Pionier Napisano 6 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2005 ok, skonczylem modelowac kapitana, generalnie rzecz biorac to chyba tak wyglada skonczona 'maszyna bojowa' :) zabieram sie za texturowanie widok z maxa zostanie podmieniony na render jeszcze dzis jak tylko wstane... dzieki za komentarze:) pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 simpli emejzing ziom :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 ładnie ! paluszek w lewej dłoni mu troszkę wygieło nie tak ale to szczegół którego pewnie nie będzie widać - ogólnie ful wypas (ten paluszek to ZEMSTA za uwagi o rozmytych texturkach w naszych schodach ;) ) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 Prosze bitników..no i pozamiatane, potłuczcie monitory, wyrzućcie kompy juz wiadomo kto wygrał!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 ładnie ! paluszek w lewej dłoni mu troszkę wygieło nie tak ale to szczegół ..... Heh dziwisz sie paluszkowi? :D a mowia ze to kobiety "co do raczki to do buzi " :) a tu pan palkownik ciekawski wsadzil palucha gdzie nietrzeba :]. Pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=S3B=- Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 Pracka daje rade... i to jak...:) Super i tyle! pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 7 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2005 hehe z tym palcem to zobacze co da sie zrobic ;) podmienilem widok z maxa na gotowy render... spoko, powoli zabieram sie za texturowanie :-) dzieki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 Hołli sit ! ale wypasik...ciut w barkach dla mnie za szeroki, ale sie przy takim poziomie to sie nie bede mądrowal ;) Jestem cholernie ciekaw tych teksturek. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 no wkońcu texturki :] Model piękny :) Mam nadzieję że równierz będzie making-of :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 Praca na światowym poziomie! Az chce sie na to patrzeć godzinami i podziwiac detal. jestem ciekaw texturek :) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 cholera gdzie ta moja szczęka leży ;) gratulacje Pionierq :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 CHyba mamy zwycięzce, Pionier temat bitwy ci sie chyba wymarzony trafił ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 jakies firmy 3d to powinny pchac sie drzwiami i oknami do ciebie :D brawo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonVito Corleone Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 cos czuje ze juz mamy zwyciesce :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 Nie ma co sie rozpisywac. Jest super. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 mam Cie moj rywalu, znalazlem blad heheheheeh, eee tak mi sie wydaje, na wierzy tam po lewej stronie zaraz za uchwytami powinien byc wizjerek, niby cos tam jest ale ja nie nazwal bym tego peryskopem, bo u Ciebie jest dziura na wylot. mam racje... a moze nie. sam nei wiem nie znam sie na tyle ale wydaje mi sie ze mam racje, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Hehe KoMic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 9 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2005 hehehe zaznacz na obrazie komic :) dzieki za komentsy, ja tu wszystko czytam jakby co :) ide robic texturki kapitana ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bombel Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 uuuueeeeaaaaaa...... ....dobra juz odzyskałem przytomność:) Pionier weź sie opanuj co?:P A tak pozatym to pracka wymiata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sysol Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 że tak nieśmiale zapytam ile spędzasz czasu nad grafiką już ..... bo mi chyba życia braknie żeby taki poziom osiągnąć .... GRATULUJE .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 czuje sie jak plug, szczeka ryje ziemie, jak to widze :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Pionier -> modele świetne, to fakt, ale co z resztą ? Przypominam, że juz zostało niewiele ponad 3 tygodnie, pracujcie, obywatelu, też nad resztą sceny. Pamiętaj, że zawsze znajdzie się coś co można poprawić, ale trzeba kiedys to "DOŚĆ" powiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 phii, nie wiem czym się tak fascynujecie - pracka reprezentuje poziom co najwyżej przeciętny :p ps. bardzo ładnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 11 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2005 witam nizej pierwsze podejscie do tekstur kapitana, jeszcze nie wszystko otexturowane jak widac model jeszcze bez poprawek poki co dzieki za odpowiedzi i uwagi Panowie :) naprawde milo poczytac takie komentarze:) pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 heh..wypas...można close-up na twarz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 fajnie. tylko czy on ma pieprzyk czy mi sie zdaje ? ps. i palce sa ok :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 No Pionierq przodowa robota tylko tak jak Leru pisze - mało czasu zostało - aha rękawiczki Imo powinny być jaśniejsze bo wyglądają jak płaskie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 Bardzo ładnie ale za "czysty" jest. Wiem ze nie jest łatwo twozyc prace z "brudem" ale łądniej by wyglądało i do czołgu by sie wpasowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 hehe akurat szfabki mialy swira na punkcie czystosci, rasy i wlasnej: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 Ło boże dwa słowa. Przegiołeś pałe ! :D Świetne wszystko a nawet świetniejsze niż świetne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 co tam mało czasu na teksturki - sam model wystarczy by wygrać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 12 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2005 hehe panowie:) close-upy beda pozniej, pieprzyk jest przypadkowy (to w ogole nie mial byc pieorzyk). Co do brudu hmmm nie bede w niego rzucal blota bo to kapitan a nie mechanik ;) wprowadzilem kilka poprawek, jeszcze musze dojsc do tego czemu w scanline render i niektore materialy wygladaja ok a w brazilu sa bardzo ciemne i matowe, hehe pewno rozchodzi sie o swiatlo ;) pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sysol Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 Pionier cóż można powiedzieć.... jeśli nie wygrasz to nie wiem co hehe u mnie masz 1 miejsce !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 1.z czego on ma ten kubrak ? 2. chyba mu glowa przez dzaszek przebija albo jest tam dziwna plamka i takie samo cos jest przy koszuli. 3. mi tez sie bardzo podoba i tez stawiam ze bedziesz mial 1 miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 Ale on sie blyszczy. :D Bardzo przyjemne modele, tekstury i render. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mob Rule Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 wiem ze jestem nowy i to tak jakos nie grzecznie odrazu krytykowac czy cos ;) Ale ogolnie podoba mi sie poza, jego ramieniem ktore jest chyba za bardzo do gory wysuniete, broda i kilka innych rzeczy o ktorych pewnie wiesz. Z texturkami jest lepiej ale nic tak naprawde nie widac. pozdrawiam pracka jest fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 13 Wrzesień 2005 Share Napisano 13 Wrzesień 2005 jasniejsze rękawiczki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 13 Wrzesień 2005 Share Napisano 13 Wrzesień 2005 shader kurtki mi nie podchodzi, jakby metalowa jest, i ramie wygięte w nienaturalny sposób, ale oprócz tego bezbłędny model, a dotąd nie odzywałam się bo nie było czego skrytykować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eSHaDeWu Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 witam praca no po prostu genialna ale pochwał już jest tu wystarczająco dużo więc przejdę do uwag :) no więc głowa wysunięta do przodu co szczególnie widać na prawym renderze po drugie bary za szerokie i za nisko - do poprawy w pierwszej kolejności! do tego łokieć dziwnie zgięty i materiał kurtki niezbyt sie prezentuje ok to tyle krytyki mam nadzieję źe darujesz mi jako amatorowi takie zuchwalstwo :) ps. imo znaczniej lepiej prezentuje się render z profilu więc przemyśl jakąś kompozycję sceny tak żeby koleś był tak ustawiony pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorazek Napisano 17 Wrzesień 2005 Share Napisano 17 Wrzesień 2005 Witam! Jak już to wiele osób przede mną pisało... "bardzo ładnie:D" p.s. czemu ten mundur w niektórych miejscach tak dziwnie się świeci, jakby sie czymś ochlapał albo coś? Może sie myle ale to wygląda troche dziwnie. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Pionier nie spij, dawaj render:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Missing in action :) . Albo nas zaskoczy albo czekamy na final render. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Albo zwątpił w siebie i nie kontynuuje projektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 No nie, jak sie nie wyrobi to ja sie zabije. TA pracka była moim faworytem od poczatku... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Pionier w tym momencie jest w Bialymstoku, aklimatyzuje sie, zaczyna studia itd. Nie ma mocnych zeby sie wyrobil do konca bitwy :/... Ale nikt nie mowi ze nie skonczy tej pracki ;)... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 3 Październik 2005 Autor Share Napisano 3 Październik 2005 Missing in action :) . Albo nas zaskoczy albo czekamy na final render. albo zaskocze Was i powiem ze wycofalem sie z bitwy juz dwa tygodnie temu ale nie mialem czasu zebyc dac info na forum, tak jak napisal malefatal - wyjechalem do Bialegostoku gdzie bede studiowal i pracowal co za tym idzie nie bylo szans zebym mogl skonczyc ten projekt na czas. Inna sprawa ze i tak nie mialbym szans z Wami :). Pozostaje mi tylko podziekowac za wszystkie komentarze, uwagi i krytyke w moim topicu. Albo zwątpił w siebie i nie kontynuuje projektu zapomnij panie mintrill..., gdybym zwatpil w siebie nie siedzialabym teraz w Bialymstoku ale mniejsza o to ;) no coz, wyszlo jak wyszlo... widac jeszcze jestem za maly na Bitwe 3D na max3d.pl. Ale jest tez dobra wiadomosc, juz nie pracuje na duronie 800 i 256 ram hehe, topic oczywiscie przeniose pozniej do wipa gdzie mam zamiar wykonczyc caly projekt. dzieki jeszcze raz za posty, Pozdrawiam i dziekuje za bitewke! powodzenia dla pozostalych uczestnikow bitwy Pionier. __ EDIT: Predator, gratulacje opisu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 Jednym słowem: szkoda :( I powodzena na dalszej drodze życia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 Pionier Jesetem pelen podziwu jak ty mozesz takie cudenka na takim kompie robic :) ale to chyba kwestia przyzwyczajenia i cierpliwosci. Ja zycze ci powodzenia na studiach :] choc pewnie i tak sobie poradzisz :). A na finish pracki bedzie troche trzeba poczekac :) no ale mysle ze warto bedzie :). Pozdraiwam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 o pracy to już nie pisze bo moją opinie 'SUPER HIPER MEGA EXTRA and so on' już znasz - więc pytam czy zdąrzycie z terminami towarzyszu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 14 Listopad 2005 Autor Share Napisano 14 Listopad 2005 wracamy (powoli) do projektu, na razie Bonifatz bedzie wrzucal swoje wypociny, ja wrzuce swoje testy i ekeprymenty jak znajde chwilke wolnego czasu, poczatki miasteczka: pozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi