Napisano 13 Październik 200420 l Świetny pająk, ale zgadzam się z Chveti, scena nie za ciekawa i wyadje mi się że brakuje trochę takiego "wtopienia" go w ekran, nie wiem może się mylę to tylko moje skromne zdanie:D
Napisano 13 Październik 200420 l wee a ja sobie chcialem pobluzgac a tu calkiem fajna pracka moze za wyjatkiem "sceneri" :)
Napisano 13 Październik 200420 l Zmienilem obrazek z linka na , mam nadzieje, ze autor nie ma nic przeciwko. Swietny pajaczek :)
Napisano 13 Październik 200420 l całkiem fajny :) dlaczego nie realistyczny??? moja kumpela ma bardzo podobnego :] jedynie się moge przyczepić do odnóży - jakoś tak płasko leżą na ziemi ... chyba powinne być bardziej pionowo (wygląda troche jak byłby martwy i rozkraczony :))
Napisano 13 Październik 200420 l Mnie się nie podoba futro na nogach. Wydaje mi się, że sierść powinna być ułożona wzdłóż odnóży. Ale anatomi pająka nie znam więc mogę się mylić.
Napisano 13 Październik 200420 l nie no lux - nie ma co bluzgac - trza chwalic :) kadr tez mi sie w sumie podoba - ale jak go juz tak pokazujesz z gory - to trzeba bylo troche wiecej popracowac nad podlozem pozdrawiam
Napisano 13 Październik 200420 l Pająk jest naprawdę fajny. Przy tej skali micro, na kożyść zadziałał by DOF, scalił by lewitującego pająka z podłożem. Podoba mi się. Pozdrawiam.
Napisano 13 Październik 200420 l pajak swietny, tylko ze troche taki latajacy a pozatym brakuje fajnej sceny i soprobuj go jakos ciekawiej ustawic. pozdr
Napisano 13 Październik 200420 l nie wiem co chcecie od podłoża ??? jest OK, bardzo fajny pajączek. pozdrawiam autora p.s. czy te włoski to shag ?
Napisano 13 Październik 200420 l moze jeszcze powalczysz z inna scenografia? bo szkoda takiego pajaka..
Napisano 13 Październik 200420 l z znacie sie to jest pajak paker i trzyma sie w powietrzu na 2 nogach poza tym miodnny pajaczek, podoba mi sie
Napisano 14 Październik 200420 l hehe - kiedyś do bitwy robiłem podobnego pajączka - futerko extra - brakuje mi tylko pazurków na odnóżach u tarantulki czy też ptasznika widać pazurki u twojego odnóża są za bardzo okrągłe a reszta ?? wypas - gratulacje za futerko (wiem ile sam się namęczyłem) pozdro
Napisano 14 Październik 200420 l super pająk, naprawde, big respect aczkolwiek scenka jak to scenka plane z textura standardowa :) peace
Napisano 14 Październik 200420 l pajączek brrrbrrbbr wypas , ale tak przemówcy zrób coś z tym podłożem.
Napisano 14 Październik 200420 l Autor dzięki ludzie za komentarze :) dałem pająka do forumu bo już zatraciłem obiektywizm co do tego jak wyszedł :) jeszcze raz dzięki - widzę że trzeba będzie poprawić cień pod pajączkiem (niektóre nogi są w powietrzu :]) a co do tła - no zobaczymy - jeszcze co będę poprawiał to trochę owłosienie - wyduszę jeszcze więcej szczegółów >>jaras: "czy te włoski to shag ?" - nie to mesh - po prostu je wymodlowałem i pomogłem sobie scaterem i ręcznie poprawiałem - a co do oświetlenia to są zwykłe omni z maxa4 (z tym że jest to masa omni zwinięta w kulę - aby symulowała kaustykę cieni) - pozdro dla wszystkich grzebiących w grafice ;)
Napisano 15 Październik 200420 l Mi sie wydaje ze ona ma wogole zle polozenie tych nog, wyglada raczej jakby lezal. A co do samego pajaczka jest bardzo ladny :)
Napisano 17 Październik 200420 l Świetnie zrobiłeś włoski, tylko wydaje mi się, że powinny być ułożone nieco bardziej równolegle do odnóży.
Napisano 19 Październik 200420 l postaw pajączka gdzieś w trawie tak jak tutaj: http://www.sierrafoothill.org/images/Gallery/Tarantula.jpg ale i tak jest super naprawdę modelik pierwsza klasa pozdrawiam
Napisano 27 Październik 200420 l Mimo to że scena jest nie ciekawa i to że pająk częściowo wisi w powietrzu to wszystko O.K.
Napisano 28 Październik 200420 l ON LATA!!! zauważyłeś że żadnom nogą nie dotyka podłoża? (przynajmniej ja tego nie zauważyłem) chyba że sie włoskami podpiera ale na włoskach by sie prawdziwy pająk nie utrzymał
Napisano 30 Październik 200420 l ladny ladny nie powiem :) moglby dotykac niektorymi odnóżami ziemi, a inne mieć w górze, i render koncowy dopracowac - wtedy jestem pewien ze znalazlby sie na pierwszej stronie max3d jak nie cgtalk :) gratuluje, naprawde ladnie :)
Napisano 31 Październik 200420 l ta praca jest skopana i nierealistyczna ??? Proponuje to jeszcze raz przemysleć ;) ,bardzo fajnie, wydaje mi sie że niektóre nóżki odstaja od podłoża (właściwie to tylko jedna go dotyka)