Mortom Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 Witam dzisaj zaprezetowywuje wam nowy projekcik(tytu na guże) narazie uporałem sie z kluczowym bohaterem sceny czyli z niedokońca straszną ŚMIERCIĄ. Teraz pracuje nad otczeniem już nawet mam kawałek skał. Acha scena ma przedstawiać zejście do piekła. Na perwszym planie oczywiście znana już nam śmierć, następnie bedzie tabliczka informacyjna z napisem 5000 KM i strzałka w duł, na kolejnym planie bedzie ładnie oswetlona brama z szyldem u gury na którym bedzie pisało: Piekło - goroąco witamy nowych członków. Narazie to tyle ale praaca wre więc niebawem kolejna odsłona sceny. Narka wszystkim! Powiedzcie co o tym myślicie. ________________________ W razie wątpliowści opróżnij magazynek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spike Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 narazie mi sie podoba fajny pomysł na laske i ma fajowe buciki. troche za mało straszna jest ta śmierć i ta czaszka na łańcuszku mi sie troche nie podoba. ale ogólnie fajne pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 pierwsze moje skojarzenie to Dungeon Keeper, ale po chwili przeszlo, wyglada troszke humorystycznie przez ten wzrost, fajny pomysl na kose, bardzo mi sie podoba, ale prosze zmien temat na jakis poprawny ortograficznie , pliss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 Całkiem przyjemne. mod edit------------- (P.S. usunąłem bo temat poprawiony) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufol Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 fajnie zrobiłeś kose z tą łapką hehe, rzeczywiście troche humornie wyglonda jakby z dungeouna albo czegoś takiego ale mnie sie podoba, a ta czaszeczka na łańcuch bajerna pozdro Oho! i setka za pasem :P pora nanastempne 100 postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzuq Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 Sam model moze nie oferuje jezeli chodzi o wyglad wiele humorystycznych elementow (skilo: niski wzrost ) - ale jej caly potencjal drzemie w zachowaniu. ;D Czekam na jakas sekwencje ruchu. Model podoba mi sie - sam mam niedociagniecia w modelowaniu / animowaniu tkanin wiec z checia bede sie przypatrywal powstawaniu projektu. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 Powtórze to co wcześniej już powiedziano (napisano) bardzo fajna śmiertka, tylko nie rozumie czemu ma taki płaszczyk do szachownicy podobny? Czekam na update... Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 Hym ... Mi sie podoba :). Pokaz jakies inne postacie czy co tam modelujesz :P BTW. juz ktos to wspomnial - popraw bledy ortograficzne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 1 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2004 sorki za ortografie dyslektyk u mnie stwerdzony jeśli was to pociesza!! Jeśli chodzi o scenke to ma być chymorystyczna!! Animmacji raczej niebedzie (ograniczenia sprzętowe)!! no to ida do roboty Narka i dzęki jutro już bedzie trochi więcej!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 pomysl fajny, wykonanie jak narazie tez, podoba mi sie ta trzecia raczka na kosie, ale z naszyjnika moglbys zrezegnowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 pisz w wordzie i przeklejaj, niektorych rzeczy mozna sie nauczyc;) fajna postac, wygloda jak leming;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 hehe uncle ...dokładnie jak leming:) fajne , humorystyczne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 2 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2004 Witka ludziska! Dzisaj domajstrowałem tło (bez textur) i Juniora Śmiertka. NIewiem czy ten Junior to dobry pomysł sami zobaczcie i oceńcie. Acha kamienie to narazie też taka prowizorka i niewiem czy je nie pozmieniam. No to tyle na teraz Hejka! :) ______________________________________ Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krem Napisano 2 Grudzień 2004 Share Napisano 2 Grudzień 2004 hehee... swietny pomysl na "smiertka" :) nie podoba mi sie jedynie ciuch w kratke :/.. ale pozatym to jest ok.. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Grudzień 2004 Share Napisano 2 Grudzień 2004 super!Finał będzie też super ..mam nadzieję...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 2 Grudzień 2004 Share Napisano 2 Grudzień 2004 postac supewr - zobaczymy jak tamdalej z teksturkami ci pójdzie pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dracools Napisano 2 Grudzień 2004 Share Napisano 2 Grudzień 2004 Mi też się podoba. Bardzo fajne oczęta :]. Mi też się skojarzyło z dan keeper albo z tymi skrzatami z diablo II. T szachwnica też mi jakoś nieprzypdła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 2 Grudzień 2004 Share Napisano 2 Grudzień 2004 heh gdyby postac byla wyzzsza i miala blekitne swiatlo w oczodolach gladkiej i pozolklej jak stara kula bilardowa czaszki, to bym powiedzial ze to Śmierć Świata Dysku co sie zowie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 2 Grudzień 2004 Share Napisano 2 Grudzień 2004 a zrob malemu kose wieksza, zeby bylo widac ze jest maly i ja ledwie trzyma, bo teraz to wyglada jak skopiowane tosamo ustawione bardziej z tylu. ale i tak mi sie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufol Napisano 2 Grudzień 2004 Share Napisano 2 Grudzień 2004 mnie sie wszystko podoba, bez zarzutu, a co do małego to też jest wporzo tylko mógłby mieć bardziej okragłe oczy bedzie bardziej "mało" wyglondał mógłbyś zrobić jednego renderka ze zdjentym kapturem i za głowe dać identyczną czaszke jak naszyjnik - bedzie gites, dawaj nastempnego updata pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 2 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2004 Helooł!!Hoł hoł! Dorobiłem tabliczke i troszeczke popracowałem nad texturami, narazie kamieni bo podłoża pożądnie nie stekturyzowałem ale na początek bedzie. w sumie nic więcej nie zrobiłe po za tym. Jeszcze mały musi meć pożądnią texture na kose z drewna bo tam niezabardzo w sumie to taka na szybcika! No to tyle czekam na kolejne komentaże Hejka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 2 Grudzień 2004 Share Napisano 2 Grudzień 2004 Calkiem fajnie. Jednak wydaje mi sie ze lepiej by sie to prezentowalo na jakims urwisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasioz Napisano 2 Grudzień 2004 Share Napisano 2 Grudzień 2004 a moze jakies zejscie do krypty...z neonem HELL:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 2 Grudzień 2004 Share Napisano 2 Grudzień 2004 nieeeee to wyglada jakby smiertka z synem na jakis oboz rekreacyjny wyszli, ma byc mrocznie, ogromna dziura w ziemi, lawa , ogien w niej, czarne niebo, chmury, a nie wypad na pustynie :)) tabliczka z napisaem za ciemna i tak jak sugestia byla, daj mniejszemu wiekszy scyzoryk (nawet wiekszy od niego), i zostaw szachownice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 2 Grudzień 2004 Share Napisano 2 Grudzień 2004 a to bedzie takie wesole pieklo tak?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 2 Grudzień 2004 Share Napisano 2 Grudzień 2004 Nie nooo bratku spoko scenka...ten mały wygląda jakby patrzył koątem oka na swojego staruszku żeby tylko nie perzgabić tego co on zrobi...fajne, życze powodzenia;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nieszpor Napisano 2 Grudzień 2004 Share Napisano 2 Grudzień 2004 fajowa scenka tylko czemu ich tak daleko od tego piekla poslales?? az 500 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BigBird Napisano 2 Grudzień 2004 Share Napisano 2 Grudzień 2004 Rewelka cholernie mi sie to podoba ! hmm zajefajny pomysl z ta karykaturka smierci po prostu bomba ! Czekam czekam na updaty !! A ze sie spytam jaki render ? I czy to max ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 hehe, fajny pomysł, dodaj jeszcze Śmierć Szczurów i będzie pełna rewelacja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 3 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2004 Joł tok shoł! jak tam? :) No dorobiłem reszte sceny. A mianowicie brame i droge do piekła i zmieniłem oświetlenie sceny.W texturyzowanie się jeszcze nie bawiłem na serio węc textury jeszzcze robocze. Szyldu "Piekło witamy nowych członków" narazie nie ma ale obmyśliłem sobie taki plan, że na bramie będzie stało albo jeden albo dwóch kościotrupków z uniesionymi rencamii do gury i trzymającymi właśnie ten szyld. To tyle jak na teraz żegnam wylwenie i czekam na komentaże! hejka! BigBird to jest MAxsiu 5.4 i rendrer standardowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 hehe podoba mi sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 Cholercia fajne :). Podoba mi sie. Pracuj dalej, bo chce zobaczyc efekt koncowy. A sprobuj tego nie skonczyc ... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 Strasznie pusto na górze i na samym dole... zrób coś z kadrem.. doświetl tak, żeby bardziej wyeksponować szczegóły tych kościotrupów, bo na pierwszych renderach fajnie wyszły.. a tak pzoa tym to niezły pomysł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 4 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2004 Helo. Nowy Update sceny! Dorobione kościotrupki i prowizoryczny szyld!! Nad Kościotrupkami jeszcze chwile popracuje ale ogulnie są skączone!! Napis na szyldzie też nie będzie taki jak teraz tylko piekło bedzie namalowane tak jakby sie paliło. No to tyle jaknarazie Hejka!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 4 Grudzień 2004 Share Napisano 4 Grudzień 2004 Te szkielety chyba lepiej by wygladaly jakby staly obok bramy bo teraz wygladaja jakby zaraz mialy spasc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dracools Napisano 4 Grudzień 2004 Share Napisano 4 Grudzień 2004 A mi się bardzo podoba. Szczegulnie ta smierć junior tak fajnie się patrzy. Tą bramę można by było zrobić kwadratową żeby te kościotrupy sięgały 2 nogami. A raczej 4-rema :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orcher Napisano 6 Grudzień 2004 Share Napisano 6 Grudzień 2004 kosciotrupy to wygladaja jakby z imprezki wracaly :) a scenka mi sie podoba fajny pomysl tekie wesole na tapetke sie zapowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duda Napisano 6 Grudzień 2004 Share Napisano 6 Grudzień 2004 całkiem fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 7 Grudzień 2004 Share Napisano 7 Grudzień 2004 Fajnie to wygląda, ale ciekaw jestem jakby to wyglądało z dobrym renderem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@aciej Napisano 7 Grudzień 2004 Share Napisano 7 Grudzień 2004 czesc dla mnie to praca super tylko ten tekst na tablicy co trzymaja kosciotrupy zmnienil bym na PIEKŁO ILOŚĆ CZŁONKÓW (i tu bym zrobił jakś zniszczony licznik z kartonow jak w tych malych amerykanskich miasteczkach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 7 Grudzień 2004 Share Napisano 7 Grudzień 2004 No widze, ze postepy sa, ale nie podobaja mi sie te kosciotrupy. Jak juz ktos zauwazyl - wygladaja, jakby co wracaly z imprezki ( i to ostro zakrapianej ekhm ;) ). Popraw je :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 7 Grudzień 2004 Share Napisano 7 Grudzień 2004 kosciotrupy sa troche zbyt symetryczne, daj jednemu z nich butelke wodki do reki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masater Napisano 7 Grudzień 2004 Share Napisano 7 Grudzień 2004 piękne, tyle powiem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dracools Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 Pomysł ani niejest taki złyt :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufol Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 SUUUUPER! zwłaszcza te imprezowe kościaki mnie sie wszzystko podoba zarombiste gratuluje weny twórczej pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi