Napisano 21 Październik 20168 l Czołem. Mój najnowszy teledysk. Pomyślałem że się pochwalę Edytowane 23 Październik 20168 l przez Adek
Napisano 21 Październik 20168 l Bardzo fajne. Lekkie i nieprzeładowane :) Podzielisz się inspiracjami ?
Napisano 21 Październik 20168 l Autor Hej, dzięki. Co do inspiracji to ciekawa sprawa. Tak mniej więcej w połowie produkcji zacząłem czytać "American Gods" Neila Gaimana i dotarło do mnie że to jest dokładnie to, tylko w wydaniu słowiańskim;]. Pisząc scenariusz nie znałem tej książki, ale bardzo lubię inne rzeczy Gaimana. Szczególnie całego "Sandmana", a tam co chwila pojawiają się jakieś bóstwa, demony anioły i inne byty astralne poprzebierane za ludzi. Musiało "przesiąknąć";]
Napisano 23 Październik 20168 l Mnie również się podoba więc dopisuje się do wcześniej wymienionych komplementów
Napisano 25 Październik 20168 l Autor Jeszcze raz dzięki wszystkim z pozytywne komentarze. Serce roście;) Świetne. Masz rozpoznawalny styl. Jak długo nad tym siedziałeś? Ania, ciężko powiedzieć, bo strasznie to było rozstrzelone w czasie. Koncepty i scenariusz poszły do zespołu jakoś pod koniec maja b.r. Potem szarpnąłem na początku lipca jakoś 20 - 30 sek. finala, żeby pokazać jak to ma wyglądać ostatecznie. Przez wakacje nie pracowałem prawie wcale (dosłownie 3 - 4 dni) Ostatecznie klip powstał we wrześniu, plus pierwszy tydzień października. Ale to już była praca pełną parą, 10h/dobę. Strzeliłbym że 2 miesiące pracy się uzbierało. pzdr