Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 36
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Świetny pająk, ale zgadzam się z Chveti, scena nie za ciekawa i wyadje mi się że brakuje trochę takiego "wtopienia" go w ekran, nie wiem może się mylę to tylko moje skromne zdanie:D

Napisano

całkiem fajny :)

dlaczego nie realistyczny??? moja kumpela ma bardzo podobnego :]

jedynie się moge przyczepić do odnóży - jakoś tak płasko leżą na ziemi ... chyba powinne być bardziej pionowo (wygląda troche jak byłby martwy i rozkraczony :))

Napisano

Mnie się nie podoba futro na nogach. Wydaje mi się, że sierść powinna być ułożona wzdłóż odnóży. Ale anatomi pająka nie znam więc mogę się mylić.

Napisano

nie no lux - nie ma co bluzgac - trza chwalic :)

kadr tez mi sie w sumie podoba - ale jak go juz tak pokazujesz z gory - to trzeba bylo troche wiecej popracowac nad podlozem

pozdrawiam

Napisano

Pająk jest naprawdę fajny.

Przy tej skali micro, na kożyść zadziałał by DOF, scalił by lewitującego pająka z podłożem.

Podoba mi się.

Pozdrawiam.

Napisano

hehe - kiedyś do bitwy robiłem podobnego pajączka -

futerko extra - brakuje mi tylko pazurków na odnóżach

u tarantulki czy też ptasznika widać pazurki

u twojego odnóża są za bardzo okrągłe

a reszta ??

wypas - gratulacje za futerko (wiem ile sam się namęczyłem)

pozdro

Napisano

dzięki ludzie za komentarze :) dałem pająka do forumu bo już zatraciłem obiektywizm co do tego jak wyszedł :) jeszcze raz dzięki - widzę że trzeba będzie poprawić cień pod pajączkiem (niektóre nogi są w powietrzu :]) a co do tła - no zobaczymy - jeszcze co będę poprawiał to trochę owłosienie - wyduszę jeszcze więcej szczegółów

>>jaras: "czy te włoski to shag ?" - nie to mesh - po prostu je wymodlowałem i pomogłem sobie scaterem i ręcznie poprawiałem - a co do oświetlenia to są zwykłe omni z maxa4 (z tym że jest to masa omni zwinięta w kulę - aby symulowała kaustykę cieni) - pozdro dla wszystkich grzebiących w grafice ;)

Napisano

Czy PajĄk Ma "stopy" Czy Stoi Na NÓŻkach ??

Napisano

ON LATA!!!

zauważyłeś że żadnom nogą nie dotyka podłoża? (przynajmniej ja tego nie zauważyłem) chyba że sie włoskami podpiera ale na włoskach by sie prawdziwy pająk nie utrzymał

Napisano

ladny ladny nie powiem :) moglby dotykac niektorymi odnóżami ziemi, a inne mieć w górze, i render koncowy dopracowac - wtedy jestem pewien ze znalazlby sie na pierwszej stronie max3d jak nie cgtalk :)

gratuluje, naprawde ladnie :)

Gość Piotr Mądry
Napisano

Mi osobiście się podoba (ładne textury pająka)

Napisano

ta praca jest skopana i nierealistyczna ??? Proponuje to jeszcze raz przemysleć ;) ,bardzo fajnie, wydaje mi sie że niektóre nóżki odstaja od podłoża (właściwie to tylko jedna go dotyka)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności