sanki Napisano 10 Kwiecień 2006 Share Napisano 10 Kwiecień 2006 znam ten ból. Wspieramy cię Leru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Kwiecień 2006 Share Napisano 10 Kwiecień 2006 tam tam tam tam tam tam tam tam tam tam tam......daj mu wieczne spoczywanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 10 Kwiecień 2006 Share Napisano 10 Kwiecień 2006 grafikom się zawsze pliki gubią ;) [+] hindus - zgubiłeś jedno "tam" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 10 Kwiecień 2006 Share Napisano 10 Kwiecień 2006 tak ... grafikom się zawsze pliki gubią (lub spotykaja ich inne katastrofy z hdd) kiedy poprostu odechciewa im się męczyć nad danym projektem :) przyznaj się Leru że poprostu ci się niechce tego kończyć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 10 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2006 ej czemu tak miałoby być ? Pracowałem nad Rogerem długo i nie chciałem go porzucać. Myślisz, że bym taką historyjkę zmyślił dlatego, że mi się nie chce nad nim pracować już ? Eee powiedziałbym. Albo bym wogóle nie powiedział ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 10 Kwiecień 2006 Share Napisano 10 Kwiecień 2006 Znam ten ból Leru. Mogę ci tylko powiedzieć chłopie kompy nie latają, więc nie puszczaj go przez okno. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 10 Kwiecień 2006 Share Napisano 10 Kwiecień 2006 ja ten ból też poznałem ale od czasu kiedy wymyślili nagrywarki a płytki kosztują 40 gr. to sobie wszystko co ważniejsze zapisuję :) polecam ! ... i .... współczuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 10 Kwiecień 2006 Share Napisano 10 Kwiecień 2006 jaras odkąd wymyslili plyty po 40 gr. polecam innym te po 80 gr. :D co by se zaoszczedzic nerwow ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 10 Kwiecień 2006 Share Napisano 10 Kwiecień 2006 maverick - czyżbyś poddawał pod wątpliwość jakość płytek Esperanzy ? jak dotychczas nie wywaliła mi się żadna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 10 Kwiecień 2006 Share Napisano 10 Kwiecień 2006 o matko... 8/ jutro kupuję kilak DVD i kopiuję wszystko co mam, do tej pory nie mam ani jednego backupu :/ Bez kitu się przestraszyłem. Aha - wyrazy współczucia Leru, przynajmniej masz te wipy co na forum wrzucałeś... Zawsze w ostateczności może to do porfolio iść :/ pozdrawiam i łączę się w bólu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 10 Kwiecień 2006 Share Napisano 10 Kwiecień 2006 nie no bardziej myslalem o plytkach omega które sa po prostu boskie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 30 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2006 Dora, Roger zmarchwiwstaje (ale Wam psikusa zrobiłem hihi) ;) Zdeczko pofałdowałem bardziej spodnie bo mi się nie podobały. pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 30 Kwiecień 2006 Share Napisano 30 Kwiecień 2006 Alleluja ! ;) spodnie to pewnie zbrush, jak wy to w tym programie to robicie?? mi jakos niewychodzi. ale jest naprawdę ładnie, i podoba mi się muszkiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 30 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2006 dzięki Valery :) to nie Zbrush, poly modeling i duzo paint deforma. Ja też nie wiem jak ONI to robią w ZBrushu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 30 Kwiecień 2006 Share Napisano 30 Kwiecień 2006 no pieknie spodnie wygladaja rewelacyjnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 30 Kwiecień 2006 Share Napisano 30 Kwiecień 2006 a to psikus ;) na zgięciu spodni powinny być fałdy/zmarszczki itp. p.s. i po co komu ten Zbrush ?? fajnie Ci to wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 1 Maj 2006 Share Napisano 1 Maj 2006 weznie cie przestraszy i nagle wraca !! ależ to jest super praca :D z rymem w odrodzenie ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Maj 2006 Share Napisano 1 Maj 2006 great - tylko czekac na render ;) spodnie rewelka - pokazesz siatke ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 1 Maj 2006 Share Napisano 1 Maj 2006 hmm naprawde kawal dobrej roboty :) jesli chodzi techniczne uwagi to miom zdaniem prawa reka dziwniej sie uklada, tzn wyglada na strasznie mala (moze mi sie tylko wydaje...) spodnie naprawde imponujace szczegolnie ze to nie ZB ale prawa nog wyglada troszke jak u czlowieka, osobiescie pofalowal bym tom troszek siatke. czy uwzglednisz moje uwagi czy nie i tak wyglada to impomujaco powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 1 Maj 2006 Share Napisano 1 Maj 2006 piękna sprawa te spodnie i przyłączam się do hindus'a pokaż siatkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 1 Maj 2006 Share Napisano 1 Maj 2006 swietnie to wygląda, naprawde budzi podziw, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Maj 2006 Share Napisano 1 Maj 2006 Dora, Roger zmarchwiwstaje (ale Wam psikusa zrobiłem hihi) ;) Haha : > mówiłem że Ci się kończyć nie chciało ;] Co do pracki świetnie...pokaz całą siateczkę ze spodniami. Ehh..nasz moderatorro latami dorabia się złotej galerii :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 1 Maj 2006 Share Napisano 1 Maj 2006 leru ty zatwonisiu = pol forum sie przez ciebie zalamalo :P czekamy na wiecej !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 1 Maj 2006 Autor Share Napisano 1 Maj 2006 Dzięki wszystkim za komentarze :) Wasze życzenie jest dla mnie rozkazem ;) (ale się płaszczę): KLICEK -> i tak w robieniu fałdek to Ty zarządzasz :) jaras, Matys -> Co do większej ilości fałdek to macie rację. Dorzucę jeszcze więcej, szczególnie przy kolanach, albo raczej tego co z nich zostało. To był taki mały psikus, że praca nie żyje, robię ją już ponad rok i miałbym porzucić ? Po moim i Rogera trupie! chveti -> aż sobie zmieniłem podpis pod nickiem ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 1 Maj 2006 Share Napisano 1 Maj 2006 fajnie sie oglada tą siateczke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 3 Maj 2006 Autor Share Napisano 3 Maj 2006 dora dorzucam apdejcik. Więcej fałdek na spodniach tu i tam (głównie w okolicach kolan). Kamizeleczka już jest mniej więcej i pas zarzuciłem mu ale zastanowię się jeszcze czy zostanie wogóle ;). Tak teraz patrzę, że białe światło spłaszczyło mi kamizelkę. Ma dużo więcej nierówności. Będę musiał to pod uwagę wziąć w ustawianiu świateł (ooooohoho kiedy to będzie ;) ) Renderek i to samo z viewporta (to samo ale co mi tam, serwer mam :]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 no no super super coraz lepiej dokanczaj kamizeleczke i texturki hehe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 fajnie fajnie :D ciekawe kiedy nastapi jakis przelom - textury itp ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 3 Maj 2006 Autor Share Napisano 3 Maj 2006 cierpliwości moi młodzi padawani ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 He he he... ktoś tu się ostro... tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 ej leru.... ale kamizelka nie potrzebna!!!! ;PP pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 wywal tą kamizelke bo zakrywasz pol modelu.. moze zrob szczępki jej potargane, zjedzone przez mole ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 jakieś za ładne te jego ubranka :) chyba że zamierzasz je mocno zmasakrować teksturkami to ok spodnie wydają mi się za bardzo "napompowane" - skoro wiszą tylko na kościach powinny chyba troche inaczej się układać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 Leru ale jesteś! Żeby tak w konia robić kolegów po fachu. Ale przebaczam ci ze względu na ten piękny model:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 3 Maj 2006 Autor Share Napisano 3 Maj 2006 RK -> wziął do roboty ? ;) Co do strzęp, no właśnie, potrzępiłbym ją ale... czy mi się chce i czy mi taki polycount pociągnie ? ;) Wolałbym ostro zeszmacić teksturą. Kamizelka była w planie na początku i myślę, że jest jednym z ważniejszych atrybutów pirata ;) zostaje. Dzięki za komentarze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 Witam!! racja racja zostaw kamizelke ale dodaj pare dziur w niej :) bardzo ladny modeling ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 ładny model strzępy teksturą będzie będą na pewno szybciej, chociaż gdybyś je wymodelował to miałbyś więcej kontroli nad tym jak szmatki zwisają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 bardzo ładny model oby tak dalej:) nareszcie będziesz miał czym portfolio zapełnić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 3 Maj 2006 Autor Share Napisano 3 Maj 2006 wyrzuciłem pas i takie sznureczki zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 Cześć Kamizelka jest ok! Dbasz o szczegóły super!.. Zapowiada się Gold Gallery :) pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekp Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 fajnie fajnie tylko po co ten rysunek na 1-ej stronie :/ tak jakos nie za bardzo :( jesli to żarcik taki :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 fajnie fajnie tylko po co ten rysunek na 1-ej stronie :/ tak jakos nie za bardzo :( jesli to żarcik taki :/ to raczej jest metamorficzny objaw odnowienia się (kontynuacji) wątka.. hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 3 Maj 2006 Autor Share Napisano 3 Maj 2006 misiekp -> jeśli uraziłem Twoje religijne przekonania to przepraszam najmocniej, ale najwidoczniej odebrałeś to tak, ja nie chciałem żebyś odebrał. Nie wyśmiewam żadnej postaci. Jest tak jak rudylew napisał, to poprostu odniesienie :) rudylew -> hehe dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 świetna Robota Leru, ile jeszcze Ci do końca zostało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 kończ już to Leru bo Twoje portfolio świeci pustkami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 sznureczki moim zdaniem wygladaja niezbyt efektownie :/ wydaje mi sie ze sa robione bez konkretniej koncepcji (referki) ale to juz chyba kwestai gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 fajno fajno leru :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 17 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2007 a tak na rozpoczęcie 2007 roku wrzucam mniej więcej teksturki szkieletu namalowane w programie zwanym Zbrush 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Leru... ale mamy juz wrzesien... sie raczej koniec 2007 zbliza ;P Co do modelu to... koncz juz go!! :P Pomalowal kosci i je przykryl kamizelka.. no nie.. nic tylko palnac takiego... Ogolnie ladne to jest/bedzie (tak czuje). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 to jeden z tych wip'ów co sie ich końca doczekać nie mogę, ogólnie fajnie chociaż tekturki za bardzo rozmyte po mojemu, ale to może wina podglądu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi