Napisano 20 Marzec 20205 l Temat: Barbazynca - styl dowolny (cyberpunk, retro, steampunk, monster itp) - czas 2h albo 2h+ wazne by sie dobrze bawic 🙂 powodzenia 🙂
Napisano 20 Marzec 20205 l Spoczko. Można użyć basemesha jakiegoś? Kitbashe i te wszystkie skróty czy z kulki jedziemy? Do kiedy mamy czas?
Napisano 20 Marzec 20205 l Barbarzyńcy nadciągają! Harpuny do rąk!!! Szybko, szybko zbierzcie wszystkich ludzi Gerszłina i stańcie na dziobie! Kobiety pod pokład, powiedziałem KOBIETY pod pokład!!!! 2h godz.
Napisano 20 Marzec 20205 l Masz fart, że to nie facebook 🙂 Dobra robota. Mi jeszcze 45 minut zostało do 2 godzin i pewnie jutro je pyknę. Ja robię klasyka. Ale będzie wstyd 😉
Napisano 21 Marzec 20205 l Super prace :) jest jakiś termin wyznaczony czy można jutro/ pojutrze cos wrzucić?
Napisano 23 Marzec 20205 l 2h sculptu. Zawsze chciałem zr obić coś Frazetty więc wybrałem jego szkic. Filtry tylko mnie ratują, no cóż.. 😉
Napisano 23 Marzec 20205 l Ale kozackie prace! Wrzucam mojego wipa, może ktoś coś podpowie 🙂 Na razie bez refek robione szorstki szkic. Edytowane 23 Marzec 20205 l przez Myth
Napisano 23 Marzec 20205 l Fajowyy! 😉 Ma duży potencjał do fajnej postaci. Trochę szczuplejszy w klacie by mi chyba bardziej pasował, no ale to barbarzyńca w końcu ma być 😉 Edytowane 23 Marzec 20205 l przez michalo
Napisano 23 Marzec 20205 l To i ja dodam coś od siebie. Szkic około 2,5 h Jeszcze pewnie drugie tyle żeby trochę pocieniować 😂
Napisano 26 Marzec 20205 l Nooo dobra, skoro już się zadeklarowałem to głupio tak nic nie wrzucić 😄 Jak będzie więcej takich wyzwań, to chętnie poobserwuję przyrost skilla bo narazie jak widać limit czasu mnie pokonał 😛 Następnym razem jednak użyję symetrii :x Edytowane 26 Marzec 20205 l przez ozogonkiem
Napisano 27 Marzec 20205 l Wszystko sculpcone w Zetce. Ciało z basemesha własnej roboty. Czasowo wyszło około 6-7h. I najchętniej bym to jeszcze dłubał i dłubał.. 😄 Edytowane 27 Marzec 20205 l przez Brafc
Napisano 27 Marzec 20205 l Autor no super to wyglada 🙂 jak masz moc dlubac dalej TO CZEMU NIE? btw. przedluzymy jeszcze speeda na weekendzik? wydaje mi sie ze wiecej ludzi zrobi 🙂
Napisano 27 Marzec 20205 l Piąteczek powoli dobiega końca. Tak sobie myślę tutaj po cichu że piękna była frekwencja jak na start. Mam nadzieję że pojedziemy z koxem dalej?!
Napisano 28 Marzec 20204 l Chętnie widziałbym to jako cykliczny event, może w końcu będzie kop do regularnej nauki 😄
Napisano 28 Marzec 20204 l 2:30 razem z szukaniem refek. Ostrzegam, że postacie to kompletnie nie moja bajka, ale zabawa była fajna. No i netflix odpoczął chwilę 😜
Napisano 28 Marzec 20204 l Dzięki za przedłużenie do weekendu bo bym przegapił, a akurat jestem świeżo po przeczytaniu Conana heh. 2.5 godziny. Edytowane 28 Marzec 20204 l przez EthicallyChallenged
Napisano 29 Marzec 20204 l W dniu 27.03.2020 o 10:08, KLICEK napisał: no super to wyglada 🙂 jak masz moc dlubac dalej TO CZEMU NIE? btw. przedluzymy jeszcze speeda na weekendzik? wydaje mi sie ze wiecej ludzi zrobi 🙂 To jeszcze odrobinę podłubałem 😄 Dzięki @gryzon, poprawiłem dłoń. Myślę, że jest lepiej, dzięki 🙂 Bardzo fajna inicjatywa z tymi speedami 😄 Edytowane 29 Marzec 20204 l przez Brafc
Napisano 29 Marzec 20204 l Niesamowite rzeczy ludzie tutaj wrzucają, jestem zdziwiony i pełen podziwu ile można zrobić w tak krótkim czasie. Ja natomiast zacząłem się uczyć zbrusha :P Celuję w enviro ale przy tym i tak się dużo naczyłem. Edytowane 29 Marzec 20204 l przez milek
Napisano 30 Marzec 20204 l Autor no pewnie ze lecimy z druga edycja, tylko kwestia teraz jest czy odrazu czy chwile przerwy i ruszamy przed weekendem? Z jednej strony niechcialbym zajechac ludzi, zeby nie stracili zapalu 😄 a z drugiej strony widac ze tez niektorzy sa nakreceni jeszcze 😄 btw. ankieta, postaram sie ja troche podpromowac na fejsie
Napisano 30 Marzec 20204 l Autor pewnie 🙂 albo mozemy zrobic tak, ze my wrzucimy ilesc tam tematow, a zwyciezca wybierze temat z tych ktore sa podane?
Napisano 30 Marzec 20204 l Dobre prace, gratki dla wszystkich. Dobra @KLICEK to Ty wybieraj nowy temat i zakładaj wątek a my sobie na spokojnie pogłosujemy 😄
Napisano 30 Marzec 20204 l W sumie to zapomniałem wrzucić, ale zrobiłem jeszcze jeden koncept na początku konkursu. Szkoda żeby leżał na dysku.
Napisano 30 Marzec 20204 l Autor kurde, duzo dobrego tu wlecialo 😄 masakra ile tego ludzie natrzaskal, czyli jednak maxik nie taki martwy 😄 @Arte17Ziom wrzuc w watek z ankieta 🙂
Napisano 30 Marzec 20204 l 1 minutę temu, KLICEK napisał: kurde, duzo dobrego tu wlecialo 😄 masakra ile tego ludzie natrzaskal, czyli jednak maxik nie taki martwy 😄 @Arte17Ziom wrzuc w watek z ankieta 🙂 Wrzucam 😉