Napisano 2 Grudzień 20159 l wow! świetne, mnie też porwało :) btw. kiedyś prawie kupiłem kask Ruroc-a na snowboard którego tutaj używali żołnierze w wirtualnej rzeczywistości :)
Napisano 2 Grudzień 20159 l Niezle sie oglada, dobra realizacja. W sumie bylo do przewidzenia o co bedzie chodzic, ale i tak dobrze pokazane.
Napisano 2 Grudzień 20159 l Bardzo, bardzo przyjemnie się oglądało :) dodatkowe zdjęcia z planu i koncepty jakby kogoś interesowało :) http://www.3dar.com/the-work/uncanny-valley/
Napisano 2 Grudzień 20159 l niesamowity scenariusz i genialnie zrobione...w ogóle aktorska obsada jest mega naturalna...jakbym oglądał dokument z naszych czasów, rozmowa, pytania, nakręcone reporterskie przebitki ...i ta jakość CG. Kurcze...muszę to jakoś zaciągnąć na dysk w jakości HD.
Napisano 2 Grudzień 20159 l Noo, muszę przyznać, to jest naprawdę bardzo dobre, szczególnie scenariusz, montaż, aktorzy. Nie mam się do czego przyczepić. Jakieś tam drobiazgi w FX są widoczne, ale to nie jest coś takiego co by kłuło w oczy. PS. Boris; Amerykanów nie ma w Syrii - nie licząc doradców i instruktorów..., są tam głównie ich psy wojny. I raczej się nie zapowiada na to.
Napisano 2 Grudzień 20159 l Pomysłowe jak cholera. Niezła zaskoczka jak się dowiaduje co ci uzależnieni od VR ludzie naprawdę robią. No i dobry technicznie- gra aktorska ale CG chyba najgorsze. Co nie znaczy że złe. Pomysł na film jednak MIAZGA.
Napisano 4 Grudzień 20159 l Nie spodziewałem się, że kolejnego shorta SF o strzelaniu w opuszczonych budynkach będę mógł oglądać bez przewijania. Ładne to to i przemyślane. :)
Napisano 4 Grudzień 20159 l Bardzo mi sie podoba! Sprytny pomysl na zrobienie tego za niewielkie pieniazki. Nie pasuja mi jedynie kamery w czasie wywiadow z ludzmi. Wydaje mi sie ze jest zbyt szeroko i czesto w kadrze widzimy np dosyc masywne fragmenty pustej sciany. W czasie takich wywiadow "w terenie" zazwyczaj ustawia sie jedna kamere i lecimy. Nie ma ciec, zblizen na dlonie itd. Po prostu skupiamy sie na tym co osba ma do powiedzenia, na jej twarzy. Edytowane 4 Grudzień 20159 l przez norden
Napisano 4 Grudzień 20159 l to jest jak wywiad z ćpunami, pokazuje się syf w którym siedzą, nerwowe tiki rąk, łapczywe jedzenie czy obdarte ciuchy w kontrze z lewitowaniem jak są podłączeni