Kroopson Napisano 2 Grudzień 2015 Share Napisano 2 Grudzień 2015 Mnie porwało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imperator Napisano 2 Grudzień 2015 Share Napisano 2 Grudzień 2015 wow! świetne, mnie też porwało :) btw. kiedyś prawie kupiłem kask Ruroc-a na snowboard którego tutaj używali żołnierze w wirtualnej rzeczywistości :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Grudzień 2015 Share Napisano 2 Grudzień 2015 jakiez to dobre :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 2 Grudzień 2015 Share Napisano 2 Grudzień 2015 Niezle sie oglada, dobra realizacja. W sumie bylo do przewidzenia o co bedzie chodzic, ale i tak dobrze pokazane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 2 Grudzień 2015 Share Napisano 2 Grudzień 2015 Fajne, bardzo przyjemnie się mi się oglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1pudel Napisano 2 Grudzień 2015 Share Napisano 2 Grudzień 2015 mega dobre :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 2 Grudzień 2015 Share Napisano 2 Grudzień 2015 Ale miazga! Super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 2 Grudzień 2015 Share Napisano 2 Grudzień 2015 Bardzo, bardzo przyjemnie się oglądało :) dodatkowe zdjęcia z planu i koncepty jakby kogoś interesowało :) http://www.3dar.com/the-work/uncanny-valley/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 2 Grudzień 2015 Share Napisano 2 Grudzień 2015 @Boris: juz lada moment - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 2 Grudzień 2015 Share Napisano 2 Grudzień 2015 Doskonałe! Takie sf lubie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hris Napisano 2 Grudzień 2015 Share Napisano 2 Grudzień 2015 niesamowity scenariusz i genialnie zrobione...w ogóle aktorska obsada jest mega naturalna...jakbym oglądał dokument z naszych czasów, rozmowa, pytania, nakręcone reporterskie przebitki ...i ta jakość CG. Kurcze...muszę to jakoś zaciągnąć na dysk w jakości HD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
materalia Napisano 2 Grudzień 2015 Share Napisano 2 Grudzień 2015 Noo, muszę przyznać, to jest naprawdę bardzo dobre, szczególnie scenariusz, montaż, aktorzy. Nie mam się do czego przyczepić. Jakieś tam drobiazgi w FX są widoczne, ale to nie jest coś takiego co by kłuło w oczy. PS. Boris; Amerykanów nie ma w Syrii - nie licząc doradców i instruktorów..., są tam głównie ich psy wojny. I raczej się nie zapowiada na to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JonJoan Napisano 2 Grudzień 2015 Share Napisano 2 Grudzień 2015 Pomysłowe jak cholera. Niezła zaskoczka jak się dowiaduje co ci uzależnieni od VR ludzie naprawdę robią. No i dobry technicznie- gra aktorska ale CG chyba najgorsze. Co nie znaczy że złe. Pomysł na film jednak MIAZGA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wroniec Napisano 3 Grudzień 2015 Share Napisano 3 Grudzień 2015 Rewelacja! Czuć magię kina! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiger250 Napisano 3 Grudzień 2015 Share Napisano 3 Grudzień 2015 Świetny pomysł! Jak filtry przestały mu działać to aż ciary przeszły :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 3 Grudzień 2015 Share Napisano 3 Grudzień 2015 Świetny pomysł. Short roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvin Napisano 4 Grudzień 2015 Share Napisano 4 Grudzień 2015 Nie spodziewałem się, że kolejnego shorta SF o strzelaniu w opuszczonych budynkach będę mógł oglądać bez przewijania. Ładne to to i przemyślane. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 4 Grudzień 2015 Share Napisano 4 Grudzień 2015 (edytowane) Bardzo mi sie podoba! Sprytny pomysl na zrobienie tego za niewielkie pieniazki. Nie pasuja mi jedynie kamery w czasie wywiadow z ludzmi. Wydaje mi sie ze jest zbyt szeroko i czesto w kadrze widzimy np dosyc masywne fragmenty pustej sciany. W czasie takich wywiadow "w terenie" zazwyczaj ustawia sie jedna kamere i lecimy. Nie ma ciec, zblizen na dlonie itd. Po prostu skupiamy sie na tym co osba ma do powiedzenia, na jej twarzy. Edytowane 4 Grudzień 2015 przez norden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1pudel Napisano 4 Grudzień 2015 Share Napisano 4 Grudzień 2015 to jest jak wywiad z ćpunami, pokazuje się syf w którym siedzą, nerwowe tiki rąk, łapczywe jedzenie czy obdarte ciuchy w kontrze z lewitowaniem jak są podłączeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 5 Grudzień 2015 Share Napisano 5 Grudzień 2015 Nasz smok dużo lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi