Luki Luki Napisano 11 Czerwiec 2014 Share Napisano 11 Czerwiec 2014 Trudno mi uwierzyć, że jeszcze nie ma newsa do tego cinematika. http://www.youtube.com/embed/xzCEdSKMkdU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 11 Czerwiec 2014 Share Napisano 11 Czerwiec 2014 w zasadzie to powinien być osobny wątek na e3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 11 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2014 To prawda, jest sporo wartych uwagi rzeczy na E3, nie tylko cinematiki i nie tylko Wiedźmin. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Czerwiec 2014 Share Napisano 11 Czerwiec 2014 nikt nie wrzucal, bo nie wierze ze jeszcze ktos tego nie widzial :D total! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 11 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2014 Hehe, tak pomyślałem. Wszyscy widzieli, ale ich zmiażdżyło i nie mieli siły wrzucić. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Czerwiec 2014 Share Napisano 11 Czerwiec 2014 mysle ze wygladalo to mniej wiecej tak: krok1: krok2: krok3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 11 Czerwiec 2014 Share Napisano 11 Czerwiec 2014 ja jestem strasznie zawiedziony, zobaczyłem najpierw screeny z podpisem Assasins Creed Unity i myslalem, ze silnik to Unity :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 11 Czerwiec 2014 Share Napisano 11 Czerwiec 2014 Masakra. To Digic, prawda? Sa poj****ni. Szczerze mowiac juz sie przyzwyczailem do ich trailerow AC i przestalem ogladac w calosci. Odpalam, potwierdzam, ze niszcza system, po czym przewijam i zamykam. Bo i mimo technicznej i realizacyjnej genialnosci troche zaczyna mi brakowac ciekawych pomyslow na scenariusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 11 Czerwiec 2014 Share Napisano 11 Czerwiec 2014 Maja rozmach skubance:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
praetorian Napisano 11 Czerwiec 2014 Share Napisano 11 Czerwiec 2014 Masakra. To Digic, prawda? Sa poj****ni. Szczerze mowiac juz sie przyzwyczailem do ich trailerow AC i przestalem ogladac w calosci. Odpalam, potwierdzam, ze niszcza system, po czym przewijam i zamykam. Bo i mimo technicznej i realizacyjnej genialnosci troche zaczyna mi brakowac ciekawych pomyslow na scenariusz. Zgadzam się. Kolejny perfekcyjny trailer, nudny jak flaki... Nie dooglądałem do końca, szkoda tyle pracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 11 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2014 Jeżeli ktoś nie ma tyle wolnego czasu, żeby obejrzeć trailer, który trwa 3 minuty i 30 sekund, i na dodatek zdecydowanie mieści się w sferze zainteresowań danego człowieka, to można takiej osobie tylko współczuć. :> Znaczy, no kaman, 3 minut nie wysiedzieliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 11 Czerwiec 2014 Share Napisano 11 Czerwiec 2014 A co Ci to robi, ze nie wysiedzielismy? Zdecydowanie nie potrzebuje Twojego wspolczucia z tego powodu :P Powod juz podalem: od poczatku wiadomo, ze jest techniczny orgazm. Ale te juz mialem przy poprzednich cinematikach Digica i szukam nowych wrazen;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legomir Napisano 11 Czerwiec 2014 Share Napisano 11 Czerwiec 2014 Technicznie świetnie muzyka mi tylko nie siedzi nie czuć jakoś samego klimatu rewolucji jak chociażby w Nędznikach. Tak btw. pół żartem pół serio jest postęp chyba jakiś u amerykańców Ci co trzymają czerwone flagi i sierpy(młotów chyba nigdzie nie było) nie są zdegenerowanymi bestiami, ba chyba to nawet Ci dobrzy :D (a jednak widziałem chyba 1 młot ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 11 Czerwiec 2014 Share Napisano 11 Czerwiec 2014 Szkoda, że znowu Europa :| dobrze by było dostać jakąś cywilizacje z dalekiego wschodu. Co to filmiku to wypasik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezils Napisano 11 Czerwiec 2014 Share Napisano 11 Czerwiec 2014 (edytowane) Szkoda? Francja jest świetnym pomysłem! Ta architektura, budynki no wszystko mi sie podoba w tym wydaniu. Jak wiekszosc marzy - feudalna Japonia byłaby cool, tak samo Chiny. Starożytny Egipt mnie równiez intryguje :D Cinematic świetny i nawet muzyczka z traileru Gry o Tron sie znalazla. Edytowane 11 Czerwiec 2014 przez ezils Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 11 Czerwiec 2014 Share Napisano 11 Czerwiec 2014 Pomylily Ci sie watki z Division ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezils Napisano 11 Czerwiec 2014 Share Napisano 11 Czerwiec 2014 Czujny jesteś :) Fail z mojej strony :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gnacik Napisano 11 Czerwiec 2014 Share Napisano 11 Czerwiec 2014 Co prawda ja obejrzałem całość, ale podzielam zdanie Reanimatora, bo poza miażdżącym mózg wykonaniem nie ma tu nic więcej. Nie ma tego co było np. w AC: Revelations. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek Napisano 12 Czerwiec 2014 Share Napisano 12 Czerwiec 2014 Zaje...ste. Ich pipline dziala i to widac. Kazda postac dopracowana , z wlosami sss itd. Ladna aniamcja ( twarze jeszcze nie to ale blisko ) ,klimat, swiatlo, rezyserka , wszystko dziala i powala na kolana po raz kolejny. Pomysl mnie sie podoba , nie jest moze odkrywczy ale ma to cos, ma dobry flow i epicki klimat. Przypomina momentami Les Miserables jesli chodzi o tla. Przyjemny cinematic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 12 Czerwiec 2014 Share Napisano 12 Czerwiec 2014 Taka klasyczna wydmuszka 3D, piękne, ale puste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cide Napisano 12 Czerwiec 2014 Share Napisano 12 Czerwiec 2014 Marudne jesteście ;) Epicko wygląda i całkiem przyjemnie się ogląda, w szczególności końcówka. W sumie to nie wiem, czemu akurat to miałoby być jakoś super głębokie i nabite przesłaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallow Napisano 13 Czerwiec 2014 Share Napisano 13 Czerwiec 2014 Fajny trailer, ale większe wrażenie na mnie zrobił film prezentujący gameplay: Grafika niesamowita. W połączeniu z fajnym oświetleniem i kolorystyką zbudowano świetny klimat. Ciekawe jak z fabułą. Najlepszą częścią serii było według mnie AC2 i w ogóle jedną z lepszych gier ever jak dla mnie. Mam nadzieję, że Unity chociaż zbliży się do tego poziomu, za co trzymam kciuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
le_chu Napisano 13 Czerwiec 2014 Share Napisano 13 Czerwiec 2014 Mam dokladnie takie same odczucia - trailer swietny ale gameplay, o ile to nie jakis fake, polozyl mnie na lopatki. 4:55 - 5:05 to juz praktycznie fotoreal - nie przypuszczalem ze mozna uzyskiwac takie rzeczy na konsolach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 13 Czerwiec 2014 Share Napisano 13 Czerwiec 2014 nie przypuszczalem ze mozna uzyskiwac takie rzeczy na konsolach... oczywiscie ze mozna, już Watch Dogs to udowodnił na e3 2012 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STRZYG Napisano 13 Czerwiec 2014 Share Napisano 13 Czerwiec 2014 Watch Dogs to udowodnił na e3 2012 :) buahahaha ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
le_chu Napisano 13 Czerwiec 2014 Share Napisano 13 Czerwiec 2014 Nie no jednak Watch Doge sie tak nie prezentowalo, przynajmniej dla mnie od poczatku wygladalo troche jak GTA IV z dodanym postem i mokrymi ulicami z TD Unlimited. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 13 Czerwiec 2014 Share Napisano 13 Czerwiec 2014 a tu następny multi: https://www.youtube.com/watch?v=r8IO1Yfjh24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallow Napisano 13 Czerwiec 2014 Share Napisano 13 Czerwiec 2014 Ciekawe to multi. Dopiero teraz zaczynam żałować, że nie mam jeszcze PS4. Dzięki tym materiałom z AC Unity. Tylko powtórzę - mam wielką nadzieję, że tej genialnej oprawie graficznej będzie towarzyszyć choć w połowie tak dobra fabuła i gameplay. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezils Napisano 13 Czerwiec 2014 Share Napisano 13 Czerwiec 2014 @le_chu - poczekaj na Uncharted :) @mallow - akurat w przypadku Assassin's Creed, to co pokazywało Ubisoft na poprzednich E3 - wygladało tak samo po premierze, więc tutaj bym się nie bał o oprawę. Watch Dogs to gra na 6 platform, a AC:U na 3, wiec o kompromisach mowy nie będzie (raczej). Czy to będzie gorzej wyglądało czy nie, mam to gdzieś. Jestem fanem serii i w Unity zamierzam zagrać :) Najbardziej liczę na lepszą fabułę niż w AC3 i 4, gameplay jest git. Szykuję się chyba najlepsza część od czasów AC2. Approved Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallow Napisano 13 Czerwiec 2014 Share Napisano 13 Czerwiec 2014 @ezils: Ja nigdzie nie pisałem, że boję się o oprawę. I też bym nie powiedział, że się jakoś o fabułę boję. Po prostu mam nadzieję, że będzie na poziomie. AC2 wbił mi się w psychikę bardzo mocno jak chyba żadna gra później. Trzymam kciuki za Unity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusanagi Napisano 13 Czerwiec 2014 Share Napisano 13 Czerwiec 2014 ACU wyglada jak na filmikach z gameplayu / na targach byla nawet grywalna wersja na xone bo MS mial takie wymagania. Z ciekawostek dodam ze Digic uzywal naszych assetow z gry do trailera CG (budynki i inne obiekty) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 13 Czerwiec 2014 Share Napisano 13 Czerwiec 2014 w sumie mozna ogladać gameplay zamiast grania taka piękna - z assetami sie nie dziwie, kawal roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 14 Czerwiec 2014 Share Napisano 14 Czerwiec 2014 Bylem ciekaw ile z Watchdogsow bedzie w AC :D Widze ze ukrywanie sie za przekodami wrzucone - ok :D Jakosc animacji wymiata - wyglada genialnie. Ciekawe czy zrezygnuja z odkrywania terenu wiezyczkami - juz bylo w AC, w Far Cry, w Watch Dogs... Moze wystarczy? Giera zapowiada sie niesamowicie a ja jeszcze trojki nawet nie zaczalem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi