Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Jak w tytule. Nigdy nie miałem problemu z działaniem guzików oceniania postów.

Teraz, od kilku dni, klikanie w nie, nie przynosi żadnych rezultatów, poza okienkiem z info o 10 sekundowym cooldownie.

Czy tylko ja mam ten problem?

• Odpowiedzi 32
  • Wyświetleń 9,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• może to forum powstanie jeszcze z popiołów ... ale najpierw musi upaść fejs ;) Trzeba przeczekać bo jak na razie wszyscy tam uciekli i ruch na forum jest taki ze zaden sponsor nie dałby nam w tej chwi

• michalo - zuch ! p.s. ale zesmy dzisiaj zrobili ruch na forum ;)

• skoro wywołałes do tablicy Bagginsa to trzeba troche przytrollowac ;) Adek - przy okazji - zniknely mi ikonki z linkowaniem obrazkow, filmow itp, cały ten shelf ktory był w odpowiedziach na posty

Napisano
  • Autor

A no to spoko, myślałem że to jakaś kara dla mnie za kłótnie z dziadkiem:P

Napisano
A no to spoko, myślałem że to jakaś kara dla mnie za kłótnie z dziadkiem:P

Nie tam, jego posty sa wystarczajaca kara... ;)

Napisano

Limit minusów na ten miesiąc został wyczerpany. Dziadek jest w szczytowej formie!

Napisano
  • Autor

Czy jakiś admin widzi ten wątek? Dzień bez rozdania paru minusów to dzień stracony!

Napisano

o i widac podsumowanie na gorze. Super, nie moglem sie odnalezc bez minusowania ludzi ;)

Napisano

Niech Ci bóg w dzieciach wynagrodzi dobry człowieku(Ty, który naprawiłeś te łapki.)

Czasem człowiekowi nie chce się nic pisać a łapkę by dał.

Napisano

Na tym forum to już chyba nic nie działa ^^ Nikt też nie interesuje się aktualizacjami. Z wrzucaniem artów też problemy.

Napisano

"Mam nadzieję, że forum nie upadnie.."

To forum już od dawna wygląda jak cmentarzysko, jeszcze tylko garstka ludzi przychodzi głównie z sentymentu, nawet załączyłem rozglądać się za alternatywami ale chyba już nie te czasy. Fora są opustoszałe bo ludzie się rozproszyli po facebookowych grupach, instagramach i innych takich, kiedyś fora tętniły życiem i masą informacji a teraz to umieralnia, nawet cgsociety mam wrażenie dużo dużo mniej aktywne, szkoda :/

Napisano

Noo niestety.. Aktywne jest tylko forum blenderartist ale on mają swój własny świat ;) Teraz się nie dyskutuje tylko lajkuje..

Napisano

Ja po ciuchu liczę, że kiedyś wszystkie te fejsbuki umrą :P Nic nie zastąpi dobrej "gównoburzy" na ulubionym forum.

Napisano

Nooo, też mnie to bawi. Czasem zdarzy się gównoburza na discordzie, ale to już ne to samo jak się ma 3 z przodu ;) Tutaj burze są bardzo rzeczowe

Napisano

Pamiętam czasy kiedy tu się coś działo i NAWET! bywały konkursy, a teraz... nie dość, że posucha to jeszcze problemy techniczne. To forum ledwo dyszy pod respiratorem

Napisano

może to forum powstanie jeszcze z popiołów ... ale najpierw musi upaść fejs ;) Trzeba przeczekać bo jak na razie wszyscy tam uciekli i ruch na forum jest taki ze zaden sponsor nie dałby nam w tej chwili nagrody

Napisano

relax. Narracja na fejsie ma inne prawa i dynamikę. Lepiej nadaje sie do celebrowania chwili - koszmarnie do budowania długotrwałych wartości. Za jakiś czas przestanie ludziom to odpowiadać. Przykładem jest wzrost popularności reddita w ostatnim czasie.

Napisano

Nic tak nie porusza mojego tętna jak nowy post na forum ;)

Mam nadzieję, że jak Fenix, max3d.pl odrodzi się. Dlatemu ciągle tu siedzę.

Napisano

michalo - zuch !

p.s. ale zesmy dzisiaj zrobili ruch na forum ;)

Napisano

Oooo Panowie ale się tutaj ruch zrobił aż dostałem informację, że na max3d jest wielkie poruszenie i lawina postów jakich nie było od bardzo dawna :) (Jeszcze musiałem hasło zmienić bo od roku się tutaj nie logowałem :/ )Myślałem, że Baggins coś nowego wrzucił i zaczęła się tradycyjna wojna i regularna wymiana ognia między atakującymi i obrońcami :) ale jednak nie, to nawet nie była kolejna dziadowska prowokacja czy fajnbojskie przekonywanie że karty amd najlepsze a nvidia do piachu :) smuteczek, fałszywy alarm, można się rozejść :P

Napisano

"i po to tu weszliscie?... szacun..."

Tak naprawdę to umówiliśmy się i robimy zamieszanie żeby się "gupce dziwowały" jak widać działa doskonale :D

Napisano

Ehhh... długo to trwało. Problem po przejściu z SSL chyba rozwiązany. Edytor powienien już działać. Niestety twórcy tej wersji nie przewidzieli pewnych zmian jakie pojawią się w internecie.

Ale większość rzeczy mam nadzieję, że już działa.

Napisano

testuje i chyba wszystko działa, kolory trochę nie działają z ciemnym skienm forum ale przynajmniej są jakieś dodatkwoe opocje :)

testowy obrazek

a3_MZX2_PA_700w_0.jpg

testowy film

[video=youtube_share;yBLdQ1a4-JI]

yaep działa ;)