece, oczy zapiekły i zaczalem poprawiac, bo az smutek

image.thumb.png.f47282577b63f7ba8ba1de91d1168565.png

czemu nim nie handlujeszz? Teraz po tej sprawie jeszcze spolecznosc 3d printowcow by sie rzuciła 😉 

Progress widać.