Kris_R Napisano 3 Lipiec 2005 Share Napisano 3 Lipiec 2005 Moment krytyczny... chciałem ukazać coś, co wisi na ostrzu noża... coś w czasie co zada chwila wybuchnie... to ten ulotny moment, zatrzymanie w czasie. Dodatkowo założyłem, że ciekawe będzie ukazanie tego, co krytyczne w nas... wybrałem kobietę. Kolejnym celem było przełożenie jej emocji na obraz w dość zdecydowany sposób a jednocześnie z odrobiną humoru. ............................................................. Critical moment... I wanted to show something fragile, that hangs on the edge of the knife... something that is going to explode in a second... it's that critical moment, that hold in time. I decided to show something emotional... something critical inside a women. Another goal was to transfer her emotions in a quite rough way and give a bit of humore to all of this. Photoshop. No references. No photos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 3 Lipiec 2005 Share Napisano 3 Lipiec 2005 moment krytyczny czy maszyny bojowe ? :] Witam w Bitwie Kris :) życzę powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 3 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2005 Moment krytyczny oczywiście :) dzięki Leru :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 3 Lipiec 2005 Share Napisano 3 Lipiec 2005 cała przyjemność po mojej stronie (że tam egoistycznie to wyrażę ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 3 Lipiec 2005 Share Napisano 3 Lipiec 2005 dobre :) ... ale co Ty wiesz o przeszkadzających dzieciakach w kuchni ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 3 Lipiec 2005 Share Napisano 3 Lipiec 2005 Powodzenia Kris ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 3 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2005 Okaże się Jaras :) Ale mam nadzieję, że mile Cię zaskoczę :) Sam wiesz, jak się sprawy mają ;) Dzięki Pionier :) Dam czadu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 3 Lipiec 2005 Share Napisano 3 Lipiec 2005 ...o chyba powoli zaczyna wpadać ta elita o której mówił Misiekhc ;) ...szczerze mówiąc kojarze tylko twoje speedy, które były na niezłym poziomie (co rusz rekomendacja)... pozatym dwa wyróżnienia w poprzednich edycjach... zaobaczymy jak będzie z tą pracą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 4 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2005 Elita to dopiero przyjdzie!! Az strach sie bac :) No Marduk.. poznasz mnie teraz od strony nawet mi nieznanej :D Wcielam sie w role matki polki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 4 Lipiec 2005 Share Napisano 4 Lipiec 2005 Zapewne mroczna strona to jest ... dla faceta bardzo straszna ;) Szczerze mówiąc ja bym się nie podjął takiego tematu... moim zdaniem ciężkie do namalowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 4 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2005 Pierwszy szkic... jeszcze duuużo się zmieni... ale coś tam już widać.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 bardzo fajna scenka ! będzie rzeźnia ;) czy nie powineneś dołączyć tego obrazka również w 1 wątku ? pojawiłaby Ci się wtedy miniaturka w głównym wątku ;) pozdrawiam i mam nadzieję że nie dostanę banana za pouczanie moderatora :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 5 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2005 Dzieki jaras :) zrobie jak mowisz :) W moim roztargnieniu wylatuja mi takie bzdetki jak dodanie foty w pierwszym watku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 fajne bardzo, tylko ten dzieciak co jej się z ramiona zwiesza jakoś mi nie podchodzi. i nóż powinna w innym kierunku trzymać, bo tak by nic nie ukroiła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 te siuśki mnie rozwalają ;] niezly hardkor ... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 no to będzie się działo. Nie złe nawet bardzo nie złe. a tak przy okazji jak już jestem. Proza życia (2d) vs proza śmierci (3d). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 fajny styl, wow, BEDZIE SIE DZIALO! fajna poza tej laski taka specjalna POZA Mangowa z gestem pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzik Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 Chyba "trochę" podprowadziłeś mi pomysł ;) Fajne! Zobaczymy jak się rozwinie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 7 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2005 podprowadzilem Ci radzik? yyy... sorki. Gdzie jest Twoj post z bitwy? nie zrobilem tego specjalnie... mam nadzieje ze jeszcze dzis update sie pojawi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jim mee Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 jak to było ? ... trzymam kciuki !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzik Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 podprowadzilem Ci radzik? yyy... sorki. Gdzie jest Twoj post z bitwy? nie zrobilem tego specjalnie... mam nadzieje ze jeszcze dzis update sie pojawi :) Na razie jest w głowie :) Wrzucę na początku sierpnia. