kengi Posted March 24 Share Posted March 24 Myślę czy by nie podejść hobbystycznie do 3D... ale żem leniwy... to zacznę od pytania czy polecicie jakiś zestaw alphek / brushy do zetki albo blendera, do sculptingu detali skóry, typu ryj, czy generalnie postać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted March 24 Share Posted March 24 Ja tam się nie znam ale @KLICEK nie tak dawno udostępnił swoje brushe z których korzysta więc myślę, że to świetna opcja 🙂 Mam nadzieję, że pomogłem, jak było to sorry 😛 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kengi Posted March 24 Author Share Posted March 24 (edited) Liczyłem na jakieś profesjonalne, ale od biedy może być 😜 Dzięki. Edit: Ok, zerknąłem na zestawik... takie to mam. Chyba muszę na jakiś fab market zerknąć. Co robić, jak żyć? Edit2: To wygląda spoko... will see https://www.artstation.com/marketplace/p/GBbv/cgsphere-skin-alpha-skin-kit Edited March 24 by kengi Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalo Posted March 24 Share Posted March 24 Ja mam sporo paczek brushy z zbrushguides. W sumie polecam fajnie działają, fajnie jest to wytłumaczone. Jeśli konkretnie chodzi ci o skin to spoko, możesz ich spróbować. Skin Brushes (zbrushguides.com) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kengi Posted April 2 Author Share Posted April 2 Pierwsze koty za płoty, włosy z pokazówki ostatniej blendera, zęby gdzieś na sketchfabie znalezione. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kengi Posted July 9 Author Share Posted July 9 (edited) Mój test object. Głównie do zabawy materiałami proceduralnymi w blendku. Ale pomyślałem, że może by polatał po jakiejś ściółce... zobaczymy. Any feedback welcome. Edit: w planach silnik typu STOL i podwozie, i płetwy/skrzydła do upgradu. Edited July 9 by kengi 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVirr Posted July 14 Share Posted July 14 Głowa pajonk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kengi Posted July 14 Author Share Posted July 14 (edited) Dokładnie, pierwotnie miał być robo-pająk... ale przytomnie zauważyłem, że nie zriguje tego dziadostwa jakbym kiedyś miał jakąkolwiek pomroczność jasną aby cokolwiek więcej z nim zrobić i wyszło, że latające łatwiej zanimować jakby co. Teraz jego własne niedoszłe nogi go prześladują: Edited July 14 by kengi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts