Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 350
  • Wyświetleń 12,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Po tym jak nagrałem prześmiewczego tutka do take recorder dla @RaVirr i dostałem 3 lajki i 2 suby od randomów to postanowiłem zacząć karierę nieznanego youtubera i idzie świetnie, nadal jestem całkowi

• hehe

• dejcie lajka mojemu studenciakowi  https://www.artstation.com/artwork/r9yLB2

Posted Images

Napisano

W sumie to nie społecznościowe, ale co tam - jak by co to weźcie pasa i walcie mnie po tyłku 🙂 
Wiem że męczę was z tym konkursem więc krótka piłka: Kierowniku daj głosik... na bułeczkę z piwkiem 😉 🥖🍺
A tak serio, jak macie ochotę i w miarę się wam podoba to co wyrenderowałem, to jak chcecie to zagłosujcie 👍

abf215ee2f3002a9e91014510f33af1c.jpg 
https://artinpost.pl/galeria?s=2541  

Napisano

Głos oddany, ale 3 tys prac to już nie głosowanie na najlepszą tylko loteria bo kto będzie w stanie wszystko obejrzeć i realnie wybrać najlepsza? 🙂 

<Notka dla siebie:>  najlepiej oddać pracę na tyle wcześnie żeby była na samym początku listy i była lepsza od tych tuż obok bo wtedy będzie największa szansa na łatwe zwycięstwo 🙂 

Napisano

Zagłosowane! 🙂 Naprawdę piękna praca, ale sposób wyłonienia zwycięzcy jest bardzo dyskusyjny (delikatnie mówiąc). 😫

Napisano

Poszedł głos, mam nadzieję, że coś ugrasz, ale chyba faktycznie kolejność zgłoszeń ma zbyt duże znaczenie w tym wypadku 😞
Już mogli po prostu dać randomowe wyświetlanie prac szczerze mówiąc- wtedy choć trochę byłoby to uczciwsze 😐

PEJNTA MOSZ? TO URZYWAJ- CZY DE SIE ZAHCIAŁO

image.png.e790f15d28bfedb42aa4003b5680287a.png

Edytowane przez RaVirr

Napisano

@RaVirr też mi się od razu rzuciło w oczy to główienko z żałosną próbą podpięcia się pod aktualne tematy żeby coś więcej ugrać udając, że ma misję którą zasłania się swoją nieudolność. Żałosne ale często ta zagrywka jest używana a przeciętny zjadacz kiełaby pewnie nawet nie zauważy w tym wyrachowania i prostactwa. 

Edytowane przez Destroyer

Napisano

Dzięki chłopacy! Jak już będę sławny i bogaty nie zapomnę o ziomkach z getta grafiki max3d.pl 😎💵
giphy.gif?cid=ecf05e474zoo5xxaqgozq3qpyn

Edytowane przez Mortom

Napisano

Zaglosowane. Co do tej pracy z aktualnym problemem golebia LGBQWERTY+ walczacego o pokoj na Ukrainie.... A, szkoda gadac.

Napisano

@KLICEK Niech twe poświęcenie i masa mięśniowa zostaną wychwalone przez najlepszych bardów, a twe potomstwo niech obejmie rządy w spokoju i dobrobycie! 👍 

@Nezumi THX piwko dla Cię! 🍺

Edytowane przez Mortom

Napisano
18 godzin temu, EthicallyChallenged napisał:

Dajta lajczka kto ma chęć, @Kalberos dał bez proszenia sam z siebie więc wygrał ale z proszeniem też będzie wdzięczność 🙂

https://www.artstation.com/artwork/03kJQw

Ha ode mnie lajeczka prosic nie musisz ;D Sztos malunki wiec samo sie klika

1 godzinę temu, michalo napisał:

Gosciu sztos te figurki!!! Jprdl zawsze takie chcialem kleic z c4 ale brak czasu i umiejetnosci:P malujesz je pozniej??

16 godzin temu, KLICEK napisał:

dejcie lajka mojemu studenciakowi 

https://www.artstation.com/artwork/r9yLB2

Dobry nauczyciel to i dobry studenciak! poszedl lajczek

Napisano
9 minut temu, Kalberos napisał:

Gosciu sztos te figurki!!! Jprdl zawsze takie chcialem kleic z c4 ale brak czasu i umiejetnosci:P malujesz je pozniej??

Dzięki! Mam już 14 nowych, inspirowanych greckimi bóstwami figurek wyrenderowanych więc może ci się spodobają też. Będę dzisiaj wrzucał na maxa i może na artstację też. 

Nie malowałem jeszcze nigdy ale chciałbym kiedyś się tego nauczyć. Tylko też czasu brak na to wszystko niestety.

Napisano
2 minuty temu, michalo napisał:

Dzięki! Mam już 14 nowych, inspirowanych greckimi bóstwami figurek wyrenderowanych więc może ci się spodobają też. Będę dzisiaj wrzucał na maxa i może na artstację też. 

Nie malowałem jeszcze nigdy ale chciałbym kiedyś się tego nauczyć. Tylko też czasu brak na to wszystko niestety.

no niestety na wszystko brakuje aktualnie czasu:D Greckimi bostwami powiadasz, to musi byc dobre! wrzucaj

Napisano
43 minuty temu, Kalberos napisał:

no niestety na wszystko brakuje aktualnie czasu:D Greckimi bostwami powiadasz, to musi byc dobre! wrzucaj

Wrzuciłem pierwsze 7. Album to maks 10 obrazków wiec podzieliłem na dwie transze

Napisano
4 minuty temu, michalo napisał:

Wrzuciłem pierwsze 7. Album to maks 10 obrazków wiec podzieliłem na dwie transze

Widziałem:D to chyba z moich konceptow i szkicy robiłes. Ja do teraz ich wrzucic nie moge, ale Ty pewno je widziales.

Napisano
Teraz, Kalberos napisał:

Widziałem:D to chyba z moich konceptow i szkicy robiłes. Ja do teraz ich wrzucic nie moge, ale Ty pewno je widziales.

Elegancko! Zagadaj, ja mogę wrzucać jak już pokażą rendery to pewnie i ty możesz 😉 

Jeśli to twoje rysunki to mega sztos. Uwielbiam taki styl

Napisano
1 minutę temu, michalo napisał:

Elegancko! Zagadaj, ja mogę wrzucać jak już pokażą rendery to pewnie i ty możesz 😉 

Jeśli to twoje rysunki to mega sztos. Uwielbiam taki styl

Były takie tuszowe. No dalej nie dostalem zgody. Chlopie w portfolio to ja mam 5 letnie starocie:P nie moge narazie nic nowego wrzucic 😞 eh te NDA

Napisano
26 minut temu, michalo napisał:

No to pewnie te.

spacer.png

Ta to sa te.  Nie wszystkie moje ale z tego co pamietam to 5 potworow robiłem, kolor musieli dodac sami

Napisano

Ja pierdykam 😄

Mega ta panienka. Znaczy praca, nie ze ona 😄  Rewelka stroj - te nody tam to tez jakas magia.

Napisano

no mega, mega, zbiera ponad 900 lajków w 19 godzin - szacun !

Napisano

Daje mu. Mam nadzieję, że jak już będzie mega sławny i bogaty nie zapomni skąd ta sława i bogactwo (od nas) 

i jak spotka mnie jako menela to rzuci groszem 😉 

Napisano

@michalo e tam.. idźmy o krok dalej... ja czekam na swoje 2% od całości fortuny... zaraz wysyłam umowę... inaczej cofam lajka! 😉 

Napisano
8 minut temu, Mortom napisał:

@michalo e tam.. idźmy o krok dalej... ja czekam na swoje 2% od całości fortuny... zaraz wysyłam umowę... inaczej cofam lajka! 😉 

Podeślij szablon do umowy. Też mi się coś należy.

Napisano

@michalo 👍😄💰

A mówili, że przyjaciół nie da się kupić! Co za Bullshit! 😉 

@KLICEK😉 

Edytowane przez Mortom

Napisano

Powinieneś w tytule napisać mid journey not, albo ai dall-e v3 increadible results not 😄 w ten sposób nie mijasz się z prawdą a wyszukiwarka działa na Twoją korzyć 🙂 and for good mesure add slava ukraini, blm, vegan, organic, curelaty free, eco, sustanible, live, love, lugh, metwo, atenshsion whoring hashtag diarrhea i masz komplet 🙂

Edytowane przez Destroyer

Napisano

Srogi ten Ufol! Ździebko przypomina mi tego złola z Mass Effect Andromedy, ale chyba tylko dlatego bo ma podobny wyraz twarzy. Pozatym lux adndromeda 😉 - mucha nie siada  🙂 👍
christopher-cao-thumbnail-archon-all.jpg?1490291857

Edytowane przez Mortom