sneila Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 A może niech każdy stworzy obraz przedstawiający "co mu w głowie siedzi". Pole do popisu ogromne, a i każdy włożyłby cząstkę swojej osobowości i pokazałby się nam jaki naprawdę jest. Może być ciekawie i zabawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 ja bym proponował wnętrza w stylu fantasy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nocny drwal Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 przebudzenie/ metamorfoza. ino troche trudne tematy, bo choc daja szerokie pole do manewrowania, to jednak, trzeba miec spore zdolnosci by pokazac pewien proces (przemiany) w jednym tylko kadrze. no ale dosc tworcze no nie;] ? chm ciekawe, kiedy sie tematy skoncza i zaczna sie od poczatku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 odkrycie / odrodzenie / przebudzenie starodawnej cywilizacji (moze z kosmosu rodem) :) ekstra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nocny drwal Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 odkrycie / odrodzenie / przebudzenie starodawnej cywilizacji (moze z kosmosu rodem) :) ekstra? i90% prac to beda alieny vs predatory :] ale cos w tym jest, takie polaczenie futuryzmu z antykiem (niekoniecznie ziemskim) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 bardziej chodzilo mi o jakies monumentalne budowle skute arktycznym lodem czy cos ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 brzmi dobrze, przebudzenie starodawnej cywilizacji, jestem za :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 Zasugerowalbym stworzenie trojwymiarowej wersji pixelowych bohaterow gier z komputerkow osmiobitowych, ale srednia wieku userow max3d mowi mi, ze wiekszosc nawet nie wie co to Amiga ;) ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 zawsze chciałem zrobić Super Froga w 3d, jestem za :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 ta może leminga ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 Reanimator, strzeliles w 10, w tamtych latach w grach liczyla sie wyobraznia, doskonaly okazja zeby pokazac co siedzialo w glowie w tamtych latach. Na opakowaniu od gry byl pokazany super czolg, samoloty wybuchy, a jak sie odpalilo gre jechalo sie trzema pixelami, odwadniajac sie z wrarzenia :) Dobrze bylo by jeszcze dolaczyc nes, sege lemingi - wagarowalem przez ta gre... mozna by tez wprowadzic np. tryptyk trzy obrazy pracujace miedzy soba :) COOOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sneila Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Ja jestem za przebudzeniem cywilizacji. Bardzo dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 No, ja wtedy moge wystartowac z Pongiem :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nocny drwal Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 swoja droga to ciekawie by wygladal prehistoryk, szczegolnie animacja, jak na auto fire macha pałą (ta drewniana, zeby nie bylo zem zbereznik :] ) jednak wydaje mnie sie, ze rezurekcja w ogolniejszym znaczeniu da nam szersze pole do dzialania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 zawsze chciałem zrobić Super Froga w 3d, jestem za http://images.google.pl/images?hl=pl&q=frogger%203d&btnG=Szukaj+w+Google&lr=&sa=N&tab=wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Illy, ale wpadka. Nie chodzi o froggera :> http://emu.makii.pl/pokazrom.php3?system=amiga&id=8778 Boska i sliczna gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Hehe... a może np takiego... Pac Mana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 ja proponuję "Ósmy cud świata" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 1 Październik 2005 Autor Share Napisano 1 Październik 2005 Shogun 3d -> nie foul startuj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Illy, ale wpadka. Nie chodzi o froggera :> Ups, tego nie znalem, ale podobne do JazzJack Rabbit :) Co do bitew, to proponuje stworzenie jakiegos szablonu z kanalem alpha czy czyms tam do obrazkow ktore beda w nominacji. Jak kazdy robi po swojemu to sie brzydko robi. Albo po prostu przykazanie, zeby wycentrowac napis w Impact 24 pt itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 A może Wizja Piekła lub Nieba? P.S. Kiedy będzie startować Nowa Bitwa?:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 i tak wiekszosc zrobi auto, czolg lub komórke :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 odkrycie cywilizaaaacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 a moze: -scena historyczna [z jakims rozsadnym orgraniczeniem] -rzeźba 3d -ilustracja książki -obca forma życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 scena