Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 7,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wow! świetne, mnie też porwało :)

btw. kiedyś prawie kupiłem kask Ruroc-a na snowboard którego tutaj używali żołnierze w wirtualnej rzeczywistości :)

Napisano

Niezle sie oglada, dobra realizacja. W sumie bylo do przewidzenia o co bedzie chodzic, ale i tak dobrze pokazane.

Napisano

niesamowity scenariusz i genialnie zrobione...w ogóle aktorska obsada jest mega naturalna...jakbym oglądał dokument z naszych czasów, rozmowa, pytania, nakręcone reporterskie przebitki ...i ta jakość CG. Kurcze...muszę to jakoś zaciągnąć na dysk w jakości HD.

Napisano

Noo, muszę przyznać, to jest naprawdę bardzo dobre, szczególnie scenariusz, montaż, aktorzy. Nie mam się do czego przyczepić. Jakieś tam drobiazgi w FX są widoczne, ale to nie jest coś takiego co by kłuło w oczy.

PS. Boris; Amerykanów nie ma w Syrii - nie licząc doradców i instruktorów..., są tam głównie ich psy wojny. I raczej się nie zapowiada na to.

Napisano

Pomysłowe jak cholera. Niezła zaskoczka jak się dowiaduje co ci uzależnieni od VR ludzie naprawdę robią. No i dobry technicznie- gra aktorska ale CG chyba najgorsze. Co nie znaczy że złe. Pomysł na film jednak MIAZGA.

Napisano

Świetny pomysł. Short roku.

Napisano

Nie spodziewałem się, że kolejnego shorta SF o strzelaniu w opuszczonych budynkach będę mógł oglądać bez przewijania. Ładne to to i przemyślane. :)

Napisano

Bardzo mi sie podoba! Sprytny pomysl na zrobienie tego za niewielkie pieniazki.

Nie pasuja mi jedynie kamery w czasie wywiadow z ludzmi. Wydaje mi sie ze jest zbyt szeroko i czesto w kadrze widzimy np dosyc masywne fragmenty pustej sciany. W czasie takich wywiadow "w terenie" zazwyczaj ustawia sie jedna kamere i lecimy. Nie ma ciec, zblizen na dlonie itd. Po prostu skupiamy sie na tym co osba ma do powiedzenia, na jej twarzy.

Edytowane przez norden

Napisano

to jest jak wywiad z ćpunami, pokazuje się syf w którym siedzą, nerwowe tiki rąk, łapczywe jedzenie czy obdarte ciuchy w kontrze z lewitowaniem jak są podłączeni