bakteria Napisano 9 Wrzesień 2014 Share Napisano 9 Wrzesień 2014 Początkowo miała być cała postać ale przez przypadek nadpisałem sobie pliki i została głowa :) soft: zbrush, max , vray, ps 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 9 Wrzesień 2014 Share Napisano 9 Wrzesień 2014 Bakteria jestes King bez dwoch zdan. Swietne SSS, swiatlo, detal. Wypas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STRZYG Napisano 9 Wrzesień 2014 Share Napisano 9 Wrzesień 2014 co za wypas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniak_87 Napisano 10 Wrzesień 2014 Share Napisano 10 Wrzesień 2014 Wypasik mistrzu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rod Napisano 10 Wrzesień 2014 Share Napisano 10 Wrzesień 2014 Wgniata w fotel:) Ta skórzana część kurtki to również sss? Ostatnio próbowałem zrobić podobną tkaninę no ale... nie wyszło tak dobrze. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Baron Napisano 10 Wrzesień 2014 Share Napisano 10 Wrzesień 2014 Super robota :) dobre światło i materiały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W Art Napisano 10 Wrzesień 2014 Share Napisano 10 Wrzesień 2014 Suuuuper - jedyne do czego bym się doczepił to zarost bokobrodów, chyba za bardzo uczesany i nie wiem czy nie za cienkie włoski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 10 Wrzesień 2014 Share Napisano 10 Wrzesień 2014 Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2013 Napisano 10 Wrzesień 2014 Share Napisano 10 Wrzesień 2014 Bardzo mi się podoba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bakteria Napisano 10 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2014 Dzięki! Miło przeczytać pozytywne opinie :) @Rod -kurtka to standardowy vraymtl. Próbowałem z sss ale wyglądała jak żywa tkanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 10 Wrzesień 2014 Share Napisano 10 Wrzesień 2014 grubo ! naprawde grubo :) okularki tez całkiem ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artzgodka Napisano 10 Wrzesień 2014 Share Napisano 10 Wrzesień 2014 total/pysznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 11 Wrzesień 2014 Share Napisano 11 Wrzesień 2014 Aż mnie po latach przywołało, świetne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 11 Wrzesień 2014 Share Napisano 11 Wrzesień 2014 Fajny sculpt i render. Jest problem z grubością włosów zarostu. Za cieniutkie i delikatne. Reszta wypas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 11 Wrzesień 2014 Share Napisano 11 Wrzesień 2014 w pełni zasłużony front Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChriseyW Napisano 15 Wrzesień 2014 Share Napisano 15 Wrzesień 2014 Muszę przyznać, że praca na wysokim poziomie:) podoba mi się, ładny rozkład światła no i klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bakteria Napisano 15 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2014 Bardzo dziękuję :) Zarost wydawał się ok przy innym ustawieniu światła , jak dopaliłem spota na policzek to się okazało ze jest rzadzizna. Ale już mi się nie chciało ich zmieniać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 26 Wrzesień 2014 Share Napisano 26 Wrzesień 2014 o zesz - zajebiste to jest - szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi