Napisano 20 Czerwiec 200915 l no ba ja juz nie mam 20 lat :) ale Vtech pod maska jest i to dosc powazny :)
Napisano 20 Czerwiec 200915 l no ba ja juz nie mam 20 lat :) ale Vtech pod maska jest i to dosc powazny :) Combi ale jak widze type s, czyzby ten 2.4l i ponad 200 kuca?:) Jeden z niewielu kombiakow, ktory mi sie mocno podoba. No i wiadomo, najwieksza zaleta Hondy jest to, ze jest to Honda:P
Napisano 20 Czerwiec 200915 l Ja tez chyba stary jestem, ale dla mnie ta hondzia kombi jest strasznie miodzio.
Napisano 20 Czerwiec 200915 l Miałem okazje prowadzic sedana 2.2 CTDI 140km moment obrotowy 340 :) mimo ze to diesel, nie mogłem uwierzyc co to za engine, pomijajac fakt, ze honda accord jest raczej słabo wyposazonym autem w bajery, to sie zakochałem :) mam nadzieje ze jeszcze przed zimą zakupie :) Szkoda mi mojego miska troche, bo sie tez jest swietny, ale latek mu przybyło, mi tez :) trzeba zmienic
Napisano 22 Czerwiec 200915 l No ludzie, combi wymarzonym samochodem?:P ;) nie nie kazde kombi robi z Ciebie starca ;) http://www.autoclub.com.au/uploaded_images/audi-rs4-avant-741207.jpg heh o gustach sie nie rozmawia ale ta honda dla mnie wyglada jakby ktos ucial quick slicem tyl i po wyciagnieciu verteksow do tylu, zrobil 'cap' ;P no ale jak jest powyzej 200KM to mozna od bidy to przezyc ;) greets ps. teraz diesle to niezle "popylacze", szkoda tylko ze silniki tyle waza i na zakretach przod ucieka :/
Napisano 22 Czerwiec 200915 l To już lepsze takie combi :P Wiesz to kwestia gustu :) chociaz nawet ładnie im wyszedł ten opel nie powiem. Tylko ja jestem uzytkownikiem pojazdu, i wychodze z załozenia ze auto jest dla mnie, nie ja dla niego. A niestety Ople potafia zmieniac kolor na czerwony po kliku latach, no i ta technologia :). Druga kwestia to jak staniesz na swiatłach, rozejrzysz sie dookoła to zobaczysz same ople :) ps co do silnika Hondy, to daje rade, nawet ponad to, co mi potrzeba :)
Napisano 22 Czerwiec 200915 l obacz skodę superb - ostatnio na targach siedziałem z kolegami i wszyscy sie dosłownie zachwycaliśmy tym samochodem :) Nie combi, ale ogromny w środku (więcej miejsca niż s klassa) i świetnie rozwiązany bagażnik - liftback i sedan w jednym. Edytowane 22 Czerwiec 200915 l przez trosiek
Napisano 22 Czerwiec 200915 l *link nie dziala To już lepsze takie combi :P na to to już w ogóle poezja ale wiesz cena też ładna na szczęście miałem przyjemność wymodelować ;)
Napisano 22 Czerwiec 200915 l No o superb-ach się dużo dobrego mówi. Prezentuje się IMO bardzo ładnie. ---------- A ja jak wszystko dobrze pójdzie juz wkrotce zostanę właścicielem swego 1 autka :P -> Edytowane 22 Czerwiec 200915 l przez DraB
Napisano 23 Czerwiec 200915 l ps co do silnika Hondy, to daje rade, nawet ponad to, co mi potrzeba :) heh to tylko swiadczy o tym ze wspolczesne samochody sa stanowczo za ciezkie, jezeli 200 konny VTEC przyspiesza w tak mozolny sposob to ja go nie chce :P ps. ech no superby nie sa zle, na zdjeciach wygladaja super(b) ;) ale jakos tak na zywo troche traca i jak sie jedzie za takim to srasznie dziwne tylne swiatla a tak poza tym to gicior ;) Edytowane 23 Czerwiec 200915 l przez Quadysz
Napisano 28 Czerwiec 200915 l Mój Matizek po dachowaniu: mocna bestia:) Teraz szukam czegoś większego...
Napisano 29 Czerwiec 200915 l ojojoj :) heh podczas tego manewru musiales chyba podskoczyc z lekka ;) bo dach caly :D zadziwiajaco dobrze zniosl to :) moze kratka go usztywnila :D:D
Napisano 29 Czerwiec 200915 l Mój brat nim wtedy jechał, dostał w prawe tylne koło od Civica, który jechał z podporządkowanej. Obróciło go o 90* i wtedy zaczął dachować, zrobił dwa obroty w powietrzu lądując na lewym boku.