historyczna to według mnie bardzo fajny pomysł :) ja bym od siebie dorzucił jeszcze temat "śmierć" tak po prostu :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 Nie żebym jakoś szczególnie marudził (albo miał nadzieje) ale czy nominacje nie miały być drugiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 Drugiego zostały zebrane żniwa w postaci obrazkow - wyniki będą w ciągu tygodnia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 ja trzymam kciuki za lelenia !!!!!!!!! iel wogole osob jest nominowanych (prac)?? bo mi sie widzi ze malutko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 Z 11 bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 3 Październik 2005 Autor Share Napisano 3 Październik 2005 yeap, obrazki są przetwarzane ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 Leru, może oficjalnie wyjaśnij ile jeszcze mamy czasu na dokończenie bo coś wygląda że terminy się przesunęły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 10 Październik 2005 Autor Share Napisano 10 Październik 2005 RK -> czas jest do niedzieli. Napisałem w wątku głównym Bitwy :/ Announce by się przydał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 a moze by tak przesunac termin o tydzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 paaanie daj pan spokój :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 O dwa ! O pięć ! O kwadrylion ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 powaznie pisze, byly przeciez takie przypadki, tydzien nic nie zmieni a mi bardzo pomoze #pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 1) do kiedy trzeba oddać prace? wiem że do 16.10.2005 ale do ktorej godziny? może aż do pólnocy? 2) propozycje tematów - coś w stylu krajobrazu z obcej planety, tudzież wizja kolonizacji i/lub terraformingu Marsa - martwa natura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 15 Październik 2005 Autor Share Napisano 15 Październik 2005 do końca niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 kiedy pojawią sie tematy nastepnej bitwy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 moje propozycje tematów, jeśli można: Siła Żywiołu - bo nie mogę już patrzeć na czołgi i ufoludy :P a chciałbym zobaczyć (i zrobić) powódź, zamarzanie, pożar, środek tornada itp. Z Innej Perspektywy - chyba zrozumiałe, codzienność albo i nie, z perspektywy istot pomijanych przez ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lorddavid Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 pytanko male mam ... ile taka bitwa trwa ?? ile jest czasu na realizacje ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 16 Październik 2005 Autor Share Napisano 16 Październik 2005 Vetis -> nie mogę przekazać jeszcze żadnych konkretnych informacji :) Avenger -> jasne, że można, jeśli jeszcze jakieś masz to wal śmiało lorddavid -> jedna edycja ok 3 miesiące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 aaa moze by tak zrobic 'nicosc'?, to bylo by wyzwanie, takie NIC, oczywiscie kazdy moze oddac czysta kartke znaczy sie bialy jpg, ale to moze byc glebsze, nic na bialym jpg, oo albo moze jakis kolor zastosowac przeciez nikt nie powiedzial ze nic ma byc biale, ja bym sie zastanowil nad tym wysmienitym i bardzo szerokim tematem hehe: ], pozdro.... ide spac jutro mam na 8 : \ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 a ja bym chciał jakieś futurystyczne tematy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 KomiC -> eee... nie za bardzo ambitne? i wg mnie prace mogą sie zbyt od siebie roznić, co chyba moze byc nieco klopotliwe przy ocenie hindus -> no to ja jeden taki zaproponowałem - wizja kolonizacji i/lub terraformingu Marsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LISEK Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 Kiedy sa wyniki bitwy\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jp Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 Propozycje tematów: "Droga do..."-Gdy droga jest celem "Koniec poszukiwań" - motyw odkrywania znajdywania "Schronienie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 Hyhy, ale smucicie;) Dawac te postacie z gierców osmiobitowych i po sprawie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 17 Październik 2005 Autor Share Napisano 17 Październik 2005 LISEK -> będą w ciągu trzech tygodni Reaminator -> trzeba zrobić szczegółową selekcję, rozpatrzeć ZA i PRZECIW każdego tematu, zamieścić ustawioną ankietę itd. długa to droga panie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 Leru ->na pewno trzech tygodni ? moze mialo byc trzech dni tylko zagniezdzil sie chochlik klawiaturowy ? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi