Piotr Jamroz Napisano 10 Grudzień 2022 Share Napisano 10 Grudzień 2022 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 10 Grudzień 2022 Share Napisano 10 Grudzień 2022 4 godziny temu, KLICEK napisał(a): dawaj poprawnego linka xd Max sie cos kaszani, nawet moje szkice w mojej teczce znikaja i nie wiem czym to jest spowodowane. dodam ze to to sa pliki wgrane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 11 Grudzień 2022 Share Napisano 11 Grudzień 2022 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 12 Grudzień 2022 Share Napisano 12 Grudzień 2022 @KLICEK to chyba to miało być 🙂 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 12 Grudzień 2022 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2022 geniusz 😄❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigworm Napisano 12 Grudzień 2022 Share Napisano 12 Grudzień 2022 nie ma to jak właściwy człowiek na właściwym stanowisku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 12 Grudzień 2022 Share Napisano 12 Grudzień 2022 8 godzin temu, Destroyer napisał(a): @KLICEK to chyba to miało być 🙂 tak to 😄 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobiq4 Napisano 17 Grudzień 2022 Share Napisano 17 Grudzień 2022 ^_^ dobre tlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobiq4 Napisano 17 Grudzień 2022 Share Napisano 17 Grudzień 2022 dokladnie mam taka sama mine xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 17 Grudzień 2022 Share Napisano 17 Grudzień 2022 (edytowane) @tobiq4 to jakiś THING że tak tańczą? Czy jak? Bo nie jestem / nie byłem i chyba nie będę na czasie jeśli chodzi o tiktokowanie. No i jeszcze jedno z czego im sie te michy ciesza? 😛 Jestem totalnie po stronie tego gościa jeśli chodzi o minę 😄 Ale stary jestem i nie kumam internetów 😄 Edytowane 17 Grudzień 2022 przez Mortom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobiq4 Napisano 17 Grudzień 2022 Share Napisano 17 Grudzień 2022 @Mortom no ja nie mam tiktoka też, ale czasem dociera do mnie ten szajs to oczy przecieram ze zdumienia xD Jest czy byla jakaś moda na robienie tanców z pracy 🤦♂️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobiq4 Napisano 18 Grudzień 2022 Share Napisano 18 Grudzień 2022 (edytowane) Takie tam dzisiaj ze sklepu wiadomo, że to nie sezon no ale.. bez jaj ^_^ Edytowane 18 Grudzień 2022 przez tobiq4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 18 Grudzień 2022 Share Napisano 18 Grudzień 2022 9 minut temu, tobiq4 napisał: Takie tam dzisiaj ze sklepu wiadomo, że to nie sezon no ale.. bez jaj ^_^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobiq4 Napisano 18 Grudzień 2022 Share Napisano 18 Grudzień 2022 No tak testo xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 18 Grudzień 2022 Share Napisano 18 Grudzień 2022 (edytowane) A myślałem że Węgiel we wrześniu był drogi... NO to mamy nowego króla! 😉 No ale za PREMIUM to trzeba zabulić! Nie ma przebacz, PREMIUM to PREMIUM - KROPKA! 😉 P.S. No ale może te Chilijskie to jakieś mega wyborne są i temu? Próbował ktoś? Edytowane 18 Grudzień 2022 przez Mortom 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 18 Grudzień 2022 Share Napisano 18 Grudzień 2022 (edytowane) Chyba już czas życzyć wesołych świąt i znośnego tygodnia 😉 Będzie można puścić całą playliste w gronie rodzinnym i w końcu da się słuchać tych kolend 🙂 Edytowane 18 Grudzień 2022 przez Destroyer 2 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 19 Grudzień 2022 Share Napisano 19 Grudzień 2022 Ten Mietczynski to jakiś kucharz? Bo Klawiatura znam i lubiem 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 19 Grudzień 2022 Share Napisano 19 Grudzień 2022 (edytowane) 6 minutes ago, Mortom said: Ten Mietczynski to jakiś kucharz? Bo Klawiatura znam i lubiem 🙂 Człowiek orkiestra, kiedyś go oglądałem gdy robił pato straszenia lektur i recenzje najgorszych polskich filmów, ale do lat już nie patrzę co tam wczynia 🙂 W opisie jest link do playlisty z 12 kolendami jakby ktoś przegapił 🙂 Edytowane 19 Grudzień 2022 przez Destroyer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 19 Grudzień 2022 Share Napisano 19 Grudzień 2022 4 minuty temu, Destroyer napisał(a): Człowiek orkiestra, kiedyś go oglądałem gdy robił pato straszenia lektur i recenzje najgorszych polskich filmów, ale do lat już nie patrzę co tam wczynia 🙂 W opisie jest link do playlisty z 12 kolendami jakby ktoś przegapił 🙂 AAAA... teraz coś kojarzę 🙂 NO to się chłopisko POSTARZAŁO! 😉 A ja wciąż piękny, zdrowy i młody 😄 I SPŁUKANY! 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 22 Grudzień 2022 Share Napisano 22 Grudzień 2022 (edytowane) Też tak czasem macie " Darku, Darku widziałeś mojego meila" umm akurat ten musiał mi umknąć, może przypadkiem trafił do spamu 🙂 a o co chodzi? 😛 --- Co prawda święta w tym roku wypadają bardzo źle tj w weeknd, organizator pierdoła całkiem się nie popisał i powinien za to odpowiedzieć ale i tak : 😄 ---- Poza tym znalazłem przypadkiem zdjęcia prezentów sprzed kilku lat jak pakowałem z pomocą kotów 🙂 Papier ozdobny w polskiej palecie kolorów 🙂 Edytowane 22 Grudzień 2022 przez Destroyer 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobiq4 Napisano 26 Grudzień 2022 Share Napisano 26 Grudzień 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 28 Grudzień 2022 Share Napisano 28 Grudzień 2022 (edytowane) @Nezumi powiedz mi kochany chłopacze czy w Meksyku też macie taką fale grypową jak u nas na podkarpaciu? (Armagedon) czy jednak level easy for newbies? 😜 Bez grypki, bez problemów? 😉 Edytowane 28 Grudzień 2022 przez Mortom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 28 Grudzień 2022 Share Napisano 28 Grudzień 2022 (edytowane) 3 hours ago, Mortom said: @Nezumi powiedz mi kochany chłopacze czy w Meksyku też macie taką fale grypową jak u nas na podkarpaciu? (Armagedon) czy jednak level easy for newbies? 😜 Bez grypki, bez problemów? 😉 W Meksyku mamy powrot zachorowan na Covid zwany "szosta fala", w cholere przypadkow roznych innych chorob zwiazanych z systemem oddechowym (ja sam mam problemy z oddychaniem od wielu miesiecy i jak juz mysle ze jest lepiej to sie okazuje ze nie jest. W zeszlym tygodniu myslalem ze juz nie napisze kolejnego postu if you know what I mean... 😉 ), przypadki malpiej ospy sie mnoza coraz bardziej a jeszcze wczoraj slyszalem o kilku przypadkach wscieklizny u ludzi - zeby bylo weselej. Tak ze mozna powiedziec ze tak... tez mamy problemy z grypka i innymi chorobskami. Rowniez dlatego ze jest bardzo zimno teraz. Tu gdzie jestem spada w nocy do kilku stopni ponizej zera, na polnocy kraju moze byc nawet do -14. A to jest Meksyk - tutaj domy nie maja centralnego ogrzewania. Mozesz sobie rozpalic w piecyku jak masz albo grzejniczek wlaczyc. Ale wez nagrzej mieszkanie grzejniczkiem... Eh... Edytowane 28 Grudzień 2022 przez Nezumi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 29 Grudzień 2022 Share Napisano 29 Grudzień 2022 @Nezumi wow brachu! To się tam trzymaj, bo z kim będę się chadryczył o blendera?! I nie waż mi się tu chorować obłożnie! To jest niezdrowe i deprecujące! Widzę że te problemy na Podkarpaciu to mała kupka popiołu w porównaniu z rozszalałą pożogą w kraju Majów! Więc najlepszego i nie daj się tym małpim harcom! 🤗 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 29 Grudzień 2022 Share Napisano 29 Grudzień 2022 @Mortomapriszijejtyt 😉 Co do Blendera to ostatnio zaistalowalem 😮 zeby looknac co tam nowego. Oczywiscie popieprzyli UI w miedzyczasie i sie teraz zastanawiam - czy zeby zmienic rodzaj renderu w viewporcie musze pojsc do zakladki render, tam zmienic powiedzmy z eevee na cycles a a potem wrocic zakladki z modelowaniem? Kiedys to mozna bylo zmienic przy tej ostatniej "kuleczce" w rogu viewportu, szybko i wygodnie. Ale widze ze "ulepszyli"? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 29 Grudzień 2022 Share Napisano 29 Grudzień 2022 @Nezumi Nom tak ulepszyli że na ostatniej kuleczce nie zmienisz... choć nie pamiętam aby tam była taka możliwość na zmianę silnika do renderowania. Ale stary jestem to i skleroza zbiera swoje żniwo! 😉 Za to masz możliwość zrobienia sobie full Eevee na kuleczce z podglądem materiałów - zamieniasz sobie na chwilkę na Eevee w głównej zakładce, ustawiasz wszystkie wodotryski AO, Bloom SSR i cienie na full (czy jak tam żeby chodziło płynnie) i przestawiasz spowrotem na Cyclesa i masz 2 silniki bez przełączania 🙂 Najlepiej zapisać to do podstawowego pliku rozruchowego i fajrant! 😉 Potem tylko klikasz wielki przycisk GENERUJ EPICKĄ scenę w 3D z parametrami: 4k, phptoreal, highly detiled, cinematic lighting + styl ulubionego artysty I ZBIERASZ HAJS do banku! NIE DZIENKUJ! - wystarczy przelew 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stormwind Napisano 29 Grudzień 2022 Share Napisano 29 Grudzień 2022 1 godzinę temu, Nezumi napisał: Kiedys to mozna bylo zmienic przy tej ostatniej "kuleczce" w rogu viewportu, szybko i wygodnie. Jest darmowy add-on z taką opcją. https://blenderartists.org/t/hdri-wizard/1406002 Generalnie jest do szybkiego ustawiania HDRI ale ma taką funkcję i tak na prawdę tylko po to go u siebie zostawiłem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 29 Grudzień 2022 Share Napisano 29 Grudzień 2022 (edytowane) @stormwind O no widzisz! Użytkownicy wyrazili zapotrzebowanie to i dobra dusza załatwiła podaż 😉 @Nezumi no masz coś takiego w Mayce? MASZ?! No...??? A widzisz! Nie masz... bo i po co?! Tam to się jednego PRAWILNEGO renderu używa 😛 ALE fakt faktem, że takiego FICZERU niema! Dziękuję, CASE CLOSED! A teraz z innej beczki: Nie wiem co chce mi algorytm sprzedażowy od allegro powiedzieć ale zaczynam podejrzewać że mój telefon / ipad widzą więcej niż mi się wydaje 😄 I chyba coś mi sugeruje. Edytowane 29 Grudzień 2022 przez Mortom 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 29 Grudzień 2022 Share Napisano 29 Grudzień 2022 6 hours ago, Mortom said: no masz coś takiego w Mayce? MASZ?! No...??? A widzisz! Nie masz... bo i po co?! Tam to się jednego PRAWILNEGO renderu używa 😛 Ekhm... Co prawda uzywam tylko Arnolda, ale miec to ma wiecej. Nawet o jeden wiecej haha! Wygralem! 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 30 Grudzień 2022 Share Napisano 30 Grudzień 2022 (edytowane) 9 godzin temu, Nezumi napisał(a): Ekhm... Co prawda uzywam tylko Arnolda, ale miec to ma wiecej. Nawet o jeden wiecej haha! Wygralem! 😉 🥲 Edytowane 30 Grudzień 2022 przez Mortom 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 30 Grudzień 2022 Share Napisano 30 Grudzień 2022 Koniec roku się zbliża i będzie trzeba zacząć dietę po tym jak sobie trochę popuściłem, tzn tak całkiem 🙂 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 31 Grudzień 2022 Share Napisano 31 Grudzień 2022 Panowie i Panie wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i Szampańskiej Zabawy 😄 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 31 Grudzień 2022 Share Napisano 31 Grudzień 2022 Wszystkiego dobrego! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 31 Grudzień 2022 Share Napisano 31 Grudzień 2022 Zdrówka 🙂 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 31 Grudzień 2022 Share Napisano 31 Grudzień 2022 Najlepszego! 🥂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 1 Styczeń 2023 Share Napisano 1 Styczeń 2023 (edytowane) Troche spóźnione życzenia ale Zdrowia! Edytowane 1 Styczeń 2023 przez tr3buh 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triget Napisano 2 Styczeń 2023 Share Napisano 2 Styczeń 2023 Najlepszego! Btw. jakiś https 500 error wyskakuje na www 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 2 Styczeń 2023 Share Napisano 2 Styczeń 2023 1 godzinę temu, triget napisał(a): Najlepszego! Btw. jakiś https 500 error wyskakuje na www 🙂 @adek pisał że to problem z silnikiem forum. Zgłoszenie poszło do wyższych instancji, chyba na dniach zaczną to naprawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 2 Styczeń 2023 Share Napisano 2 Styczeń 2023 Problem jest niewiadomych przyczyn. Po prostu nowa wersja wyrzuca błędy z nowym PHP i support IPS (silnika) sprawdza co może być przyczyną (co niestety trwa). Nie wiem kiedy się uporają. Dostali dostępy, czekam na informację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 2 Styczeń 2023 Share Napisano 2 Styczeń 2023 Trzeba by się na siłownie wybrać bo w końcu nowy rok nowy ja 🙂 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 19 Styczeń 2023 Share Napisano 19 Styczeń 2023 (edytowane) @Nezumi E brachu... podobno u ciebie UFO grasuje. https://geekweek.interia.pl/styl-zycia/ciekawostki/news-ufo-nad-meksykanskim-wulkanem-popocatepetl-dziwny-obiekt-ma-,nId,6542058 Podziel się z kolegami co tam w kosmosie słychać 😄 jak by ufoki rozdawały nowe karty od Nvidii to daj cynk... toż to kosmiczna technologia 😄 no i cena też kosmiczna, więc sie wszystko spina 🙂 P.S. Uwielbiam takie nonsensowne artykuły xD Jakieś hobby po za grafiką trzeba mieć! A to jest najśmieszniejsze z tych "nieśmiesznych". No może jeszcze doniesienia o duchach są dość zabawne... ale tam więcej CGI (na minutę) niż nie jednym blockbusterze 😄 więc zainteresowania nieco pokrywają się z wykonywanym zawodem 😄 Edytowane 19 Styczeń 2023 przez Mortom 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Styczeń 2023 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2023 nie nie to nie ufo, to nezumi leci wpierdolic blenderowcom XD 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 19 Styczeń 2023 Share Napisano 19 Styczeń 2023 @KLICEK Jak by to był @Nezumi który leci zrobić wpierdol blenderowcom, to zdjęcie przedstawiało by taki widok 😉 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 19 Styczeń 2023 Share Napisano 19 Styczeń 2023 7 hours ago, KLICEK said: nie nie to nie ufo, to nezumi leci wpierdolic blenderowcom XD No i zagadka szybko rozwiązana @Nezumi po pracy oddaje się przyjemności i robi to co kocha 🙂 Nezumi gdzieś nad Meksykiem, circa 2023, colorized 🙂 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 20 Styczeń 2023 Share Napisano 20 Styczeń 2023 (edytowane) O! Nigdy nie czulem sie tak kochany! Trawestujac tekst z filmu "Bullet" moge powiedziec, ze "moje hemoroidy ronia krwawe lzy wzruszenia" 😄 Co do doniesien o UFO nad Meksykiem, to nie potwierdzam ale tez nie zaprzeczam 😶 Nad uzytkownikami Blendera sie nie znecam bo swoja kare juz maja - uzywaja Blendera... 😛 @Destroyer tak tylko... edukacyjnie powiem, ze "nezumi" to szczur. Kot to "neko". Ale i tak doceniam 😉 Edytowane 20 Styczeń 2023 przez Nezumi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 20 Styczeń 2023 Share Napisano 20 Styczeń 2023 @Nezumi wiem że to szczur ale nie znalazłem na szybko latającego cool szczura w okularach więc musiał być kot a nie chciałem używać ai bo wiem, że nie lubisz 😛 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 20 Styczeń 2023 Share Napisano 20 Styczeń 2023 54 minuty temu, Destroyer napisał: wiem że to szczur ale nie znalazłem na szybko latającego cool szczura w okularach więc musiał być kot a nie chciałem używać ai bo wiem, że nie lubisz A maile sobie w ai generujesz.. doh! 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 20 Styczeń 2023 Share Napisano 20 Styczeń 2023 6 minutes ago, michalo said: A maile sobie w ai generujesz.. doh! Do Nezumiego meili nie wysyłam :D 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 20 Styczeń 2023 Share Napisano 20 Styczeń 2023 (edytowane) Nie ma nigdzie zdjecia latajacego nad wulkanem szczura? Pfff... 😄 Swoja droga, za starych czasow kiedy mieszkalem w Londynie kumpel mial klienta, ktory upieral sie ze chce ZDJECIE jednorozca. I nie z filmu jakiegos. Koles swiecie wierzyl ze kumpel jest debilem negujacym istnienie jednorozcow... Edytowane 20 Styczeń 2023 przez Nezumi 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 20 Styczeń 2023 Share Napisano 20 Styczeń 2023 @NezumiNo ale co za problem. Bierze sie konika i rożek od lodów, może być pozłacany - no wiecie tą taką jadalną złotą "farbą". Przyklejasz konikowi na gumie rożek i WŁALA! Jednorożec jak w mordę strzelił! 😉 @Destroyer nie wiem w jakim Internecie szukałeś tego szczura... ale 3 sek szukanie, 2 minuty klikania w shopie i mam TO! Tyle się tych Unrealów naklikałeś, a zwykłej "myszki" nie znajdziesz... WSTYD! 😉 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi