Mortom Napisano 25 Maj 2022 Share Napisano 25 Maj 2022 Konceptowo minimalnie przypomina mi postać pana BroCG Wygląda ciekawie i dość obleśnie aby trafić do horroru 😄 Good Job @JackTheRippy! 🙂 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 25 Maj 2022 Autor Share Napisano 25 Maj 2022 Dzieki Panowie 🙂 Pomysl dziwny jak na mnie, bo kompletnie poza comfort zone, ale bawimy sie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 26 Maj 2022 Autor Share Napisano 26 Maj 2022 ok zostaje tak, bo len w dupie na razie :)) 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobiq4 Napisano 26 Maj 2022 Share Napisano 26 Maj 2022 (edytowane) Ale to jest dobre ❤️ Ps. screen od frontu mi się jakoś skojarzył z tachikomą 😄 Edytowane 26 Maj 2022 przez tobiq4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Maj 2022 Share Napisano 26 Maj 2022 50 minut temu, tobiq4 napisał: Ale to jest dobre ❤️ Ps. screen od frontu mi się jakoś skojarzył z tachikomą 😄 dokaldnie to samo skojarzenie mialem 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 26 Maj 2022 Share Napisano 26 Maj 2022 Jakby probowal wyjsc z worka... fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 26 Maj 2022 Share Napisano 26 Maj 2022 W dniu 25.05.2022 o 03:02, JackTheRippy napisał: śpiulkolot czas Z tymi dwoma kolorami wygalda jakby sam siebie rodzil.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 31 Maj 2022 Autor Share Napisano 31 Maj 2022 skrobandom, tanio skóry nie sprzeda 5 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 1 Czerwiec 2022 Share Napisano 1 Czerwiec 2022 Fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 1 Czerwiec 2022 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2022 odbitka w inny kierunek 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 1 Czerwiec 2022 Share Napisano 1 Czerwiec 2022 Godzinę temu, JackTheRippy napisał: odbitka w inny kierunek Ten z kolei wygląda jakby miał taniutko skórki, gałęzie, kamienie, mech, słomę i traszki sprzedać 😮 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 2 Czerwiec 2022 Share Napisano 2 Czerwiec 2022 7 godzin temu, JackTheRippy napisał: odbitka w inny kierunek Z jakiegoś powodu facio przypomina mi z lekka Jacka Kuronia - Ale modelik fajny więc looz 😉 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobiq4 Napisano 2 Czerwiec 2022 Share Napisano 2 Czerwiec 2022 48 minut temu, Mortom napisał: Z jakiegoś powodu facio przypomina mi z lekka Jacka Kuronia - Ale modelik fajny więc looz 😉 O zmarłych się źle nie mówi 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 23 Czerwiec 2022 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2022 arielka 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Czerwiec 2022 Share Napisano 24 Czerwiec 2022 ten wariat jak leci z personalami, ojojo! nice 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 24 Czerwiec 2022 Share Napisano 24 Czerwiec 2022 (edytowane) 9 godzin temu, JackTheRippy napisał: arielka Nom a wiesz nawet podobna - taka Dark Souls-owa wersja na którą poszedłbym do kina 😄 Tytuł roboczy: Mała Syrenka Afer Life - przygody z koszmaru marynarza. A na końcu zamiast ślubu była by scena jak go zjada 😄 P.S. Choć w talii trochę jej przybyło - widocznie ludzina jest tucząca, musi ograniczyć też węglowodany 😉 Edytowane 24 Czerwiec 2022 przez Mortom 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 25 Czerwiec 2022 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2022 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 29 Czerwiec 2022 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2022 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 30 Czerwiec 2022 Share Napisano 30 Czerwiec 2022 interesujacy personal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 30 Czerwiec 2022 Share Napisano 30 Czerwiec 2022 :// 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobiq4 Napisano 1 Lipiec 2022 Share Napisano 1 Lipiec 2022 Co tak skromnie z tym siurkiem. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 3 Lipiec 2022 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2022 odskocznia poza comfot zone, ale jebania troche z tym duzo 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 3 Lipiec 2022 Share Napisano 3 Lipiec 2022 ten co gluta wyskrobał kozack 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Lipiec 2022 Share Napisano 3 Lipiec 2022 no i najsik 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 4 Lipiec 2022 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2022 spanko czas 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 4 Lipiec 2022 Share Napisano 4 Lipiec 2022 Fajne to coś 🙂 Tylko paluszki są za mało zdefiniowane i niewystarczająco obrzydliwe w porównaniu do reszty 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dm_ Napisano 4 Lipiec 2022 Share Napisano 4 Lipiec 2022 9 hours ago, JackTheRippy said: odskocznia poza comfot zone, ale jebania troche z tym duzo spoko, jak coś takiego stanie się Twoim comfort zone to pora udać się do psychiatry 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 4 Lipiec 2022 Share Napisano 4 Lipiec 2022 Nom po za palcami to koszmar rodem z Dead Spaca'a, Blood Borna czy innego jakiegoś Stranger Things 😉 Choć z tego ujęcia (nie wiedzieć czemu) przypomina mi trochę tego milusińskiego zielonego Marsjanina z bajki mojego dzieciństwa: => P.S. Czy są tu jeszcze ludzie nie cierpiący na zaburzenia snu? 3 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 4 Lipiec 2022 Share Napisano 4 Lipiec 2022 2 hours ago, Mortom said: P.S. Czy są tu jeszcze ludzie nie cierpiący na zaburzenia snu? Nie, a o co chodzi? 😄 ja poszedłem spać o 6 rano, wstaję o 8:20, dobry początek tygodnia, 10:36, poniedziałek a a ja już nie wydalam i czekam na weekend 😄 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 4 Lipiec 2022 Share Napisano 4 Lipiec 2022 (edytowane) Godzinę temu, Destroyer napisał: Nie, a o co chodzi? 😄 ja poszedłem spać o 6 rano, wstaję o 8:20, dobry początek tygodnia, 10:36, poniedziałek a a ja już nie wydalam i czekam na weekend 😄 Edytowane 4 Lipiec 2022 przez Mortom 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 6 Lipiec 2022 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2022 (edytowane) morda do spanka Edytowane 6 Lipiec 2022 przez JackTheRippy 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 6 Lipiec 2022 Share Napisano 6 Lipiec 2022 Twarz jakby znajoma, ale nie mogę skojarzyć skąd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 6 Lipiec 2022 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2022 A zaden aktor czy cuś, znalazlem obrazek w necie 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 6 Lipiec 2022 Share Napisano 6 Lipiec 2022 51 minut temu, JackTheRippy napisał: A zaden aktor czy cuś, znalazlem obrazek w necie na 100% skonczyla na stosie XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 6 Lipiec 2022 Share Napisano 6 Lipiec 2022 57 minut temu, JackTheRippy napisał: A zaden aktor czy cuś, znalazlem obrazek w necie NO TAK, PRA PRA BABCIA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 9 Lipiec 2022 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2022 jeszcze troche roboty, a potem klasycznie przez unreala przepuscic i olać, he 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobiq4 Napisano 9 Lipiec 2022 Share Napisano 9 Lipiec 2022 Creepy face, ale nieźle odwzorowana ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 9 Lipiec 2022 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2022 a dziekuje, buziaczek dla Ciebie 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 10 Lipiec 2022 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2022 to co mozna w tych czasach ogarnac bez zadnego wysilku jesli chodzi o robienie ryjow strasznie demotywuje 😄 No chyba ze likenessy, bo to wciaz werfikuje skilla Polaczenie bazy na która wrzuca sie OLDIFY(3dscanstore) + Metahuman. Nawet jednego ruchu pedzlem aby cokolwiek poprawic i moneyshot na IG gotowy 6 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 10 Lipiec 2022 Share Napisano 10 Lipiec 2022 (edytowane) zajebiscie to siedzi ale fakt, nie ma to jak z łapy sobie takie rzeczy porzezbic Edytowane 10 Lipiec 2022 przez ArnoldSzczesliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 10 Lipiec 2022 Share Napisano 10 Lipiec 2022 7 godzin temu, JackTheRippy napisał: to co mozna w tych czasach ogarnac bez zadnego wysilku jesli chodzi o robienie ryjow strasznie demotywuje 😄 No chyba ze likenessy, bo to wciaz werfikuje skilla Polaczenie bazy na która wrzuca sie OLDIFY(3dscanstore) + Metahuman. Nawet jednego ruchu pedzlem aby cokolwiek poprawic i moneyshot na IG gotowy To jest spoko ale zabije kreatywność imo. Będzie potrzeba zrobić coś bardziej konkretnego, jakiś bohater lub postać drugoplanowa i może być dupa jak ktoś za bardzo się przyzwyczaji do slideró. A mordka spoko! Tylko z łapy każda wyjdzie inna. A z tego to już nie wiem. Sam zacząłem czasem używać ich darmowej głowy z blendshapami. Nawet spoko jak chce się otworzyć gębę czy coś 😉 Ale na oldify to już trzeba mieć ten ruski plugin do przerzucania topo a na to szkoda mi hajsu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 10 Lipiec 2022 Share Napisano 10 Lipiec 2022 (edytowane) Mnie zaden "fejs crijejtor" nie demotywuje bo lubie rzezbe i chce to robic chocby caly swiat przesiadl sie na "Unreal Human Super AI Sculptor Replacer v2.0 VR edition - now with 25k new sliders!!!". Ta morda snila by mi sie po nocach, gdybym spal.. Edytowane 10 Lipiec 2022 przez Nezumi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 10 Lipiec 2022 Share Napisano 10 Lipiec 2022 13 godzin temu, JackTheRippy napisał: to co mozna w tych czasach ogarnac bez zadnego wysilku jesli chodzi o robienie ryjow strasznie demotywuje 😄 No chyba ze likenessy, bo to wciaz werfikuje skilla Polaczenie bazy na która wrzuca sie OLDIFY(3dscanstore) + Metahuman. Nawet jednego ruchu pedzlem aby cokolwiek poprawic i moneyshot na IG gotowy no juz ostatnio to mowilem XD robienie glowek teraz to 5 min roboty i trzepiesz lajeczki 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 11 Lipiec 2022 Share Napisano 11 Lipiec 2022 Z ciekawości, przyspieszy to jakoś robienie gier? Z tego co czytałem, to zrobienie postaci to miesiąc pracy (od a do z). Czy raczej, to tylko wycinek tworzenia tytułu i nie specjalnie przyspieszy całość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Lipiec 2022 Share Napisano 11 Lipiec 2022 42 minuty temu, makak napisał: Z ciekawości, przyspieszy to jakoś robienie gier? Z tego co czytałem, to zrobienie postaci to miesiąc pracy (od a do z). Czy raczej, to tylko wycinek tworzenia tytułu i nie specjalnie przyspieszy całość? jak sobie bedziesz robil gierke dla siebie na kolanie, to masz darmowe assety z gornej polki (jakosciwo). Takze przyspieszy. Oczywiscie monstery/alienty itp poki co nope 🙂 aczkolwiek wyglada na to ze epiki tez nad tym pracuja 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 11 Lipiec 2022 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2022 wczoraj wpadl mi w rece, oczy zapiekły i zaczalem poprawiac, bo az smutek 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 11 Lipiec 2022 Share Napisano 11 Lipiec 2022 Godzinę temu, JackTheRippy napisał: wczoraj wpadl mi w rece, oczy zapiekły i zaczalem poprawiac, bo az smutek czemu nim nie handlujeszz? Teraz po tej sprawie jeszcze spolecznosc 3d printowcow by sie rzuciła 😉 Progress widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 11 Lipiec 2022 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2022 wlasnie dales mi pomysl co zrobic jak go skoncze poprawiac 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 11 Lipiec 2022 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2022 unrilowy test 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 12 Lipiec 2022 Share Napisano 12 Lipiec 2022 elegancko 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Dodane przez JackTheRippy,
elegancko
Rekomendacja dodana przez KLICEK
2 reakcje
Pokaż odpowiedź