Jump to content

Featured Replies

• Replies 19
  • Views 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dzięki wielkie za możliwość obejrzenia spotkania. Bardzo fajny materiał.

Dzieki Wielkie ;) bardzo lubie oglądać wasze spotkania ;)

Sam bym sie wybrał ale trochę daleko ;)

Następny chętnie bym oglądnąć z jakimś concept artysą z Polski żeby był na miejscu może z CDprojektRED albo Techlandu ;)

Dobra wielkie dzieki :)

Dzięki za opublikowanie materiału. Świetna pokazuje jak pomysłem można przyspieszyć sobie pracę uzyskując pożądany efekt.

Tak trochę naiwnie za Grzegorzem "chyba że Houdini to już wtedy nie wszystko jedno". (czesc 2 34.14) ;)

W moim odczuciu soft "demonizowany" zupełnie nie słusznie.

Czekam na świat TD grafiki 3d i zmagania z poprawnością fizyczną.

dziekuje Wszystkim ktorzy przyczynili sie do tego, ze moge sobie to obejrzec i rpzesluchac teraz. Dziekuje!!

pozdrawiam

Bardzo ciekawy i inspirujący wykład. Przedstawienie kolejnych etapów prac nad "Arką"- sam miód! Z niecierpliwością czekam na kolejne wykłady.

Również Dzięki :) Bardzo fajny wykład. Respekt, szczególnie zaimponowało mi się, że niekoniecznie szedłeś mainstreamem tylko miałeś własny wybór narzędzi (Messiah, FPrime itd.) dzięki którym osiągnąłeś pożądany efekt artystyczny i techniczny, poza tym podejście człowieka renesansu, modelowanie, teksturowanie, riggowanie...etc. no i fakt, że większość tych filmów udało Ci się zrobić w krótkim odcinku czasowym. Pozdrawiam

Edited by alex3d

Zauwazylem, ze Grzesiek juz w swojej pierwszej animacji na prymitywnych modelach czuł dobrze mase oraz timing, co nie zdarza sie czesto u poczatkujacych osob. Super wywiad, dzieki.

Dzięki wielkie. Świetna prezentacja, naprawdę bardzo fajnie było posłuchać.

bardzo fajny wywiad!

panowie a moze by tez poza polakami robic wywiady z innymi narodowosciami ? nie zeby nie bylo wystarczajaco duzo ciekwych polakow ale mozna by rozwinac te wywiady

Hej hej, Dzieki wszystkim za mile slowa, Ciesze sie ze sie podobalo.

Arturze - dzieki za organizacje tego spotkania i wszysktim za liczne przybycie.

Pozdrawiam

Grzesiek

Świetny wywiad Grześ, pamiętam jak kiedyś na forum3d pokazywałeś tego stworka (aliena), byłem pod wrażeniem oczu.

Tak patrzę na ten moment z trzeciego filmu

i przypomina mi się demoscena amigowa (chyba z 1996) kurde lata temu...
cały czas gdzieś ta grafika mi w podświadomości siedziała póki nie zobaczyłem Twojego szkicu, gdzie super zrobiłeś podobną postać z tym że z detalami ect.