Master Kiełbaster Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 Pewnie do 3d studio :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 Kome, w życiu byś nie wpadł - do renderowania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 Majnen pulpiten :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 w zyciu bym nie wpadl ze rendeujesz. nie wnikalem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BizU Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 meinen* :@ (ja na przekór Kiełbastrowi bede robił buziaczki z ślimaczkiem) biglebowsky i fiołek - dawne dzieje, teraz mam wszystko wułączone, zbedne usługi i WSZYSTKIE efekty w windowsie. To mi nie potrzebne a i pracuje sie efektywniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 ale Opera widze jest prawidłowo prawidłowo ;-) Ale z niej nie korzystam ;$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 No to znowu moj wielgachny (czymś kompleksy leczyć trzeba:)) pulpicik w wersji niby vista. Kome, renderuje czasami, głównie po to żeby to co się wypluje przemalować w szopie:) a w Platigu jest kilka licencji vrayowych więc korzystam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 Wiesz, w razie czego można się podzielić z ubogimi dziećmi :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 Demkiem mogę się dzielić z każdym niezależnie od statusu materialnego:* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 biglebowski Mpfmmmpmmpppmmm fmpmmm mmfffpmmfmffppfppppmpmmm ffp Fpmmfffmmfmpffm Dzięki, że mi o tym programie przypomniałeś. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 Mmfppf pfmppfpffmmmmpmffpmpp, fmpmmmpmpmff pffppfffpppmmffmmmpff mmpppfffpmffmmm mpmmmmpmfmmm, pfmpffffpffmpppmmmpmmppmpppmffmpppmm fppfmmfmpffmmpmfmf pppmffmpp ppmmmm:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 ale robociki sa przedobre :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 biglebowsky to nakładka, ze niby vista? jak tak to gdzie jej szukac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 http://www.tgtsoft.com/ - StyleXP -soft paczujący windowsowego dlla odpowiedzialnego za brak możliwości zmiany systemowych skinów. Ten mój skin zdaje się zwie Aero Style i jest wzięty z Vista Visual Style Pack, ale znajdziesz kilka różnych upodabniaczy jak użyjesz googla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jerrysanok Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 ja wlasnie gdzies z tydzien temu odinstalowalem viste wole xp narazie beta ma duzo błedów ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XardaX Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 http://www.softpedia.com/progDownload/Universal-Vista-Inspirat-Brico-Pack-Download-26339.html Ja uzylem tego zamienia wam winde w wiste,,, Choc chyba ja mma jakas komercyjna wersje ale co tam :D - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 biglebowsky wielkie dzieki, mam teraz fajnego windowsa :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 Mój pulpit :D syf jakiego nigdy nie miałem a to przez te wszystkie themesy ale coz skorka mi sie podoba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 troche bałagan;P co tam pozamazywałeć bitcometa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 hehehe a widzisz nie poznałes :p to nie bit comet :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 hcpiter3d osła zamazałeś :P a to mój pulpit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 hcpiter -> a ja tam nawet dostrzegam vray 1.50 rc:D:D georgas -> co to za nakladka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 hcpiter -> a ja tam nawet dostrzegam vray 1.50 rc:D:D georgas -> co to za nakladka? Vorek pare stron wcześniej o tym pisał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 hkropinski ciiiiiii :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 Georgas piękny pulpit aż zazdroszcze ;) zaraz podobny sobie zrobie;P hcpiter3d teraz jak wiem to też osła widze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 bu!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 Dla nich zmiotłem syf :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 Ja mam skromnie-lotniczo Samolocik to CANT Z.506 Airone, śliczny, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 Samolocik fajniutki a pulpit czyściutki ;)) a to mój te paski są malutkie jak sie podjedzie to zoomują a ten po lewej to nawet autoukrywanie ma ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 strasznie mnie te paski w maxie przeszkadzały co chwilę wyłaziły jak nie były potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 Memento mori :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 u mnie nie ma sensacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 empeck, widze tam ikonke Flight Simulator 2004, ja tez przesiaduje przy tym symulatorze:D:D Nie ma to jak relaks przy swietnym symulatorze lotu. FS Rulez!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 w końcu ten wygląd prawie idealny jest i nie przeszkadza zbytnio ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 fikolek ile ty procesorów masz? :] edit: bądz misiaczek daj ze dwa :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 36 pisze jak wół przecież ;P co sie będe ograniczał ;P PS. to fotomontaż ;P dziwne że nikt sie nie połapał ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 ymm. torrent;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 a co gnomonowego darmowego tutka subsurface scater zasysam ;) o tego właśnie http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=30671 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 empeck, widze tam ikonke Flight Simulator 2004, ja tez przesiaduje przy tym symulatorze:D:D Nie ma to jak relaks przy swietnym symulatorze lotu. FS Rulez!!!!!! prawda, ale szkoda ze model lotu nie jest najlepszy. Powoli sie spoglądam w kierunku Xplane, tym bardziej że FSX ma kosztować ponad trzy stówy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 Hm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 u mnie mała zmiana tapetki ;) Pytanie za 100pkt: co to za planeta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 Namek? :P ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 rainlendar AFAIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 nie wiem ale chce tam byc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 Leru Nabu ale jak to się pisze to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 to łatwe - Naboo;) ok leru jak zgadłem to dawaj reputacje szybko:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 leru co to za kalendarzyk z eventami ? leru zaznaczyl kiedy ma okres :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 Jakie Naboo tooo Melmack :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BiX Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 Zwykły pulpyt :) http://img437.imageshack.us/img437/8369/pulpitkz5.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grimor Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 No w miare uporzadkowany pulpit :)Ale nie martwcie sie to tylko tak na pulpicie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi