Napisano 16 Kwiecień16 Kwi Autor Wygrzebane z cmentarzyska umarłych projektów (ok. 2018 roku). Storyboard i koncept pieseła.Miało być na podstawie To Build a Fire — Jacka Londona.Test animki jeszcze: Edytowane 16 Kwiecień16 Kwi przez kengi
Napisano 16 Kwiecień16 Kwi 7 minutes ago, kengi said:Test animki jeszcze:Zajebiście creepy animacja, widzę to w jakimś indie horrorze
Napisano 16 Kwiecień16 Kwi Autor 1 minute ago, SebastianSz said:Zajebiście creepy animacja, widzę to w jakimś indie horrorzeTrochę tak miało być.
Napisano 25 Maj25 Maj Autor Młody Grzesiu Busz jako operator GROM walczy w Nairobi z terrorystami.Nie umiałem narysować klamry do paska, bo nie obejrzałem tutorialu @EthicallyChallenged, więc dostał klamrę typu cobra.
Napisano 26 Maj26 Maj Autor Ten leworęczny ;PA tak serio, to chyba przypadkiem wyszedł dżordż junior trochę (?), tak mi się skojarzyło przynajmniej. A de facto całkiem 🐂💩 .
Napisano 26 Maj26 Maj 8 minut temu, kengi napisał:Ten leworęczny ;PA tak serio, to chyba przypadkiem wyszedł dżordż junior trochę (?), tak mi się skojarzyło przynajmniej. A de facto całkiem 🐂💩 .jak przystało na tytuł teczki, oba postulaty wypełnione XD
Napisano Wtorek o 19:162 dn Autor Odkopałem jakiś przestary dysk znowu... ok. roku 2009. Do pewnego teledyska koncepty i kawałki storyboardu. Edytowane Wtorek o 20:161 dn przez kengi
Napisano Wtorek o 19:571 dn Piękne, super że udało Ci się wydobyć dysk z czeluści i się z Nami podzielić.Można gdzieś ten teledysk zobaczyć, jestem ciekawy efektu końcowego :)
Napisano Wtorek o 20:071 dn Autor @takashmen Można (nieco NSFW jakby co): https://vimeo.com/27549542Robiliśmy to po godzinach dla kumpli, z zapleczem z Platige Image... dla zabawy.EDIT: kyrie eleison... jest nawet making of: https://vimeo.com/32142823 Edytowane Wtorek o 20:101 dn przez kengi
Napisano Wtorek o 20:411 dn Ten klip, podobnie jak sam kawałek, wciąż robi zajebiste wrażenie. Nic się nie zestarzało.
Napisano Wtorek o 21:051 dn @kengi który to Ty, ten z brzuchem co śpiewa? :P Już to chyba niedawno wrzucałeś albo pamiętam z zamierzchłej przeszłości nadal daje radę, fajnie się ogląda i słucha :)
Napisano Wczoraj o 06:03 1 dn No kurde super robota i to z dupeczkami w tle ❣️Fajna muzyczka btw, posłucham sobie. Taki delikatny vibe motorhead, może dlatego , że wokalista nie umie śpiewać ;)
Napisano Wczoraj o 06:32 1 dn Autor 9 hours ago, Destroyer said:chyba niedawno wrzucałeś albo pamiętam z zamierzchłej przeszłościMoże gdzieś wspomniałem niedawno, nie pamiętam, ale konceptów raczej nie pokazywałem jeszcze. Prawie na pewno kiedyś wrzuciliśmy tutaj info o tym klipie.Ja to ten młody oczywiście 🤣.@michalo Wokalista przede wszystkim to osobowość, skojarzenia z Motorhead jak najbardziej właściwe. Jako ciekawostkę mogę powiedzieć, że jednym z gitarzystów jest Palec, swoją drogą wybitny animator. A aktualnie współtwórca projektu Wij.
Napisano Wczoraj o 06:49 1 dn 15 minut temu, kengi napisał:Wokalista przede wszystkim to osobowość, skojarzenia z Motorhead jak najbardziej właściwe. Jako ciekawostkę mogę powiedzieć, że jednym z gitarzystów jest Palec, swoją drogą wybitny animator. A aktualnie współtwórca projektu Wij.Sztos!Zgrywam się z tym śpiewaniem, Motorhead uwielbiam a ten Soulburners jest świetny. Szkoda, że na spotify jest tylko jeden album. Ale i tak będę go dziś słuchał pewnie cały dzień ;) Zespół zasłużył na tak świetny teledysk :D
Napisano Wczoraj o 07:32 1 dn Czeli mówisz, powiadasz, że nie ma z czego portfolio ukręcić? B***hit :)