Napisano 16 Kwiecień 202516 Kwi Autor Wygrzebane z cmentarzyska umarłych projektów (ok. 2018 roku). Storyboard i koncept pieseła.Miało być na podstawie To Build a Fire — Jacka Londona.Test animki jeszcze: Edytowane 16 Kwiecień 202516 Kwi przez kengi
Napisano 16 Kwiecień 202516 Kwi 7 minutes ago, kengi said:Test animki jeszcze:Zajebiście creepy animacja, widzę to w jakimś indie horrorze
Napisano 16 Kwiecień 202516 Kwi Autor 1 minute ago, SebastianSz said:Zajebiście creepy animacja, widzę to w jakimś indie horrorzeTrochę tak miało być.
Napisano 25 Maj 202525 Maj Autor Młody Grzesiu Busz jako operator GROM walczy w Nairobi z terrorystami.Nie umiałem narysować klamry do paska, bo nie obejrzałem tutorialu @EthicallyChallenged, więc dostał klamrę typu cobra.
Napisano 26 Maj 202526 Maj Autor Ten leworęczny ;PA tak serio, to chyba przypadkiem wyszedł dżordż junior trochę (?), tak mi się skojarzyło przynajmniej. A de facto całkiem 🐂💩 .
Napisano 26 Maj 202526 Maj 8 minut temu, kengi napisał:Ten leworęczny ;PA tak serio, to chyba przypadkiem wyszedł dżordż junior trochę (?), tak mi się skojarzyło przynajmniej. A de facto całkiem 🐂💩 .jak przystało na tytuł teczki, oba postulaty wypełnione XD
Napisano 17 Czerwiec 202517 Cze Autor Odkopałem jakiś przestary dysk znowu... ok. roku 2009. Do pewnego teledyska koncepty i kawałki storyboardu. Edytowane 17 Czerwiec 202517 Cze przez kengi
Napisano 17 Czerwiec 202517 Cze Piękne, super że udało Ci się wydobyć dysk z czeluści i się z Nami podzielić.Można gdzieś ten teledysk zobaczyć, jestem ciekawy efektu końcowego :)
Napisano 17 Czerwiec 202517 Cze Autor @takashmen Można (nieco NSFW jakby co): https://vimeo.com/27549542Robiliśmy to po godzinach dla kumpli, z zapleczem z Platige Image... dla zabawy.EDIT: kyrie eleison... jest nawet making of: https://vimeo.com/32142823 Edytowane 17 Czerwiec 202517 Cze przez kengi
Napisano 17 Czerwiec 202517 Cze Ten klip, podobnie jak sam kawałek, wciąż robi zajebiste wrażenie. Nic się nie zestarzało.
Napisano 17 Czerwiec 202517 Cze @kengi który to Ty, ten z brzuchem co śpiewa? :P Już to chyba niedawno wrzucałeś albo pamiętam z zamierzchłej przeszłości nadal daje radę, fajnie się ogląda i słucha :)
Napisano 18 Czerwiec 202518 Cze No kurde super robota i to z dupeczkami w tle ❣️Fajna muzyczka btw, posłucham sobie. Taki delikatny vibe motorhead, może dlatego , że wokalista nie umie śpiewać ;)
Napisano 18 Czerwiec 202518 Cze Autor 9 hours ago, Destroyer said:chyba niedawno wrzucałeś albo pamiętam z zamierzchłej przeszłościMoże gdzieś wspomniałem niedawno, nie pamiętam, ale konceptów raczej nie pokazywałem jeszcze. Prawie na pewno kiedyś wrzuciliśmy tutaj info o tym klipie.Ja to ten młody oczywiście 🤣.@michalo Wokalista przede wszystkim to osobowość, skojarzenia z Motorhead jak najbardziej właściwe. Jako ciekawostkę mogę powiedzieć, że jednym z gitarzystów jest Palec, swoją drogą wybitny animator. A aktualnie współtwórca projektu Wij.
Napisano 18 Czerwiec 202518 Cze 15 minut temu, kengi napisał:Wokalista przede wszystkim to osobowość, skojarzenia z Motorhead jak najbardziej właściwe. Jako ciekawostkę mogę powiedzieć, że jednym z gitarzystów jest Palec, swoją drogą wybitny animator. A aktualnie współtwórca projektu Wij.Sztos!Zgrywam się z tym śpiewaniem, Motorhead uwielbiam a ten Soulburners jest świetny. Szkoda, że na spotify jest tylko jeden album. Ale i tak będę go dziś słuchał pewnie cały dzień ;) Zespół zasłużył na tak świetny teledysk :D
Napisano 18 Czerwiec 202518 Cze Czeli mówisz, powiadasz, że nie ma z czego portfolio ukręcić? B***hit :)
Napisano 4 Listopad 20254 Lis fajny, fajny, ale tę dłoń na muszkiecie bym jeszcze pozmieniał, najlepiej z jakąś refką
Napisano 29 Listopad 202529 Lis Autor Teścik starego modelu. Bez tekstur, trochę proceduralnych szaderków w cyclach.
Napisano 29 Listopad 202529 Lis fajny! On jest jakiś ruchliwy, czy statyczny? Jeśli to pierwszę to poka poka siatkę, riga i co tam jeszcze masz :)
Napisano 30 Listopad 202530 Lis Autor Na razie nie ruchawy, ale może, kto wie... za 10 lat go skończę.😩
Napisano 30 Listopad 202530 Lis Wszystko git tylko to jak rogi wyrastaja nie lezy troche. Rogi to jednak osobna czesc a nie przemalowane cialo ;) Poza tym git. charakterna twarz.
Napisano 30 Listopad 202530 Lis Autor Thx. Pomyślę, bo chcę i tak trochę przemodelować, bo po latach parę rzeczy przestało mi się podobać.
Napisano 2 Grudzień 20252 Gru Autor Dzisiaj pobawiłem się z torsem, zmieniłem też rogi i mordę trochę, ale z tym jeszcze się będę bawić. Następne pewnie ręce.