CzAk1 Napisano 27 Luty 2017 Share Napisano 27 Luty 2017 Pojawił się drugi, pełny zwiastun do filmu "Kong: Skull Island" w reżyserii Jordana Vogt-Robertsa. Pełna treść: Szalony zwiastun do "Wyspy Czaszki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 27 Luty 2017 Share Napisano 27 Luty 2017 po gniocie Petera Jacksona pozostal straszny niesmak, mam nadzieje ze to bedzie dobre, fajnie ze jest troche jajcarski, tworcy sa chyba swiadomi ze jest to film o wielkiej malpie a nie o wyzwoleniu auschwitz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imperator Napisano 27 Luty 2017 Share Napisano 27 Luty 2017 jak transformersy tylko z "miensa", dzieciarnia będzie siusiała po nogach z podniecenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Jutrzenka Napisano 28 Luty 2017 Share Napisano 28 Luty 2017 rosjanie robią ten film? jakie studia pracują przy tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 28 Luty 2017 Share Napisano 28 Luty 2017 po grafice z mapla i helikopterami nawet nie klikalem w play. Mam ciekawsze rzeczy - pranie moze zrobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 28 Luty 2017 Share Napisano 28 Luty 2017 olaf - nic nie straciłeś. Jeden z najbardziej efekciarskich i beznadziejnych trailerów, jakie widziałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 28 Luty 2017 Share Napisano 28 Luty 2017 o jezeli ktos zna muze w tle to dajcie znac Ale efekty slabe to fakt, zwlaszcza oczojebne postpro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 28 Luty 2017 Share Napisano 28 Luty 2017 Na tested na yt adam savage ma wywiad z kolesiem od kostiumow animatronicznych do gits. 3min lepiej zainwestowane ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex3d Napisano 1 Marzec 2017 Share Napisano 1 Marzec 2017 (edytowane) @tr3buh brzmi jak oryginalny utwór The Animals “We Gotta Get Out of This Place” - trochę przerobiony w dalszej części trailera albo jakiś cover. Hymn w czasach wojny w Wietnamie. No właśnie, kiedyś muzyka, w szczególności rockowa, wywierała jakiś większy wpływ na świadomość. The Clash - Rock the Casbah - zatoka perska 1991 r. Nic dziwnego, że z takich współczesnych zespołów/artystów jak The Black Keys albo Hanni el Khatib, którzy tworzą w starym stylu żartuje się: całe szczęście, że nikt im nie powiedział, że muzyka rockowa umarła ;) Edytowane 1 Marzec 2017 przez alex3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 1 Marzec 2017 Share Napisano 1 Marzec 2017 tr3buh@ A możesz rozwinąć zdanie o słabych efektach i oczojebnym postpro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość e=mc^2 Napisano 1 Marzec 2017 Share Napisano 1 Marzec 2017 a mi sie bardzo podoba ten trailer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 1 Marzec 2017 Share Napisano 1 Marzec 2017 genialne, po prostu genialne, cos swiezego, juz do pozygu z ta cala reszta trailerow filmow akcjii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 1 Marzec 2017 Share Napisano 1 Marzec 2017 O TAK! CHCĘ TEGO!!!!!! Z popcornem w IMaxie w trzecim rzędzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 1 Marzec 2017 Share Napisano 1 Marzec 2017 Ja lubie King Konga i wszelkiej masci potwory, wiec bede mial guilty pleasure. Ze bedzie durnowate? Nie mam absolutnie zadnych watpliwosci. Poczytam pozniej madra ksiazke i mi sie wyrowna. Co do tekstow jakie to slabe efekty sa - Amerykanie jeszcze nie osiagneli polskiego poziomu, ale jako Narod Wybrany powinnismy byc wyrozumiali w stosunku do reszty maluczkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 2 Marzec 2017 Share Napisano 2 Marzec 2017 Lol... zawsze jak zagladam n max3d.pl i komentarze to az mnie sciska. Strasznie to duza kolekcja "expertow" dla ktroych wszystko to beznadzieja. Ehh... ludzie mysla ze na forum o 3d siedza, cos tam w Mayi, Nuke, Photoshopie, itd kleca... i sa strasznymi znawcami. A tak naprawde wiekszosc nie ma pojecia o czym mowi i jak ciezka robi se effekty w dzisiejszych czasa. Tym bardzie majac na uwadze jak "rozpieszona" jest widownia ktory mysli ze wie ktore efekty sa "dobre" a ktore nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 2 Marzec 2017 Share Napisano 2 Marzec 2017 ludzie gdzies tam w Tecie, Wecie, Powiecie siedza i mysla, ze wiedza ktore efekty sa dobre. To nas, publicznosc, chce sie zaspokoic, a zdanie pracujacych nad tym grafikow nic nie znaczy. Jak powiemy, ze cos jest dobre, to bedziecie robic tego wiecej. Jak powiemy, ze zle, to przestaniecie. Face it ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxymilianMax Napisano 3 Marzec 2017 Share Napisano 3 Marzec 2017 Widac pomysly na dobry film sie kończą, przynajmniej największym wytwórniom.. bo choćby takiego filmu INK za 25tyś $ te multiset milionowe produkcje do dziś nie przebiły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imperator Napisano 4 Marzec 2017 Share Napisano 4 Marzec 2017 To nie brak pomysłów tylko brak odwagi żeby zrobić coś nowego i ryzykownego, z odgrzewania starego dobrego kotleta zawsze jest przewidywalna ilość mamony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 6 Marzec 2017 Share Napisano 6 Marzec 2017 To nie brak pomysłów tylko brak odwagi King Kong to Public Domain character, wiec mogli korzystac za darmo - Wy tez zreszta mozecie na potrzeby swoich klientow. Podobnie jak Ksiega Dzungli i jej bohaterowie (dlatego w tym roku tez kreca kolejna). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 7 Marzec 2017 Autor Share Napisano 7 Marzec 2017 Za darmo, można zarobić grube hajsy i jeszcze zgarnąć Oscara. Brzmi legitnie. A ludzie lubią to co znają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 12 Marzec 2017 Share Napisano 12 Marzec 2017 Wlasnie wrocilem z kina. Zeby sie nie narazic na forum to powiem tak... Efekty sa OK - i to nawet jesli je porownac do tych polskich. Scenariusz oczywiscie nie dorownuje takiemu Kukulkowi ale jak na tych grubych, glupich Jankesow to nawet nawet obleci. Troche humanizmu nawet bylo :O Pewnie podejrzeli na jakims festiwalu polskich filmow niezaleznych... A tak na serio - jak ktos lubi potwory to film jest genialny, grzechem by to bylo ogladac na malym ekranie. Koncepty stworow robil Carlos Huante, Simon Lee czuwal nad caloscia, od strony ILM Kris Costa... A to tylko ci wieksi, ktorych znam i ktorych oltarzyki mam w pokoju :D Swietnie sie bawilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 12 Marzec 2017 Share Napisano 12 Marzec 2017 Jutro mam zamiar wybrac sie na to do kina, zwiastun byl fajny teraz Nezumi jeszcze mnie przekonał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agdybybyl Napisano 12 Marzec 2017 Share Napisano 12 Marzec 2017 Dobrze, że @Nezumi tego nie przeczyta, bo mnie wykluczył.... czyli jestem gorszy od King-Konga.....:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blenderowicz Napisano 19 Marzec 2017 Share Napisano 19 Marzec 2017 Lol... zawsze jak zagladam n max3d.pl i komentarze to az mnie sciska. Strasznie to duza kolekcja "expertow" dla ktroych wszystko to beznadzieja. Ehh... ludzie mysla ze na forum o 3d siedza, cos tam w Mayi, Nuke, Photoshopie, itd kleca... i sa strasznymi znawcami. A tak naprawde wiekszosc nie ma pojecia o czym mowi i jak ciezka robi se effekty w dzisiejszych czasa. Tym bardzie majac na uwadze jak "rozpieszona" jest widownia ktory mysli ze wie ktore efekty sa "dobre" a ktore nie. Haha, teraz dzieciaki co grają w gry i wyuczyły się słów typu: Rendering, poligon, tekstura, zaczynają pouczać wszystkich dookoła :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 19 Marzec 2017 Share Napisano 19 Marzec 2017 Boshe... byłem w kinie, jak już napisałem w Wolnych dyskusjach - film jest absolutnym złem, nie idźcie na to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApaczoS Napisano 20 Marzec 2017 Share Napisano 20 Marzec 2017 Najlepszy Kong jaki do tej pory powstał. Spojler alert: brak wątku miłosnego! Klimat, soundtrack, jatka bardzo fajna, technicznie super. Idealny film do Imaxa. Docelowo Kong ma się napieprzać z Godzillą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 20 Marzec 2017 Share Napisano 20 Marzec 2017 Spojler alert: brak wątku miłosnego! Teraz to musze isc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agdybybyl Napisano 30 Marzec 2017 Share Napisano 30 Marzec 2017 Nie chodzicie do kina.... chyba, że z dziećmi....:))) Polski Box Office w tym tygodniu 9. Zając Max ratuje Wielkanoc.... 153 kopie - 24 453 premiera 8. Kong: Wyspa Czaszki.... 224 kopie - 27 334 trzeci tydzień... razem 300 262.... pierwszy tydzień 114 636, drugi 63 288. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
celestyrkor Napisano 1 Grudzień 2017 Share Napisano 1 Grudzień 2017 Czyli raczej nie warto oglądać? Efekty nie wynagradzają chociaż trochę? Na większym ekranie filmy nawet słabsze trochę zyskują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi