Napisano 23 Sierpień 200618 l meinen* :@ (ja na przekór Kiełbastrowi bede robił buziaczki z ślimaczkiem) biglebowsky i fiołek - dawne dzieje, teraz mam wszystko wułączone, zbedne usługi i WSZYSTKIE efekty w windowsie. To mi nie potrzebne a i pracuje sie efektywniej
Napisano 23 Sierpień 200618 l ale Opera widze jest prawidłowo prawidłowo ;-) Ale z niej nie korzystam ;$
Napisano 23 Sierpień 200618 l No to znowu moj wielgachny (czymś kompleksy leczyć trzeba:)) pulpicik w wersji niby vista. Kome, renderuje czasami, głównie po to żeby to co się wypluje przemalować w szopie:) a w Platigu jest kilka licencji vrayowych więc korzystam.
Napisano 23 Sierpień 200618 l Demkiem mogę się dzielić z każdym niezależnie od statusu materialnego:*
Napisano 23 Sierpień 200618 l biglebowski Mpfmmmpmmpppmmm fmpmmm mmfffpmmfmffppfppppmpmmm ffp Fpmmfffmmfmpffm Dzięki, że mi o tym programie przypomniałeś. ;)
Napisano 23 Sierpień 200618 l Mmfppf pfmppfpffmmmmpmffpmpp, fmpmmmpmpmff pffppfffpppmmffmmmpff mmpppfffpmffmmm mpmmmmpmfmmm, pfmpffffpffmpppmmmpmmppmpppmffmpppmm fppfmmfmpffmmpmfmf pppmffmpp ppmmmm:)
Napisano 23 Sierpień 200618 l http://www.tgtsoft.com/ - StyleXP -soft paczujący windowsowego dlla odpowiedzialnego za brak możliwości zmiany systemowych skinów. Ten mój skin zdaje się zwie Aero Style i jest wzięty z Vista Visual Style Pack, ale znajdziesz kilka różnych upodabniaczy jak użyjesz googla.
Napisano 24 Sierpień 200618 l ja wlasnie gdzies z tydzien temu odinstalowalem viste wole xp narazie beta ma duzo błedów ;P
Napisano 25 Sierpień 200618 l http://www.softpedia.com/progDownload/Universal-Vista-Inspirat-Brico-Pack-Download-26339.html Ja uzylem tego zamienia wam winde w wiste,,, Choc chyba ja mma jakas komercyjna wersje ale co tam :D -
Napisano 26 Sierpień 200618 l Mój pulpit :D syf jakiego nigdy nie miałem a to przez te wszystkie themesy ale coz skorka mi sie podoba :D
Napisano 26 Sierpień 200618 l hcpiter -> a ja tam nawet dostrzegam vray 1.50 rc:D:D georgas -> co to za nakladka?
Napisano 26 Sierpień 200618 l hcpiter -> a ja tam nawet dostrzegam vray 1.50 rc:D:D georgas -> co to za nakladka? Vorek pare stron wcześniej o tym pisał :)
Napisano 26 Sierpień 200618 l Georgas piękny pulpit aż zazdroszcze ;) zaraz podobny sobie zrobie;P hcpiter3d teraz jak wiem to też osła widze ;)
Napisano 31 Sierpień 200618 l Ja mam skromnie-lotniczo Samolocik to CANT Z.506 Airone, śliczny, prawda?
Napisano 31 Sierpień 200618 l Samolocik fajniutki a pulpit czyściutki ;)) a to mój te paski są malutkie jak sie podjedzie to zoomują a ten po lewej to nawet autoukrywanie ma ;)
Napisano 31 Sierpień 200618 l strasznie mnie te paski w maxie przeszkadzały co chwilę wyłaziły jak nie były potrzebne.
Napisano 1 Wrzesień 200618 l empeck, widze tam ikonke Flight Simulator 2004, ja tez przesiaduje przy tym symulatorze:D:D Nie ma to jak relaks przy swietnym symulatorze lotu. FS Rulez!!!!!!
Napisano 4 Wrzesień 200618 l 36 pisze jak wół przecież ;P co sie będe ograniczał ;P PS. to fotomontaż ;P dziwne że nikt sie nie połapał ;)
Napisano 4 Wrzesień 200618 l a co gnomonowego darmowego tutka subsurface scater zasysam ;) o tego właśnie http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=30671
Napisano 4 Wrzesień 200618 l empeck, widze tam ikonke Flight Simulator 2004, ja tez przesiaduje przy tym symulatorze:D:D Nie ma to jak relaks przy swietnym symulatorze lotu. FS Rulez!!!!!! prawda, ale szkoda ze model lotu nie jest najlepszy. Powoli sie spoglądam w kierunku Xplane, tym bardziej że FSX ma kosztować ponad trzy stówy.
Napisano 8 Wrzesień 200618 l No w miare uporzadkowany pulpit :)Ale nie martwcie sie to tylko tak na pulpicie :P