FF Napisano 20 Czerwiec 2009 Share Napisano 20 Czerwiec 2009 No ludzie, combi wymarzonym samochodem?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 20 Czerwiec 2009 Share Napisano 20 Czerwiec 2009 no ba ja juz nie mam 20 lat :) ale Vtech pod maska jest i to dosc powazny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PLS Napisano 20 Czerwiec 2009 Share Napisano 20 Czerwiec 2009 no ba ja juz nie mam 20 lat :) ale Vtech pod maska jest i to dosc powazny :) Combi ale jak widze type s, czyzby ten 2.4l i ponad 200 kuca?:) Jeden z niewielu kombiakow, ktory mi sie mocno podoba. No i wiadomo, najwieksza zaleta Hondy jest to, ze jest to Honda:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 20 Czerwiec 2009 Share Napisano 20 Czerwiec 2009 no prosze :) choc jeden wie o czym mówimy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 20 Czerwiec 2009 Share Napisano 20 Czerwiec 2009 Ja tez chyba stary jestem, ale dla mnie ta hondzia kombi jest strasznie miodzio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 20 Czerwiec 2009 Share Napisano 20 Czerwiec 2009 bo to najpiękniejsze Kombi ale ja to stary jestem już :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 20 Czerwiec 2009 Share Napisano 20 Czerwiec 2009 no, faktycznie jesteście starzy:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 20 Czerwiec 2009 Share Napisano 20 Czerwiec 2009 Miałem okazje prowadzic sedana 2.2 CTDI 140km moment obrotowy 340 :) mimo ze to diesel, nie mogłem uwierzyc co to za engine, pomijajac fakt, ze honda accord jest raczej słabo wyposazonym autem w bajery, to sie zakochałem :) mam nadzieje ze jeszcze przed zimą zakupie :) Szkoda mi mojego miska troche, bo sie tez jest swietny, ale latek mu przybyło, mi tez :) trzeba zmienic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 No ludzie, combi wymarzonym samochodem?:P ;) nie nie kazde kombi robi z Ciebie starca ;) http://www.autoclub.com.au/uploaded_images/audi-rs4-avant-741207.jpg heh o gustach sie nie rozmawia ale ta honda dla mnie wyglada jakby ktos ucial quick slicem tyl i po wyciagnieciu verteksow do tylu, zrobil 'cap' ;P no ale jak jest powyzej 200KM to mozna od bidy to przezyc ;) greets ps. teraz diesle to niezle "popylacze", szkoda tylko ze silniki tyle waza i na zakretach przod ucieka :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 *link nie dziala To już lepsze takie combi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 To już lepsze takie combi :P Wiesz to kwestia gustu :) chociaz nawet ładnie im wyszedł ten opel nie powiem. Tylko ja jestem uzytkownikiem pojazdu, i wychodze z załozenia ze auto jest dla mnie, nie ja dla niego. A niestety Ople potafia zmieniac kolor na czerwony po kliku latach, no i ta technologia :). Druga kwestia to jak staniesz na swiatłach, rozejrzysz sie dookoła to zobaczysz same ople :) ps co do silnika Hondy, to daje rade, nawet ponad to, co mi potrzeba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 (edytowane) obacz skodę superb - ostatnio na targach siedziałem z kolegami i wszyscy sie dosłownie zachwycaliśmy tym samochodem :) Nie combi, ale ogromny w środku (więcej miejsca niż s klassa) i świetnie rozwiązany bagażnik - liftback i sedan w jednym. Edytowane 22 Czerwiec 2009 przez trosiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 *link nie dziala To już lepsze takie combi :P na to to już w ogóle poezja ale wiesz cena też ładna na szczęście miałem przyjemność wymodelować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 (edytowane) No o superb-ach się dużo dobrego mówi. Prezentuje się IMO bardzo ładnie. ---------- A ja jak wszystko dobrze pójdzie juz wkrotce zostanę właścicielem swego 1 autka :P -> Edytowane 22 Czerwiec 2009 przez DraB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 23 Czerwiec 2009 Share Napisano 23 Czerwiec 2009 (edytowane) ps co do silnika Hondy, to daje rade, nawet ponad to, co mi potrzeba :) heh to tylko swiadczy o tym ze wspolczesne samochody sa stanowczo za ciezkie, jezeli 200 konny VTEC przyspiesza w tak mozolny sposob to ja go nie chce :P ps. ech no superby nie sa zle, na zdjeciach wygladaja super(b) ;) ale jakos tak na zywo troche traca i jak sie jedzie za takim to srasznie dziwne tylne swiatla a tak poza tym to gicior ;) Edytowane 23 Czerwiec 2009 przez Quadysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 Mój Matizek po dachowaniu: mocna bestia:) Teraz szukam czegoś większego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 Co zrobiłeś żeś tym dachował? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 pewnie wyjechał w zbyt wietrzną pogode :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 29 Czerwiec 2009 Share Napisano 29 Czerwiec 2009 ojojoj :) heh podczas tego manewru musiales chyba podskoczyc z lekka ;) bo dach caly :D zadziwiajaco dobrze zniosl to :) moze kratka go usztywnila :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 29 Czerwiec 2009 Share Napisano 29 Czerwiec 2009 Mój brat nim wtedy jechał, dostał w prawe tylne koło od Civica, który jechał z podporządkowanej. Obróciło go o 90* i wtedy zaczął dachować, zrobił dwa obroty w powietrzu lądując na lewym boku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 29 Czerwiec 2009 Share Napisano 29 Czerwiec 2009 Hardkor, poczuł się jak Sebastian Loeb :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 29 Czerwiec 2009 Share Napisano 29 Czerwiec 2009 ale wszystko z nim wporządku rozumiem? no jak na pudełeczko zapałek to przeżył to mistrzowsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 29 Czerwiec 2009 Share Napisano 29 Czerwiec 2009 Istnieje legenda że Matizy nigdy nie dachują. Zawsze spadają na 4 koła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 29 Czerwiec 2009 Share Napisano 29 Czerwiec 2009 Dareczq nawet nie umiesz porządnie dachować :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 29 Czerwiec 2009 Share Napisano 29 Czerwiec 2009 "Matiz reaktywacja" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 29 Czerwiec 2009 Share Napisano 29 Czerwiec 2009 Mój brat nim wtedy jechał, dostał w prawe tylne koło od Civica, który jechał z podporządkowanej. Obróciło go o 90* i wtedy zaczął dachować, zrobił dwa obroty w powietrzu lądując na lewym boku. Ah te membrany dachowe :) ps za słabo, pewnie za pare tygodni znowu bedzie jezdził :D gdzies tam w polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 30 Lipiec 2009 Share Napisano 30 Lipiec 2009 Zamiast poszerzać będziemy zwężać, a co! Polska! :O http://moto.onet.pl/1568482,1,koniec-nielegalnych-wyscigow-pod-koronowem,artykul.html?node=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 16 Sierpień 2009 Share Napisano 16 Sierpień 2009 Bump :) Czerwona strzała pojechała do W-wy (koleś w 6 dni urwał przednie koło - wywalił całą półośkę...), i kupiłem to, czego od dawna szukałem :rolleyes: Accord CB3, '89 rok i F20Z1 na pokładzie - 136KM. Jak będzie hajs, to ląduje F20B - 200KM z VTEC'iem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 16 Sierpień 2009 Share Napisano 16 Sierpień 2009 Troche oldskulowo ale wygląda ciekawie. Mój fiacik poszedł w świat, a teraz szukam prelki ostatniej generacji, niestety z tym słabszym silnikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 18 Sierpień 2009 Share Napisano 18 Sierpień 2009 (edytowane) Vgen z F20A4? :) Edit: Kumpel ma taką, jak w zapytaniu ;) Edytowane 18 Sierpień 2009 przez Knysha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 18 Sierpień 2009 Share Napisano 18 Sierpień 2009 Dokładnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 28 Sierpień 2009 Share Napisano 28 Sierpień 2009 no to moja przygoda z samochodem jest dziś taka, że zdałem prawko na samochód za pierwszym razem i to bezbłędnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 28 Sierpień 2009 Share Napisano 28 Sierpień 2009 A ja wczoraj puściłem moją Asterkę z 2001 i teraz czekam na toledo. (Stary rodzinny zgred jestem) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 28 Sierpień 2009 Share Napisano 28 Sierpień 2009 trosiek a jednak:D widziisz mogles pograc z nami dalej:D a tak btw to ile dales?:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 28 Sierpień 2009 Share Napisano 28 Sierpień 2009 pewnie byście chcieli usłyszeć że 3 razy co?:> zapłaciłem za egzamin :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demigod Napisano 28 Sierpień 2009 Share Napisano 28 Sierpień 2009 poweidz w jakie dni Trosiek bedziesz jezdzil to jak bede w bialym to nie bede wyjezdzal samochodem ( bo w gridzie to hoohho ) :] a instruktor cos widzial ??? joke gratulacje :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mt Napisano 16 Listopad 2009 Share Napisano 16 Listopad 2009 moze ktos bedzie zainteresowany, kolega sprzedaje takie paskudztwo: http://allegro.pl/show_item.php?item=820373951 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 16 Listopad 2009 Share Napisano 16 Listopad 2009 Świetna mapka HDRI, skąd zessałeś? I to z ludźmi !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!?! Napisano 16 Listopad 2009 Share Napisano 16 Listopad 2009 na zlocie z klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mt Napisano 16 Listopad 2009 Share Napisano 16 Listopad 2009 prawdziwy cosworth? najs:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BizU Napisano 16 Listopad 2009 Share Napisano 16 Listopad 2009 (edytowane) Raczej nie, pod maska jest V6 z tego co widzę. Ale fakt, jest ładniutki. Ew. podyskutowac mozemy na IRC-u o tym ;) Zapraszam :) Edytowane 16 Listopad 2009 przez BizU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 16 Listopad 2009 Share Napisano 16 Listopad 2009 serwus :) irc śmierdzi, irc to zło. nie wchodźcie tam. http://www.kannu3d.com/ Łukasz Kowalik 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BizU Napisano 17 Listopad 2009 Share Napisano 17 Listopad 2009 kannu: jasne ;) Jak tam wydziałem kilka dachow itp. Oto mój efekt przestawiania vertexow: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 17 Listopad 2009 Share Napisano 17 Listopad 2009 serwus :) piękne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 21 Listopad 2009 Share Napisano 21 Listopad 2009 A ja dzisiaj sciągałem z kumplem garbusa z `66 i chyba zachorowałem na niego... Ma ktoś garba tanio na sprzedaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 21 Listopad 2009 Share Napisano 21 Listopad 2009 Ja od dawna marzę o garbie - niestety (?) mam samochód po rodzicach więc po prostu nie ma sensu kupowania innego. Kiedyś pod moją uczelnią stał do sprzedania piękny egzemplarz - ciemny zielony metalic, biała skórzana tapicerka, optycznie stan idealny - szkoda, że wtedy nie miałem kasy ani nawet prawa jazdy;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 24 Listopad 2009 Share Napisano 24 Listopad 2009 Hehe cool temat :P Moja pierwsza bryka to cos takiego super gangsta byla :D a teraz to mam oblesna lodowke :D w miedzy czasie 2 maluchy :) bialy i czerwony i WSKe picowalem 2 miesiace IGLA! :) a najciekawsze czym smigalem to :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 24 Listopad 2009 Share Napisano 24 Listopad 2009 mkeruj jak możesz pokaż zdjęcia jeśli jakieś są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 25 Listopad 2009 Share Napisano 25 Listopad 2009 Xiz0r Tutaj jest parę fotek: http://img195.imageshack.us/gal.php?g=8116515653.jpg Sprzęt do remontu oczywiście, ale przyjechał na kołach do domu 130km, więc nie jest najgorzej. Grunt że wszystko oryginalne i wóz nie jest zeszpecony spojlerami i innymi dresiarskimi bajerami Teraz szukam dla siebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 7 Grudzień 2009 Share Napisano 7 Grudzień 2009 na zlocie z klubu sierrafan?:) Miło witać:) To jakiś OZS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi