Napisano 11 Czerwiec 201410 l Trudno mi uwierzyć, że jeszcze nie ma newsa do tego cinematika. http://www.youtube.com/embed/xzCEdSKMkdU
Napisano 11 Czerwiec 201410 l Autor To prawda, jest sporo wartych uwagi rzeczy na E3, nie tylko cinematiki i nie tylko Wiedźmin. ;)
Napisano 11 Czerwiec 201410 l nikt nie wrzucal, bo nie wierze ze jeszcze ktos tego nie widzial :D total!
Napisano 11 Czerwiec 201410 l Autor Hehe, tak pomyślałem. Wszyscy widzieli, ale ich zmiażdżyło i nie mieli siły wrzucić. ;)
Napisano 11 Czerwiec 201410 l ja jestem strasznie zawiedziony, zobaczyłem najpierw screeny z podpisem Assasins Creed Unity i myslalem, ze silnik to Unity :D
Napisano 11 Czerwiec 201410 l Masakra. To Digic, prawda? Sa poj****ni. Szczerze mowiac juz sie przyzwyczailem do ich trailerow AC i przestalem ogladac w calosci. Odpalam, potwierdzam, ze niszcza system, po czym przewijam i zamykam. Bo i mimo technicznej i realizacyjnej genialnosci troche zaczyna mi brakowac ciekawych pomyslow na scenariusz.
Napisano 11 Czerwiec 201410 l Masakra. To Digic, prawda? Sa poj****ni. Szczerze mowiac juz sie przyzwyczailem do ich trailerow AC i przestalem ogladac w calosci. Odpalam, potwierdzam, ze niszcza system, po czym przewijam i zamykam. Bo i mimo technicznej i realizacyjnej genialnosci troche zaczyna mi brakowac ciekawych pomyslow na scenariusz. Zgadzam się. Kolejny perfekcyjny trailer, nudny jak flaki... Nie dooglądałem do końca, szkoda tyle pracy :)
Napisano 11 Czerwiec 201410 l Autor Jeżeli ktoś nie ma tyle wolnego czasu, żeby obejrzeć trailer, który trwa 3 minuty i 30 sekund, i na dodatek zdecydowanie mieści się w sferze zainteresowań danego człowieka, to można takiej osobie tylko współczuć. :> Znaczy, no kaman, 3 minut nie wysiedzieliście?
Napisano 11 Czerwiec 201410 l A co Ci to robi, ze nie wysiedzielismy? Zdecydowanie nie potrzebuje Twojego wspolczucia z tego powodu :P Powod juz podalem: od poczatku wiadomo, ze jest techniczny orgazm. Ale te juz mialem przy poprzednich cinematikach Digica i szukam nowych wrazen;)
Napisano 11 Czerwiec 201410 l Technicznie świetnie muzyka mi tylko nie siedzi nie czuć jakoś samego klimatu rewolucji jak chociażby w Nędznikach. Tak btw. pół żartem pół serio jest postęp chyba jakiś u amerykańców Ci co trzymają czerwone flagi i sierpy(młotów chyba nigdzie nie było) nie są zdegenerowanymi bestiami, ba chyba to nawet Ci dobrzy :D (a jednak widziałem chyba 1 młot ;) )
Napisano 11 Czerwiec 201410 l Szkoda, że znowu Europa :| dobrze by było dostać jakąś cywilizacje z dalekiego wschodu. Co to filmiku to wypasik.
Napisano 11 Czerwiec 201410 l Szkoda? Francja jest świetnym pomysłem! Ta architektura, budynki no wszystko mi sie podoba w tym wydaniu. Jak wiekszosc marzy - feudalna Japonia byłaby cool, tak samo Chiny. Starożytny Egipt mnie równiez intryguje :D Cinematic świetny i nawet muzyczka z traileru Gry o Tron sie znalazla. Edytowane 11 Czerwiec 201410 l przez ezils
Napisano 11 Czerwiec 201410 l Co prawda ja obejrzałem całość, ale podzielam zdanie Reanimatora, bo poza miażdżącym mózg wykonaniem nie ma tu nic więcej. Nie ma tego co było np. w AC: Revelations.
Napisano 12 Czerwiec 201410 l Zaje...ste. Ich pipline dziala i to widac. Kazda postac dopracowana , z wlosami sss itd. Ladna aniamcja ( twarze jeszcze nie to ale blisko ) ,klimat, swiatlo, rezyserka , wszystko dziala i powala na kolana po raz kolejny. Pomysl mnie sie podoba , nie jest moze odkrywczy ale ma to cos, ma dobry flow i epicki klimat. Przypomina momentami Les Miserables jesli chodzi o tla. Przyjemny cinematic.
Napisano 12 Czerwiec 201410 l Marudne jesteście ;) Epicko wygląda i całkiem przyjemnie się ogląda, w szczególności końcówka. W sumie to nie wiem, czemu akurat to miałoby być jakoś super głębokie i nabite przesłaniem.
Napisano 13 Czerwiec 201410 l Fajny trailer, ale większe wrażenie na mnie zrobił film prezentujący gameplay: Grafika niesamowita. W połączeniu z fajnym oświetleniem i kolorystyką zbudowano świetny klimat. Ciekawe jak z fabułą. Najlepszą częścią serii było według mnie AC2 i w ogóle jedną z lepszych gier ever jak dla mnie. Mam nadzieję, że Unity chociaż zbliży się do tego poziomu, za co trzymam kciuki.
Napisano 13 Czerwiec 201410 l Mam dokladnie takie same odczucia - trailer swietny ale gameplay, o ile to nie jakis fake, polozyl mnie na lopatki. 4:55 - 5:05 to juz praktycznie fotoreal - nie przypuszczalem ze mozna uzyskiwac takie rzeczy na konsolach...
Napisano 13 Czerwiec 201410 l nie przypuszczalem ze mozna uzyskiwac takie rzeczy na konsolach... oczywiscie ze mozna, już Watch Dogs to udowodnił na e3 2012 :)
Napisano 13 Czerwiec 201410 l Nie no jednak Watch Doge sie tak nie prezentowalo, przynajmniej dla mnie od poczatku wygladalo troche jak GTA IV z dodanym postem i mokrymi ulicami z TD Unlimited.
Napisano 13 Czerwiec 201410 l Ciekawe to multi. Dopiero teraz zaczynam żałować, że nie mam jeszcze PS4. Dzięki tym materiałom z AC Unity. Tylko powtórzę - mam wielką nadzieję, że tej genialnej oprawie graficznej będzie towarzyszyć choć w połowie tak dobra fabuła i gameplay.
Napisano 13 Czerwiec 201410 l @le_chu - poczekaj na Uncharted :) @mallow - akurat w przypadku Assassin's Creed, to co pokazywało Ubisoft na poprzednich E3 - wygladało tak samo po premierze, więc tutaj bym się nie bał o oprawę. Watch Dogs to gra na 6 platform, a AC:U na 3, wiec o kompromisach mowy nie będzie (raczej). Czy to będzie gorzej wyglądało czy nie, mam to gdzieś. Jestem fanem serii i w Unity zamierzam zagrać :) Najbardziej liczę na lepszą fabułę niż w AC3 i 4, gameplay jest git. Szykuję się chyba najlepsza część od czasów AC2. Approved
Napisano 13 Czerwiec 201410 l @ezils: Ja nigdzie nie pisałem, że boję się o oprawę. I też bym nie powiedział, że się jakoś o fabułę boję. Po prostu mam nadzieję, że będzie na poziomie. AC2 wbił mi się w psychikę bardzo mocno jak chyba żadna gra później. Trzymam kciuki za Unity.
Napisano 13 Czerwiec 201410 l ACU wyglada jak na filmikach z gameplayu / na targach byla nawet grywalna wersja na xone bo MS mial takie wymagania. Z ciekawostek dodam ze Digic uzywal naszych assetow z gry do trailera CG (budynki i inne obiekty)
Napisano 13 Czerwiec 201410 l w sumie mozna ogladać gameplay zamiast grania taka piękna - z assetami sie nie dziwie, kawal roboty.
Napisano 14 Czerwiec 201410 l Bylem ciekaw ile z Watchdogsow bedzie w AC :D Widze ze ukrywanie sie za przekodami wrzucone - ok :D Jakosc animacji wymiata - wyglada genialnie. Ciekawe czy zrezygnuja z odkrywania terenu wiezyczkami - juz bylo w AC, w Far Cry, w Watch Dogs... Moze wystarczy? Giera zapowiada sie niesamowicie a ja jeszcze trojki nawet nie zaczalem...