Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
W dniu 23.01.2022 o 19:50, KLICEK napisał:

cudaki 😄

Ej, czy on nas obraża?
Diego.thumb.jpg.9255d2b1517f3123f7ecf14ffb6a52e1.jpgRaven.thumb.jpg.41764f2aae3e4c1094b3604edace9c88.jpg

😄

• Odpowiedzi 224
  • Wyświetleń 9,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

Nie moje, ale zbyt słodkie by się nie podzielić- owieczka w wieku 15 minut 😄 :
uplifting-stories-good-news-12-5fe20e807

Napisano

IMG_20220202_003014.jpg

Co tam mordki???

Stwierdzam, że to jest najlepsze zdjęcie Dianulca w historii 😮

Edytowane przez RaVirr

Napisano

IMG_20220202_163430.jpg

Protekcjonalna kocia łapka wskazuje, że koniec roboty na dziś 😄 

Update:
IMG_20220202_171358.jpg

Update 2.0
dianulecsynthwaveulec.png

Edytowane przez RaVirr

Napisano

Szukając zdjęć siłaczano dietetycznych z czasów mojej największej grubości natrafiłem na zdjęcie tulonego Piratka zrobione z zaskoczenia 🙂
Paczajcie też jaki bicep, 43% tłuszczu ale jaki obwód! 😄 
Siła to szybkość razy masa i mimo, że zawsze unikam niepotrzebnych walek to w tamtych czasach trzeba było stosować maksymalnie pół cepa bo cały cep mógłby wytrzymać tylko wielki chłop a mniejszego mógłbym zabić 😄

5bxt9KY.jpg

Napisano

Jaki rozwalony kocioł! haha 😄 Tu w Krakowie też od kilku dni mocne słońce, w końcu chce się żyć trochę, przynajmniej do momentu wyjścia na balkon gdzie wczoraj było 1 stopień powyżej zera 😛 

Napisano

Mam psa ale też zawsze chciałem mieć i kota. Córce marzy się kot od dawna. Żona nie chciała się zgodzić bo wkurza ją sierść, która jest wszędzie. Ciągle trzeba odkurzać a jak lnieje (czyli 70% roku) to już jakaś masakra... 

Kupiłem roombę i teraz żona z córką wybierają kota

clever black guy | Meme Generator

One chcą jakiegoś wiecie, rasowego. Ja to bym brał każdego który ma wąsy i miauczy. No ale za parę tygodni pewnie się pochwalę i zdam relacja jak moja suczka reaguje na naturalnego wroga pod nosem 😉  Chyba, że od razu go zje. Albo on ją. 

Napisano

Ja jestem psiarz zdecydowanie. A ten tutaj to Drops. Żywi się głównie chlebem z masłem i pasztetem. Niezdrowo. Żeby go przekonać do zmian zrobiliśmy mu badania krwi i takich tam (no bo ta dieta nas niepokoi). Pani weterynarz zadzwoniła, że takich dobrych wyników to w życiu nie widziała. No i jak mu teraz wytłumaczyć, żeby ruszył psie żarcie? 

66788511_10214843953522431_8160108812070551552_n.jpg

93281747_10217263265843727_4070897241554944000_n.jpg

Napisano

Idę sobie do żabki, a znajduję na chodniku nietoperza 😮 Siedzi teraz na balkonie, mam nadzieję, że odleci.
Patrzcie jaki ładny:

unknown.png
IMG_20220325_172944.jpg

Napisano
  • Autor
19 minut temu, RaVirr napisał:

Idę sobie do żabki, a znajduję na chodniku nietoperza 😮 Siedzi teraz na balkonie, mam nadzieję, że odleci.
Patrzcie jaki ładny:

unknown.png
IMG_20220325_172944.jpg

ty mordo, wody mu daj czy cos 😄

Napisano

Dostał wody, ale chyba nie pił... Przesiedział w pudełku do nocy, postanowiliśmy go odstawić na drzewo (zgodnie z instrukcjami z internetu) żeby sobie odleciał w siną dal. Wracamy po 20 minutach sprawdzić co i jak...no i co? No i 3 koty siedzą pod tym drzewem xD Więc teraz nietoperek siedzi sobie na piętrze, na balkonie, przyczepiony do balkonowego krzesła i będziemy obserwować co się stanie do rana 🙂 

Napisano
5 hours ago, RaVirr said:

Patrzcie jaki ładny:

unknown.png
IMG_20220325_172944.jpg

Morbius 🙂 Daj mu trochę swojej krwi to poczuje się lepiej a Ty odblokujesz nowe drzewko umiejętności 🙂 

yZ3ZrXu.jpg

aLTTe3i.jpg

Napisano
14 hours ago, RaVirr said:

Patrzcie jaki ładny:

unknown.png
IMG_20220325_172944.jpg

Hmm a może posyp go cukrem pudrem albo zrób w tempurze bo nie wygląda zdrowo jak na zdjęciu 🙂

j2Dq7CB.jpg

Napisano

Jak już tak spamuję to odświeżę i ten wątek 🙂

Zdjęcia historyczne i moi "pomocnicy" 🙂

Kluseczka

luKw9VY.jpg

Łatek

3RNgf9C.jpg

Stasiu

tPiCHh9.jpg

Dacyt

7T73LBl.jpg

jRfaqQk.jpg

Qk5C1NB.jpg

5fkk3NH.jpg

PDHskEA.jpg

TAV3bqJ.jpg

BdZ58cg.jpg

xE6WPKY.jpg

Oczywiście wszystko uwalone w sierści, żeby komputer tak jej nie zbierał to postawiłem go wysoko na parapecie i trochę pomogło i łatwiej było czyścić.

A żeby koty nie spały na obudowie, nie drapały lakieru i co najważniejsze nie wyłączały komputera przy okazji niszcząc mi pracę zbudowałem taką konstrukcję 🙂 
Daaaj kamienia! 😄 

z0jjx4o.jpg

Napisano
4 minutes ago, KLICEK said:

na poczatku wszedlem w watek i myslalem ze twoje petsy to te kamenie XD

Haha no teraz to tak by było ale nie mam kamieni 🙂

Teraz moje petsy to roślinki i suple na siłownie 😄

k1WbXj6.jpg

Gwcm5P0.jpg

Napisano

Fun fact - na każdym zdjęciu u Destroyera jest inny kot. On ma ich ze 40..

,10 Crazy Cat Ladies in Movies and TV, From 'Alien' to 'The Office' (Photos)

Napisano
34 minutes ago, michalo said:

Fun fact - na każdym zdjęciu u Destroyera jest inny kot. On ma ich ze 40..

,10 Crazy Cat Ladies in Movies and TV, From 'Alien' to 'The Office' (Photos)

Haha z moją byłą prowadziliśmy dom tymczasowy, czasem pomagałem nawet w szpitaliku fundacji stawiamy na łapy, jechałem z jakimś kotem na rehabilitację czy inne takie i fakt trochę się tych kotów przewinęło przez te lata 🙂 

Każdy kot ma inny charakter i osobowość i jest na swój sposób fajny. Sporo się przy nich nauczyłem np jakie meble kupować żeby nie były rozszarpane w kilka miesięcy tj fotel materiałowy z wąskim oparciem na głowę 🙂 Choć to w sumie było miłe gdy sobie pracowałem a kot leżał za mnąna zagłówku i przytulał się do mojej głowy i patrzył co robię. Gorzej jak zaczęło mu się nudzić i szarpał pazurkami moje włosy żeby coś się działo 🙂 

Luntve1.jpg

L3Otn2P.jpg

Albo co za szkodnik przerabiawszystkie kartonowe pudła na koneffti 

aPsNwzU.jpg

Umdnnk2.jpg

kto wysyła mele z pogróżkami do moich klientów 

1LXmRQ3.jpg

I co zrobić żeby koty nie spały na moim komputerze i nie wyłączały mi go guziczkiem podczas pracy czy renderingu 🙂

4K6PTYU.jpg 

Albo żeby nie zostawaić rysunków węglem na biurku 😄 

OLkFU1n.jpg

9oy99SH.jpg

Dlaczego głośniki mi trzeszczą i szybko się psują 

SOGSrPQ.jpg

8u0tZxK.jpg

Edytowane przez Destroyer

Napisano

Dobre,

A ja pod koniec wakacji wzbogacę się o kotka, całego czarnego

https://photos.app.goo.gl/hERA8LZKPPZh1Hya8image.jpeg.49da0c22451edac0b194cf13b468112a.jpeg

Miał być rasowy ale u dziadka kotka się rozmnożyła i ma 2 śliczne kotki i się żona złamała i zgodziła 😄

Tylko mam 10 letnią suczkę w domu. Jakieś rady żeby się nie zeżarły? Będę miała nich oko bo siedzę w chałupie ale wiecie... Stres dla małego kota itp.

Napisano

@michalo zależy od psa i jego charakteru, często psy bardzo dobrze dogadują się z kotami od pierwszego momentu ale to warto sprawdzić i pilnować. Są też pewnie jakieś sposoby wprowadzania kota do domu z psem coś jak socjalizacja z izolacją ale to musisz sam doczytać i oszacować jak pies może zareagować. 

https://wamiz.pl/pies/porady/11700/psy-i-koty-pod-jednym-dachem-jak-je-pogodzic

Edytowane przez Destroyer

Napisano
  • Autor

Dobra mialem nie spamowac, ale wydaje mi sie ze to bedzie akurat dobre miejsce 🙂  nie namawiam do wplat ani nic, ale jezeli ktos czuje ze lepiej dorzucic kilka zl i wypic jedno piwo w dlugi weekend mniej to zapraszam 🙂

Andrzej to opiekun pieskow na paluchu, opiekowal sie tajga jak siedziala tam przez 2 lata. Bardzo dobry czlowiek, pomocny itp. Jego zona potrzebuje wsparcia finansowego w walce z choroba.

image.jpeg.046043fac9a8bde3d7f322705ce013c8.jpeg

https://zrzutka.pl/z/andrzejthedogguardian

nie naklaniam ani nic, ale z gory dzieki 🙂

Napisano

U Dianulca wymacałem guzka, niestety, jak się okazało, potworne paskudztwo- rak sutka. 
Z racji tego dzisiaj, po dłuugim okresie oczekiwania (wszystkie badania, pierdolety no i fakt, że troszkę podeszły wiek już) przeszła operację wycięcia tego dziadostwa. 
Pan weterynarz był bardzo zadowolony z tego co zrobił, powoli schodzi narkoza, nam, po 3 tygodniach schodzi stres. Trzymajcie kciuki za dobre gojenie. Fotka słodziaka z kolan:
IMG_20220624_172205.jpg

Edytowane przez RaVirr

Napisano

Juz powiedzialem klientom ze bedzie obsuwa bo musze trzymac kciuki 😉 Powodzenia!