Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1k
  • Wyświetleń 193k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
no ba ja juz nie mam 20 lat :) ale Vtech pod maska jest i to dosc powazny :)

Combi ale jak widze type s, czyzby ten 2.4l i ponad 200 kuca?:) Jeden z niewielu kombiakow, ktory mi sie mocno podoba. No i wiadomo, najwieksza zaleta Hondy jest to, ze jest to Honda:P

Napisano

Ja tez chyba stary jestem, ale dla mnie ta hondzia kombi jest strasznie miodzio.

Napisano

Miałem okazje prowadzic sedana 2.2 CTDI 140km moment obrotowy 340 :) mimo ze to diesel, nie mogłem uwierzyc co to za engine, pomijajac fakt, ze honda accord jest raczej słabo wyposazonym autem w bajery, to sie zakochałem :) mam nadzieje ze jeszcze przed zimą zakupie :) Szkoda mi mojego miska troche, bo sie tez jest swietny, ale latek mu przybyło, mi tez :) trzeba zmienic

Napisano
No ludzie, combi wymarzonym samochodem?:P

;) nie nie kazde kombi robi z Ciebie starca ;)

http://www.autoclub.com.au/uploaded_images/audi-rs4-avant-741207.jpg

heh o gustach sie nie rozmawia ale ta honda dla mnie wyglada jakby ktos ucial quick slicem tyl i po wyciagnieciu verteksow do tylu, zrobil 'cap' ;P

no ale jak jest powyzej 200KM to mozna od bidy to przezyc ;)

greets

ps. teraz diesle to niezle "popylacze", szkoda tylko ze silniki tyle waza i na zakretach przod ucieka :/

Napisano
To już lepsze takie combi :P

Wiesz to kwestia gustu :) chociaz nawet ładnie im wyszedł ten opel nie powiem. Tylko ja jestem uzytkownikiem pojazdu, i wychodze z załozenia ze auto jest dla mnie, nie ja dla niego. A niestety Ople potafia zmieniac kolor na czerwony po kliku latach, no i ta technologia :). Druga kwestia to jak staniesz na swiatłach, rozejrzysz sie dookoła to zobaczysz same ople :)

ps co do silnika Hondy, to daje rade, nawet ponad to, co mi potrzeba :)

Napisano

obacz skodę superb - ostatnio na targach siedziałem z kolegami i wszyscy sie dosłownie zachwycaliśmy tym samochodem :) Nie combi, ale ogromny w środku (więcej miejsca niż s klassa) i świetnie rozwiązany bagażnik - liftback i sedan w jednym.

Edytowane przez trosiek

Napisano
*link nie dziala

To już lepsze takie combi :P

ins_com_1.jpg

na to to już w ogóle poezja ale wiesz cena też ładna na szczęście miałem przyjemność wymodelować ;)

Napisano

No o superb-ach się dużo dobrego mówi. Prezentuje się IMO bardzo ładnie.

----------

A ja jak wszystko dobrze pójdzie juz wkrotce zostanę właścicielem swego 1 autka :P ->

alfa_romeo_147_5d_2001_01_s.jpg

Edytowane przez DraB

Napisano

ps co do silnika Hondy, to daje rade, nawet ponad to, co mi potrzeba :)

heh to tylko swiadczy o tym ze wspolczesne samochody sa stanowczo za ciezkie, jezeli 200 konny VTEC przyspiesza w tak mozolny sposob to ja go nie chce :P

ps. ech no superby nie sa zle, na zdjeciach wygladaja super(b) ;) ale jakos tak na zywo troche traca i jak sie jedzie za takim to srasznie dziwne tylne swiatla a tak poza tym to gicior ;)

Edytowane przez Quadysz

Napisano

ojojoj :) heh podczas tego manewru musiales chyba podskoczyc z lekka ;) bo dach caly :D

zadziwiajaco dobrze zniosl to :) moze kratka go usztywnila :D:D

Napisano

Mój brat nim wtedy jechał, dostał w prawe tylne koło od Civica, który jechał z podporządkowanej. Obróciło go o 90* i wtedy zaczął dachować, zrobił dwa obroty w powietrzu lądując na lewym boku.

Napisano

Istnieje legenda że Matizy nigdy nie dachują. Zawsze spadają na 4 koła.

Napisano
Mój brat nim wtedy jechał, dostał w prawe tylne koło od Civica, który jechał z podporządkowanej. Obróciło go o 90* i wtedy zaczął dachować, zrobił dwa obroty w powietrzu lądując na lewym boku.

Ah te membrany dachowe :)

ps za słabo, pewnie za pare tygodni znowu bedzie jezdził :D gdzies tam w polsce

Napisano

Bump :)

Czerwona strzała pojechała do W-wy (koleś w 6 dni urwał przednie koło - wywalił całą półośkę...), i kupiłem to, czego od dawna szukałem :rolleyes:

Accord CB3, '89 rok i F20Z1 na pokładzie - 136KM.

Jak będzie hajs, to ląduje F20B - 200KM z VTEC'iem ;)

accord_stock_1.jpg

accord_stock_2.jpg

accord_stock_3.jpg

Napisano

Troche oldskulowo ale wygląda ciekawie. Mój fiacik poszedł w świat, a teraz szukam prelki ostatniej generacji, niestety z tym słabszym silnikiem.

Napisano

Vgen z F20A4? :)

Edit:

Kumpel ma taką, jak w zapytaniu ;)

foto-3-small.jpg

Edytowane przez Knysha

Napisano

no to moja przygoda z samochodem jest dziś taka, że zdałem prawko na samochód za pierwszym razem i to bezbłędnie :D

Napisano

trosiek a jednak:D widziisz mogles pograc z nami dalej:D a tak btw to ile dales?:d

Napisano

poweidz w jakie dni Trosiek bedziesz jezdzil to jak bede w bialym to nie bede wyjezdzal samochodem ( bo w gridzie to hoohho )

:] a instruktor cos widzial ???

joke

gratulacje :]

Napisano

Raczej nie, pod maska jest V6 z tego co widzę. Ale fakt, jest ładniutki.

Ew. podyskutowac mozemy na IRC-u o tym ;) Zapraszam :)

Edytowane przez BizU

Napisano

kannu: jasne ;)

Jak tam wydziałem kilka dachow itp.

Oto mój efekt przestawiania vertexow:

dzikr.th.jpgdzik2.th.jpg

Napisano

A ja dzisiaj sciągałem z kumplem garbusa z `66 i chyba zachorowałem na niego...

Ma ktoś garba tanio na sprzedaż?

Napisano

Ja od dawna marzę o garbie - niestety (?) mam samochód po rodzicach więc po prostu nie ma sensu kupowania innego. Kiedyś pod moją uczelnią stał do sprzedania piękny egzemplarz - ciemny zielony metalic, biała skórzana tapicerka, optycznie stan idealny - szkoda, że wtedy nie miałem kasy ani nawet prawa jazdy;).

Napisano

Hehe cool temat :P

Moja pierwsza bryka to cos takiego 800px-83-87_Toyota_Corolla_sedan.jpg super gangsta byla :D

a teraz to mam oblesna lodowke :D AETV84776067_1b.jpg

w miedzy czasie 2 maluchy :) bialy i czerwony i WSKe picowalem 2 miesiace

IGLA! :) moje5.jpg

a najciekawsze czym smigalem to mspo-Star266.jpg

:)