Pionier Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 Witam serdecznie. Wrzucam pracke ktora powstala na potrzeby konkursu Alienware Evermotion Challenge. Mam nadzieje ze sie spodoba. Czolg i dym 3D, reszta w 2D (tlo w polowie malowane myszka w ps). Render w brazilu, postwork photoshop. Podziekowania dla : - Archangel ! - Kliment woroszyłow ! - Lookas !! ...i wszystkich innych z forum max3d.pl ktorzy mi pomagali i wspierali :) >> Sturmtiger Hi-Res Sam czołg: (mysle ze wieczorem bede mogl podac oficjalnie pare waznych informacji...;) ) NAGRODY: Alienware Evermotion Contest Winner __________________ 3DM PROFESSIONAL: __________________ Max3D.pl Golden Gallery: __________________ CGUnderground Honor Gallery: __________________ 3D Total - Excellence award: __________________ Image of the Day: __________________ Pozdrawiam Pionier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 Pionier: ERROR 403 Forbidden hotlinking is not allowed! -> DeluXe Host ale miniaturka wyglada super:D:D edit juz dziala Oo WOW super to wyglada mi sie najbardziej z tego wszystkiego podoba ziemia:D:D ale pracka super nawet kadr:D ps. gratuluje wygranej;) pozdro moglbys powiedziec ile (godzin) to robiles?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 a wiec ... swietna pracka ... nie ma co kadr mi nie poschodzi ale to juz i tak nie aktualne ;] gratulacje wygranej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 pracke znam więc niedziałający link mi nie przeszkadza...jeszcze raz: Gratulacje!!!! zwycięstwo w alienware to jest coś....byłes moim faworytem od początku i nie zawiodłeś oczekiwań:) great!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carmen Ramirez Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 Słoń się zesrał ...i bardzo dobrze!! GRATULUJE :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 juz swoje powiedzialem ci Pionier o tym modelu ,pracy ,texach, piekna sprawa ... wiem ze kupe godzin spedziles nad ta pracka :) informowaly o tym twoje statusy g-g. No ale mysle ze oplacalo sie czekac :) na final twojej pracy :) gratuluje , poprzeczka zostala podniesiona o kilka metrow :) czekam na nowe towje prace:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 Ehhh... A ja tak liczyłem na making-of lasu albo słonia... A tu czołg ;> Co do pracki - model świetny, teksturki świetne. Wpasowanie w fotke mogłoby być lepsze, gleba nieładnie urywa się po prawej stronie. Troche brakuje 2 planu. Koniec przytruwania - gratulacje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 Miałem tą przyjemność widzieć każde stadium rozwoju tej pracy. Pionier kosił Panie i Panowie, a to tego najlepszy dowód :) Świetny model, moje gratulacje wygranej (jak już jest przciek to można :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 o Jezu... wow naprawde piękne. Bardzo podobają mi się texturki jak i cała reszta. Moje gratulacje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 nie zabardzo lubie takie kolaze 3d/2d ale naprawde kawał swietnej roboty - gratuluje wygranej - super pracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olej Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 Eh... W zasadzie to co ja moge dodac? Mam prosbe Pionier adoptuj mnie, jestem tani w utrzymaniu, moge Ci robic obiady, sprzatac... a w zamian mnie bedziesz uczyl trzyde... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayacuza Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 muwiąc szczeże jest ;] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 zrabales wkomponowanie go w ten gruz. troche nie czuc tej wojny, wyglada jak jakis model bryki z salonu na wybiegu. textura tez mi nie pasi, szczegolnie na lufie. jak wspomniano wczesniej kadr tez troche kuleje, swiatlo zbyt jednolite i malo ciekawe, niebo zupelnie gryzie sie z tematem. najbardziej podoba sie mi ten dym, swietnie wyszedl. dobra, dosc zrzedzenia bo ogolnie wyglada to niezle. przde wszystkim gratuluje wygranie konkursu, nagrody na pewno sie przydadza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 hmm...baju mnie wyprzedził choc nie do końca..Pionier....Wiem! ja cie zaadoptuje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 Nic dodac nic ująć śliczna pracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 i teraz pionierze z czystym sercem mogę powiedziec : A NIE MOWILEM? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 mi sie bardzo podoba, szczegolnie texturki, krotko i na temat:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 jak z okładki modelu do sklejania :D - bardzo ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 bardzo fajna pracka, glosowalem na nia :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 Troche czołg nie pasuje do tła (nie ma wszystkich cieni). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 No, nareszcie wrzuciles to tutaj :) - genialna sprawa, poprostu nic dodac nic ujac... no, moze jednak razi zdeko podloze, szczegolnie po prawej stronie. Ale nic tam... powodzenia czolgisto ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 No i proszę! Tak to się robi :) Alieny mogą się schować :) Brawo Pionier! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 Bardzo dobra praca! Popadłem w zachwyt i to przy temacie, który kompletnie mnie nie interesuje! To pierwszy "czołg" pod którym ośmieliłem się wypowiedzieć;) Nominacje do Złotej masz ode mnie napewno przy najbliższej okazji! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 [ Hym dawno mnie tu nie bylo :(...] Pionier - coz ja moge powiedziec na temat Twojej pracy - moje zdanie znales od poczatkow. Gratulacje :). BTW. Wisisz mi piwo ;). Pzdr :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 No, no ,no. Świetna praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 rewelka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 wiec... co jest czego brak? jest - wypasiona praca brak - konkurencji pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 powiem tak jeszcze nigdy nie dawałem obrazka kogoś innego na moj pulpit... try bedziesz pierwszy naprawde starty, COOL WORK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 widzialem pracke w fazie produkcji jak to sie mowi "jestem na tak":D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 "spłodziłeś" bardzo ładną prackę :) naprawde ładną :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 3 Marzec 2005 Share Napisano 3 Marzec 2005 co tu dużo mówić, nasz forumowy "Panzer-master" znowu pokazał pazurki :) świetna praca pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yamakasi Napisano 3 Marzec 2005 Share Napisano 3 Marzec 2005 no tak ... tylko takich albo lepszych prac chce sie po tobie spodziewac :) dla mnie bomba :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conrad Napisano 3 Marzec 2005 Share Napisano 3 Marzec 2005 Ciekawa praca, żywe kolory, ale odrazu jak zobaczyłem zdjęcie to wiedziałem , żę z tym gruzem cośnei tak..że jest płaski.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 3 Marzec 2005 Share Napisano 3 Marzec 2005 Pierwsze miejsce zdobyl nasz kolega, jezeli jeszcze ktos nie wie;) http://www.evermotion.org/index.php?unfold=contest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Marzec 2005 Share Napisano 3 Marzec 2005 gratki :) ............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 3 Marzec 2005 Share Napisano 3 Marzec 2005 heheno fajnie ci to wyszlo;) wiesz ze znalazlem o tym czolgu ksiazke?;) przegladne ja i poogladam twoj model to sie bede czepial;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 Tak tak swietna pracka :).... Gratulacja wygranej... uncle: Prawdopodobnie Pionier ma ta sama ksiazeczke wiec za wiele sie nie poczepiasz :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lookas Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 no i stało sie:)) Podziwiam, poza wiadomymi ( wiesz o co mi chodzi...:P) zastrzezeniami, jest extra. To zreszta było do przewidzenia:)) OFICJALNE GRATULACJE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 A mowiłem ?? mowilem...:D Wielkie gratulacje Pionier !! Konkurencja na Evermotion była naprawde dobra, ale twoja praca jak najbadziej powinna wygrac i...wygrala :D Brawo!! Pracka naprawde robi wrazenie. Oby to nie był Twoj ostatni sukces !! Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 4 Marzec 2005 Autor Share Napisano 4 Marzec 2005 Witam serdecznie :) Zabrano mi juz ostatni element zaskoczenia (info o wygranej) ;) wiec nie zaskocze Was mowiac "tak, wygralem Alienware!"... Tak, wiem ze jest masa bledow o ktorych napisaliscie. Jak widac musze jeszcze potrenowac montaz w ps (choc imo - wyszlo niezle ;) ). Nagrody sie oczywiscie przydadza i to bardzo. Nie mniej niz zdobycie tych nagord cieszy mnie fakt ze "zdobycia" frontpage na max3d.pl, Forum3d, military-meshes. :). Złota Galeria?, bedzie ciezko ale zobaczymy ... Dzieki jeszcze raz za odpowiedzi i glosy (mam nadzieje ze jezeli glosowaliscie na moja prace to z powodu ze podobala Wam sie najbardziej) Coz, wygralem wiec musze zrobic making-of :). Pozdrawiam Pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 Gratki gratki....jeszcze raz!! Czekam na ten making-off !! PS. Powiedz co zrobisz z wygraną ?? :P Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 PS. Powiedz co zrobisz z wygraną ?? :P za pozno ;] ja biore space balla ;] a teraz cos czego Pionier nienawidzi ;] POKAZ SIATKE :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 4 Marzec 2005 Autor Share Napisano 4 Marzec 2005 Marcin, masz u mnie kreske dluga jak ze Słupska do Krakowa :]... masz siateczki ktore wyslalem razem z finalnym obrazem: i sam model jakby ktos nie widzial: nic specjalnego jak widac. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 Pionierku...ciekawe czy ktoś zauważy?:) jak myślisz?:D co do make-of..bardzo pościemniasz czy jak na spowiedzi?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufol Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 no badziewiasty blaszak! super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan Edek Napisano 6 Marzec 2005 Share Napisano 6 Marzec 2005 Podoba mi sie..uważaj tylko na tego co chce zebys go adoptował, chyba jakiś sznycelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 5 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2005 pozwole sobie odswiezyc topic bo chcialbym poinformowac o tym ze: Making of Sturmtiger jest juz online: http://www.evermotion.org/?unfold_exclusive=89&unfold=exclusive Nastepna fajna sprawa to email ktory dostalem od Ballistic Publishing, tytul emaila: "elemental2 invite - Peter Kolus" :) trzymac kciuki to moze sie uda! pozdrawiam Pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Brak słów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Stales sie moja inspiracja pionier CHCE BYC TAKI JAK TY :) Trzymaj sie chlopie, wiecej sukcesów takich jak to ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Gratsy, Pionier gratsy. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi