Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 70
  • Wyświetleń 4,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Digital. Kolejne podejście.

• Wrzucę parę staroci, a co mi tam... jak kiedyś (wczesne lata czterdzieste dwudziestego wieku) próbowałem być didżital painterem, ale nie wyjszło 🤷‍♀️🥲

• To jeszcze robocik w kosmosie.

Posted Images

Napisano
  • Autor

dog_01_sml.jpg

storyboard_01-sml.jpg

Wygrzebane z cmentarzyska umarłych projektów (ok. 2018 roku). Storyboard i koncept pieseła.
Miało być na podstawie To Build a Fire — Jacka Londona.

Test animki jeszcze:

walk_02.gifwalk_03.gifwalk_01.gif

Edytowane przez kengi

Napisano
  • Autor
1 minute ago, SebastianSz said:

Zajebiście creepy animacja, widzę to w jakimś indie horrorze

Trochę tak miało być.

Napisano
  • Autor

Młody Grzesiu Busz jako operator GROM walczy w Nairobi z terrorystami.

Nie umiałem narysować klamry do paska, bo nie obejrzałem tutorialu @EthicallyChallenged, więc dostał klamrę typu cobra.

operatore-grom-color.jpg

Napisano
  • Autor

Ten leworęczny ;P

A tak serio, to chyba przypadkiem wyszedł dżordż junior trochę (?), tak mi się skojarzyło przynajmniej. A de facto całkiem 🐂💩 .

Napisano
8 minut temu, kengi napisał:

Ten leworęczny ;P

A tak serio, to chyba przypadkiem wyszedł dżordż junior trochę (?), tak mi się skojarzyło przynajmniej. A de facto całkiem 🐂💩 .

jak przystało na tytuł teczki, oba postulaty wypełnione XD

Napisano
  • Autor

Odkopałem jakiś przestary dysk znowu... ok. roku 2009. Do pewnego teledyska koncepty i kawałki storyboardu.

0003_koncept_maski_k03.jpg0003_koncept_maski_k04.jpg0003_koncept_maski_k05.jpg0003_koncept_maski_k06.jpg0002_koncept_k01.jpg0003_koncept_maski_k01.jpg0002_koncept_k02.jpg0002_koncept_k03.jpg0002_koncept_k04.jpg

0002_koncept_k05.jpg

Edytowane przez kengi

Napisano

Piękne, super że udało Ci się wydobyć dysk z czeluści i się z Nami podzielić.

Można gdzieś ten teledysk zobaczyć, jestem ciekawy efektu końcowego :)

Napisano

Ten klip, podobnie jak sam kawałek, wciąż robi zajebiste wrażenie. Nic się nie zestarzało.

Napisano

No kurde super robota i to z dupeczkami w tle ❣️

Fajna muzyczka btw, posłucham sobie. Taki delikatny vibe motorhead, może dlatego , że wokalista nie umie śpiewać ;)

Napisano
  • Autor
9 hours ago, Destroyer said:

chyba niedawno wrzucałeś albo pamiętam z zamierzchłej przeszłości

Może gdzieś wspomniałem niedawno, nie pamiętam, ale konceptów raczej nie pokazywałem jeszcze. Prawie na pewno kiedyś wrzuciliśmy tutaj info o tym klipie.

Ja to ten młody oczywiście 🤣.

@michalo Wokalista przede wszystkim to osobowość, skojarzenia z Motorhead jak najbardziej właściwe. Jako ciekawostkę mogę powiedzieć, że jednym z gitarzystów jest Palec, swoją drogą wybitny animator. A aktualnie współtwórca projektu Wij.

Napisano
15 minut temu, kengi napisał:

Wokalista przede wszystkim to osobowość, skojarzenia z Motorhead jak najbardziej właściwe. Jako ciekawostkę mogę powiedzieć, że jednym z gitarzystów jest Palec, swoją drogą wybitny animator. A aktualnie współtwórca projektu Wij.

Sztos!

Zgrywam się z tym śpiewaniem, Motorhead uwielbiam a ten Soulburners jest świetny. Szkoda, że na spotify jest tylko jeden album. Ale i tak będę go dziś słuchał pewnie cały dzień ;)

Zespół zasłużył na tak świetny teledysk :D