Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,3k
  • Wyświetleń 166,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

meinen* :@ (ja na przekór Kiełbastrowi bede robił buziaczki z ślimaczkiem)

biglebowsky i fiołek - dawne dzieje, teraz mam wszystko wułączone, zbedne usługi i WSZYSTKIE efekty w windowsie. To mi nie potrzebne a i pracuje sie efektywniej

Napisano
ale Opera widze jest

prawidłowo prawidłowo ;-)

Ale z niej nie korzystam ;$

Napisano

a2c74173acb0d42c.jpg

No to znowu moj wielgachny (czymś kompleksy leczyć trzeba:)) pulpicik w wersji niby vista.

Kome, renderuje czasami, głównie po to żeby to co się wypluje przemalować w szopie:) a w Platigu jest kilka licencji vrayowych więc korzystam.

Napisano

biglebowski

Mpfmmmpmmpppmmm fmpmmm mmfffpmmfmffppfppppmpmmm ffp Fpmmfffmmfmpffm

Dzięki, że mi o tym programie przypomniałeś. ;)

Napisano

Mmfppf pfmppfpffmmmmpmffpmpp, fmpmmmpmpmff pffppfffpppmmffmmmpff mmpppfffpmffmmm mpmmmmpmfmmm, pfmpffffpffmpppmmmpmmppmpppmffmpppmm fppfmmfmpffmmpmfmf pppmffmpp ppmmmm:)

Napisano

biglebowsky to nakładka, ze niby vista? jak tak to gdzie jej szukac?

Napisano
http://www.tgtsoft.com/ - StyleXP -soft paczujący windowsowego dlla odpowiedzialnego za brak możliwości zmiany systemowych skinów. Ten mój skin zdaje się zwie Aero Style i jest wzięty z Vista Visual Style Pack, ale znajdziesz kilka różnych upodabniaczy jak użyjesz googla.
Napisano

ja wlasnie gdzies z tydzien temu odinstalowalem viste wole xp narazie beta ma duzo błedów ;P

Napisano

Mój pulpit :D syf jakiego nigdy nie miałem a to przez te wszystkie themesy ale coz skorka mi sie podoba :D

pulpitdw9.gif

Napisano
hcpiter -> a ja tam nawet dostrzegam vray 1.50 rc:D:D

georgas -> co to za nakladka?

Vorek pare stron wcześniej o tym pisał :)

Napisano

Ja mam skromnie-lotniczo

pulpitdj2.jpg

Samolocik to CANT Z.506 Airone, śliczny, prawda?

Napisano

Samolocik fajniutki a pulpit czyściutki ;))

a to mój te paski są malutkie jak sie podjedzie to zoomują a ten po lewej to nawet autoukrywanie ma ;)

pulpitqi0.jpg

Napisano

empeck, widze tam ikonke Flight Simulator 2004, ja tez przesiaduje przy tym symulatorze:D:D Nie ma to jak relaks przy swietnym symulatorze lotu.

FS Rulez!!!!!!

Napisano
empeck, widze tam ikonke Flight Simulator 2004, ja tez przesiaduje przy tym symulatorze:D:D Nie ma to jak relaks przy swietnym symulatorze lotu.

FS Rulez!!!!!!

prawda, ale szkoda ze model lotu nie jest najlepszy. Powoli sie spoglądam w kierunku Xplane, tym bardziej że FSX ma kosztować ponad trzy stówy.

Napisano

u mnie mała zmiana tapetki ;) Pytanie za 100pkt:

co to za planeta ?

pulpit.jpg

Napisano

No w miare uporzadkowany pulpit :)Ale nie martwcie sie to tylko tak na pulpicie :P

b_1p1.jpg