rus3k Napisano 21 Październik 2016 Napisano 21 Październik 2016 (edytowane) Czołem. Mój najnowszy teledysk. Pomyślałem że się pochwalę Edytowane 23 Październik 2016 przez Adek
michalo Napisano 21 Październik 2016 Napisano 21 Październik 2016 Super obrazki i pomysł na zobrazowanie tej opowieści. Front!
agdybybyl Napisano 21 Październik 2016 Napisano 21 Październik 2016 Dobre...!!... i dobrze zagrać u kogoś w animowanym....:))))))))))
Vorek Napisano 21 Październik 2016 Napisano 21 Październik 2016 Bardzo fajne. Lekkie i nieprzeładowane :) Podzielisz się inspiracjami ?
rus3k Napisano 21 Październik 2016 Autor Napisano 21 Październik 2016 Hej, dzięki. Co do inspiracji to ciekawa sprawa. Tak mniej więcej w połowie produkcji zacząłem czytać "American Gods" Neila Gaimana i dotarło do mnie że to jest dokładnie to, tylko w wydaniu słowiańskim;]. Pisząc scenariusz nie znałem tej książki, ale bardzo lubię inne rzeczy Gaimana. Szczególnie całego "Sandmana", a tam co chwila pojawiają się jakieś bóstwa, demony anioły i inne byty astralne poprzebierane za ludzi. Musiało "przesiąknąć";]
gaspar Napisano 22 Październik 2016 Napisano 22 Październik 2016 Zajefajna interpretacja słowiańskiego Gaimana ;)
Graft Napisano 23 Październik 2016 Napisano 23 Październik 2016 Mnie również się podoba więc dopisuje się do wcześniej wymienionych komplementów
rus3k Napisano 23 Październik 2016 Autor Napisano 23 Październik 2016 Świetne. W czym robione? Dzięki. Flash + After
piopiowawa Napisano 23 Październik 2016 Napisano 23 Październik 2016 wciągający świat, aż chce się więcej ;) gratulacje!
Ania Napisano 25 Październik 2016 Napisano 25 Październik 2016 Świetne. Masz rozpoznawalny styl. Jak długo nad tym siedziałeś?
olaf Napisano 25 Październik 2016 Napisano 25 Październik 2016 super klimat, bardzo dobre timingi. Dobra robota, zazdroszcze ;)
rus3k Napisano 25 Październik 2016 Autor Napisano 25 Październik 2016 Jeszcze raz dzięki wszystkim z pozytywne komentarze. Serce roście;) Świetne. Masz rozpoznawalny styl. Jak długo nad tym siedziałeś? Ania, ciężko powiedzieć, bo strasznie to było rozstrzelone w czasie. Koncepty i scenariusz poszły do zespołu jakoś pod koniec maja b.r. Potem szarpnąłem na początku lipca jakoś 20 - 30 sek. finala, żeby pokazać jak to ma wyglądać ostatecznie. Przez wakacje nie pracowałem prawie wcale (dosłownie 3 - 4 dni) Ostatecznie klip powstał we wrześniu, plus pierwszy tydzień października. Ale to już była praca pełną parą, 10h/dobę. Strzeliłbym że 2 miesiące pracy się uzbierało. pzdr
WWWoj Napisano 25 Październik 2016 Napisano 25 Październik 2016 Bardzo leży mi Twój styl i taki klimacior! Gratulacje!
Rekomendowane odpowiedzi