Napisano 29 Czerwiec 200915 l ale wszystko z nim wporządku rozumiem? no jak na pudełeczko zapałek to przeżył to mistrzowsko
Napisano 29 Czerwiec 200915 l Istnieje legenda że Matizy nigdy nie dachują. Zawsze spadają na 4 koła.
Napisano 29 Czerwiec 200915 l Mój brat nim wtedy jechał, dostał w prawe tylne koło od Civica, który jechał z podporządkowanej. Obróciło go o 90* i wtedy zaczął dachować, zrobił dwa obroty w powietrzu lądując na lewym boku. Ah te membrany dachowe :) ps za słabo, pewnie za pare tygodni znowu bedzie jezdził :D gdzies tam w polsce
Napisano 30 Lipiec 200915 l Zamiast poszerzać będziemy zwężać, a co! Polska! :O http://moto.onet.pl/1568482,1,koniec-nielegalnych-wyscigow-pod-koronowem,artykul.html?node=2
Napisano 16 Sierpień 200915 l Bump :) Czerwona strzała pojechała do W-wy (koleś w 6 dni urwał przednie koło - wywalił całą półośkę...), i kupiłem to, czego od dawna szukałem :rolleyes: Accord CB3, '89 rok i F20Z1 na pokładzie - 136KM. Jak będzie hajs, to ląduje F20B - 200KM z VTEC'iem ;)
Napisano 16 Sierpień 200915 l Troche oldskulowo ale wygląda ciekawie. Mój fiacik poszedł w świat, a teraz szukam prelki ostatniej generacji, niestety z tym słabszym silnikiem.
Napisano 18 Sierpień 200915 l Vgen z F20A4? :) Edit: Kumpel ma taką, jak w zapytaniu ;) Edytowane 18 Sierpień 200915 l przez Knysha
Napisano 28 Sierpień 200915 l no to moja przygoda z samochodem jest dziś taka, że zdałem prawko na samochód za pierwszym razem i to bezbłędnie :D
Napisano 28 Sierpień 200915 l A ja wczoraj puściłem moją Asterkę z 2001 i teraz czekam na toledo. (Stary rodzinny zgred jestem) ;)
Napisano 28 Sierpień 200915 l trosiek a jednak:D widziisz mogles pograc z nami dalej:D a tak btw to ile dales?:d
Napisano 28 Sierpień 200915 l pewnie byście chcieli usłyszeć że 3 razy co?:> zapłaciłem za egzamin :)
Napisano 28 Sierpień 200915 l poweidz w jakie dni Trosiek bedziesz jezdzil to jak bede w bialym to nie bede wyjezdzal samochodem ( bo w gridzie to hoohho ) :] a instruktor cos widzial ??? joke gratulacje :]
Napisano 16 Listopad 200915 l moze ktos bedzie zainteresowany, kolega sprzedaje takie paskudztwo: http://allegro.pl/show_item.php?item=820373951
Napisano 16 Listopad 200915 l Raczej nie, pod maska jest V6 z tego co widzę. Ale fakt, jest ładniutki. Ew. podyskutowac mozemy na IRC-u o tym ;) Zapraszam :) Edytowane 16 Listopad 200915 l przez BizU
Napisano 16 Listopad 200915 l serwus :) irc śmierdzi, irc to zło. nie wchodźcie tam. http://www.kannu3d.com/ Łukasz Kowalik 3D
Napisano 17 Listopad 200915 l kannu: jasne ;) Jak tam wydziałem kilka dachow itp. Oto mój efekt przestawiania vertexow:
Napisano 21 Listopad 200915 l A ja dzisiaj sciągałem z kumplem garbusa z `66 i chyba zachorowałem na niego... Ma ktoś garba tanio na sprzedaż?
Napisano 21 Listopad 200915 l Ja od dawna marzę o garbie - niestety (?) mam samochód po rodzicach więc po prostu nie ma sensu kupowania innego. Kiedyś pod moją uczelnią stał do sprzedania piękny egzemplarz - ciemny zielony metalic, biała skórzana tapicerka, optycznie stan idealny - szkoda, że wtedy nie miałem kasy ani nawet prawa jazdy;).
Napisano 24 Listopad 200915 l Hehe cool temat :P Moja pierwsza bryka to cos takiego super gangsta byla :D a teraz to mam oblesna lodowke :D w miedzy czasie 2 maluchy :) bialy i czerwony i WSKe picowalem 2 miesiace IGLA! :) a najciekawsze czym smigalem to :)
Napisano 25 Listopad 200915 l Xiz0r Tutaj jest parę fotek: http://img195.imageshack.us/gal.php?g=8116515653.jpg Sprzęt do remontu oczywiście, ale przyjechał na kołach do domu 130km, więc nie jest najgorzej. Grunt że wszystko oryginalne i wóz nie jest zeszpecony spojlerami i innymi dresiarskimi bajerami Teraz szukam dla siebie...