maniak3d Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 Zapraszam do skomentowania(zbluzgania) tej pracy :) Enjoy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 niezłe :) fajny ale nad sceną mogłes popracować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniak3d Napisano 13 Październik 2004 Autor Share Napisano 13 Październik 2004 dzięki za opinię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cug Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 mi sie podoba, bardzo (nie bede bluzgal) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiśnia Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 Świetny pająk, ale zgadzam się z Chveti, scena nie za ciekawa i wyadje mi się że brakuje trochę takiego "wtopienia" go w ekran, nie wiem może się mylę to tylko moje skromne zdanie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 wee a ja sobie chcialem pobluzgac a tu calkiem fajna pracka moze za wyjatkiem "sceneri" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 Zmienilem obrazek z linka na , mam nadzieje, ze autor nie ma nic przeciwko. Swietny pajaczek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 całkiem fajny :) dlaczego nie realistyczny??? moja kumpela ma bardzo podobnego :] jedynie się moge przyczepić do odnóży - jakoś tak płasko leżą na ziemi ... chyba powinne być bardziej pionowo (wygląda troche jak byłby martwy i rozkraczony :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 hmm, ten pajak chyba lewituje jesli sie nie myle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg_jg Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 Pająk bardzo ładny, gorzej z podłożem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 Mnie się nie podoba futro na nogach. Wydaje mi się, że sierść powinna być ułożona wzdłóż odnóży. Ale anatomi pająka nie znam więc mogę się mylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 nie no lux - nie ma co bluzgac - trza chwalic :) kadr tez mi sie w sumie podoba - ale jak go juz tak pokazujesz z gory - to trzeba bylo troche wiecej popracowac nad podlozem pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 Pająk jest naprawdę fajny. Przy tej skali micro, na kożyść zadziałał by DOF, scalił by lewitującego pająka z podłożem. Podoba mi się. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 pajak swietny, tylko ze troche taki latajacy a pozatym brakuje fajnej sceny i soprobuj go jakos ciekawiej ustawic. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 nie wiem co chcecie od podłoża ??? jest OK, bardzo fajny pajączek. pozdrawiam autora p.s. czy te włoski to shag ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 moze jeszcze powalczysz z inna scenografia? bo szkoda takiego pajaka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 Pajączek świetny, scenografia kiepska... 4+/6 Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 z znacie sie to jest pajak paker i trzyma sie w powietrzu na 2 nogach poza tym miodnny pajaczek, podoba mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 14 Październik 2004 Share Napisano 14 Październik 2004 hehe - kiedyś do bitwy robiłem podobnego pajączka - futerko extra - brakuje mi tylko pazurków na odnóżach u tarantulki czy też ptasznika widać pazurki u twojego odnóża są za bardzo okrągłe a reszta ?? wypas - gratulacje za futerko (wiem ile sam się namęczyłem) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 14 Październik 2004 Share Napisano 14 Październik 2004 super pająk, naprawde, big respect aczkolwiek scenka jak to scenka plane z textura standardowa :) peace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woldi Napisano 14 Październik 2004 Share Napisano 14 Październik 2004 pajączek brrrbrrbbr wypas , ale tak przemówcy zrób coś z tym podłożem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 14 Październik 2004 Share Napisano 14 Październik 2004 Heh - piękny pajączek gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniak3d Napisano 14 Październik 2004 Autor Share Napisano 14 Październik 2004 dzięki ludzie za komentarze :) dałem pająka do forumu bo już zatraciłem obiektywizm co do tego jak wyszedł :) jeszcze raz dzięki - widzę że trzeba będzie poprawić cień pod pajączkiem (niektóre nogi są w powietrzu :]) a co do tła - no zobaczymy - jeszcze co będę poprawiał to trochę owłosienie - wyduszę jeszcze więcej szczegółów >>jaras: "czy te włoski to shag ?" - nie to mesh - po prostu je wymodlowałem i pomogłem sobie scaterem i ręcznie poprawiałem - a co do oświetlenia to są zwykłe omni z maxa4 (z tym że jest to masa omni zwinięta w kulę - aby symulowała kaustykę cieni) - pozdro dla wszystkich grzebiących w grafice ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość SZAFRANI Napisano 15 Październik 2004 Share Napisano 15 Październik 2004 Czy PajĄk Ma "stopy" Czy Stoi Na NÓŻkach ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 15 Październik 2004 Share Napisano 15 Październik 2004 Mi sie wydaje ze ona ma wogole zle polozenie tych nog, wyglada raczej jakby lezal. A co do samego pajaczka jest bardzo ladny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 15 Październik 2004 Share Napisano 15 Październik 2004 fuuj nienawidze pajakow, brrrrrr ale modeling ladny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 16 Październik 2004 Share Napisano 16 Październik 2004 Ladny, mi sie podoba ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaDYoss Napisano 17 Październik 2004 Share Napisano 17 Październik 2004 Świetnie zrobiłeś włoski, tylko wydaje mi się, że powinny być ułożone nieco bardziej równolegle do odnóży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 19 Październik 2004 Share Napisano 19 Październik 2004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 19 Październik 2004 Share Napisano 19 Październik 2004 postaw pajączka gdzieś w trawie tak jak tutaj: http://www.sierrafoothill.org/images/Gallery/Tarantula.jpg ale i tak jest super naprawdę modelik pierwsza klasa pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniak3d Napisano 26 Październik 2004 Autor Share Napisano 26 Październik 2004 Dzięki za komentarze :) pozdro dla wszystkich ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke3D Napisano 27 Październik 2004 Share Napisano 27 Październik 2004 Mimo to że scena jest nie ciekawa i to że pająk częściowo wisi w powietrzu to wszystko O.K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufol Napisano 28 Październik 2004 Share Napisano 28 Październik 2004 ON LATA!!! zauważyłeś że żadnom nogą nie dotyka podłoża? (przynajmniej ja tego nie zauważyłem) chyba że sie włoskami podpiera ale na włoskach by sie prawdziwy pająk nie utrzymał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 29 Październik 2004 Share Napisano 29 Październik 2004 Pajaczek ladny. Greets :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michas Napisano 30 Październik 2004 Share Napisano 30 Październik 2004 ladny ladny nie powiem :) moglby dotykac niektorymi odnóżami ziemi, a inne mieć w górze, i render koncowy dopracowac - wtedy jestem pewien ze znalazlby sie na pierwszej stronie max3d jak nie cgtalk :) gratuluje, naprawde ladnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotr Mądry Napisano 31 Październik 2004 Share Napisano 31 Październik 2004 Mi osobiście się podoba (ładne textury pająka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 31 Październik 2004 Share Napisano 31 Październik 2004 ta praca jest skopana i nierealistyczna ??? Proponuje to jeszcze raz przemysleć ;) ,bardzo fajnie, wydaje mi sie że niektóre nóżki odstaja od podłoża (właściwie to tylko jedna go dotyka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi