ptaszek Napisano 21 Lipiec 2015 Napisano 21 Lipiec 2015 (edytowane) Ostatnia pracka z modelem od Pawlita. Po więcej + Breakdown zapraszamy na Behance breakdown Maxwell Render, PS i HDR Light Studio do małego podkręcenia HDRki. Edytowane 10 Sierpień 2015 przez ptaszek
skalpel3d Napisano 22 Lipiec 2015 Napisano 22 Lipiec 2015 Jestem zdziwiony ze to niema jeszcze nastu frontów. Chłopaki świetna praca klimatyczna, breakdown jest cudo i nie wiem czy to on nie powinien się tu znaleźć :)
ptaszek Napisano 22 Lipiec 2015 Autor Napisano 22 Lipiec 2015 (edytowane) Hejka Skalpel, dzięki za miłe słowa. Tak na serio, serio nie spodziewałem się tak pozytywnego odbioru. Spoko fajne, ale dla mnie bez wow :) Mimo to dostałem wiele pozytywnych komentarzy. Czasami jednak można zaskoczyć się w odwrotną stronę niż zazwyczaj to działa :) No ale nic.. poczekajmy także na krytykę. Jak dla mnie AA kuleje, ale zwalam winę na deszcz! :PPP Dzięki! Edytowane 23 Lipiec 2015 przez ptaszek
Sebazx6r Napisano 22 Lipiec 2015 Napisano 22 Lipiec 2015 Mega dobre. Kałuże to tylko mapka odpic? Front ;).
Pawlito Napisano 22 Lipiec 2015 Napisano 22 Lipiec 2015 (edytowane) Ptaszek jak ci pisałem moje pierwsze wrażenie było że "pomysłowo". Miło jest zobaczyć swoją rzecz w takiej egzotycznej interpretacji. Na Bezszance ludzie szaleją ale o co chodzi? Nie czaję ichniej logiki. edit: gdy skończyłem pisać tego posta, doszły 3 "apercyjacje" i 1 "foloł". Edytowane 22 Lipiec 2015 przez Pawlito
Maciek Jutrzenka Napisano 22 Lipiec 2015 Napisano 22 Lipiec 2015 Jestem zdziwiony ze to niema jeszcze nastu frontów. Chłopaki świetna praca klimatyczna, breakdown jest cudo i nie wiem czy to on nie powinien się tu znaleźć :) ostatnio nie wiedzieć czemu ale wiel prac niema fronta. :X - - - Połączono posty - - - to jak już cię pochwaliłem na behance tak tutaj na podwórkowym forum, napisze co mi się nie podoba. tak więc: biały soft brush a mianowicie te tło za autem, whyyyy dlaczego za coo toć auto samo się odcinało już dobrym back lightem wielka szkoda że tak szybko kończy się ta podłoga za autem mogłeś ją pociągnąc trochę dalej razem z Dofem by się elegancko wszystko rozmyło a tak wygląda to trochę jak wklejone w PS.. to tyle :D
Akierek Napisano 22 Lipiec 2015 Napisano 22 Lipiec 2015 Klimat miażdży, super model, swietny render. Front :)
ptaszek Napisano 23 Lipiec 2015 Autor Napisano 23 Lipiec 2015 Dzięki bardzo, bardzo Panowie! Mega miłe Seba - tak to proceduralny noise z Maxwella :)
ptaszek Napisano 10 Sierpień 2015 Autor Napisano 10 Sierpień 2015 Odkopie bo dalem maly breakdown dla zainteresowanych http://blog.maxwellrender.com/customer-stories/maciek-ptaszynski-heavy-rain-breakdown/ sorrki ;)
cucsoniuss Napisano 10 Sierpień 2015 Napisano 10 Sierpień 2015 zrobiles milowy krok w sposobie prezentacji obiektu BRAWO
Pionier Napisano 12 Sierpień 2015 Napisano 12 Sierpień 2015 jest klimat, a o to trudno :) brawo, za kolejną dobra prace i progress w skillu! elo, P.
ptaszek Napisano 29 Sierpień 2015 Autor Napisano 29 Sierpień 2015 Dziekuje Panowie. To najmilsze co moze uslyszec taki geek jak ja:)))
RealLifeGlitchDude Napisano 21 Listopad 2015 Napisano 21 Listopad 2015 Coś pięknego, oglądając takie prace aż chce się modelować.
Rekomendowane odpowiedzi