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 8 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2005 No to radziku! Chyba jestem telepatą :D A może to było tak, że to Ty mi podebrałeś temat łotrze?! hehe! :) Spoko... totalny luzik :) Możeby trzaskać prace jakoś tam zbliżone do siebie... mi to nie będzie przeszkadzało ani ani, więc wal jak w dym :) POWODZENIA! Dzięki Jimmy za kciukole :) Przyda się zapewne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 8 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2005 No to obiecany mały update... niedługo pierwsze próby kolorystyczne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 a ja mam pytanie - kto 1 mial temat pt.: PROZA SMIERCI? (w obydwoch bitwach ofkors).. Nie chce mi sie sprawdzac, ale nie uwazacie ze to troche podkradanie pomyslu? Pracka fajnie sie zapowiada. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 haha, bardzo fajnie Kris! ten smarkacz po lewej i ten na ramieniu - rewelka :) Dawaj dalej ! Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 Heheh spoko pracka sie zapowiada ! Taka śmieszna życze powodzenia w Bitwie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 8 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2005 Leleń... to, że temat akurat jest zbliżony (całkowity przypadek! > nie znałem tamtego, zatytuawanego "Proza śmierci") Nie oznacza, że to jest podkradanie pomysłu... bo z tamtą pracą nie ma to nic wspólnego. Pomysł narodził się w mojej głowie i wszelka zbieżność nazwy wątku jest całkowitym przypadkiem... ale dzięki za Twoją czujność :) Reszczie dziękuję za wsparcie i dobre słowa :) cieszę się, że coś tam widać z tych moich nerwowych bazgrołków i że waszym zdaniem jest szansa, że coś się z tego wykluje :) To budujące... :) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 nie no nie musisz sie tlumaczyc, tak pytalem, przeciez Cie nie zbanuje;)... a jak tam ten ludek co sika:) wskoczyl na ta lampe? nie ale ciekawie to wyglada, jesli skonczysz to (3mam kciuki:)) to masz szanse na jakies miejsce, nawet jesli nie 1 to w czolowce mozesz byc, przynajmniej ja tak mysle. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OMAM Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 Nerwowych bazgrołków? Moim zdaniem to jest rewelka, no ale poczekam jak to się dalej rozegra. Z mojej strony tylko jedno ale. Coś się powinno zadziać z głową, powinna zareagować na wysiłki smarkacza,poddać się im lub przeciwdziałać. Pozostaje tylko życzyć powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 8 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2005 OMAM.. masz całkowitą rację z tą głową...już dziś chciałem poprawkę nanieść... następny update już na pewno będzie inaczej wyglądał.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Futro Napisano 9 Lipiec 2005 Share Napisano 9 Lipiec 2005 wlaasnie, taka bezradnosc i beznadzieje na jej twarzy ukazac no i z zacisnietymi z nerwow zebami oczywiscie;) super:) pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 9 Lipiec 2005 Share Napisano 9 Lipiec 2005 Narazie super, fajnie byłoby gdyby mocz tego dzieciaka spływał jej po twarzy przemieniając się w jej łzy ( chora wyobraźnia ) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 9 Lipiec 2005 Share Napisano 9 Lipiec 2005 zgadzam sie Synuś z Toba - "chora wyobraznia";P.. Ale ciekawie by to wygladalo, choc placz to raczej sugeruje jakby poddanie sie, a ona ma miec wyraz taki nerwowy, ze zaraz wybuchnie nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 9 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2005 Dokładnie tak :D Tu nie ma miejsca na łzy :D klimat mało nostalgiczny na tym rysunku.. ale wyobraźnia to wyobraźnia... czasami płata figle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 10 Lipiec 2005 Share Napisano 10 Lipiec 2005 super Kris , szczególnie ten sjusjajoncy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Lipiec 2005 Share Napisano 11 Lipiec 2005 siusiajacy gora!! swienie to wyglada a mamusce zle z oczu patrzy ciekawe co z tymi "bachorami" zrobi :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 13 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2005 kolejne 15 minutek po pracy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 13 Lipiec 2005 Share Napisano 13 Lipiec 2005 fajna pracka ale ja bym dodal wiecej dzieciakow, taka chmare wylaza z lodowki wspinaja sie do szafki jeden wklada noz do kontaktu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 jakim cudem on się trzyma tej lampy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 Pry takiej bandzie to z radości osiwieć można ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 hej Kris mamy podobny motyw z lampką dopiero teraz to zauważyłem. To ciekawe że pomyśleliśmy o tym niezależnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 14 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2005 No u Ciebie tez lampka dynda :) fajno :) nawet podobne klimaty nam sie przytrafily :) Dzieciaki wariuja :) tylko nastroj zupelnie inny... powozdenia Tomur Co do lampy Aniu, to czasami lampy maja taki druciany luk, za ktory mozna zlapac i obnizyc lampe... zapewne spotkalas sie czyms tkaim... jest to mocowane od dolu przy kloszu... na szkicu widac jak bobas sie tego trzyma :) na finalenej pracy nie bedzie watpliwosci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 ehhh Pieknie Kris sympatyczny klimacik i super swiatlo jak narazie :D Jezeli mialbym sie do czegos koniecznie przyczepic ( a nie odmowie sobie tej przyjemnosci ;) ) to do kadru..hmm jakby to powiedziec uklad sceny jest taki idealny, dokladnie wywazony moze troche za perfekcyjny, bardzo wiele sie dzieje na bardzo malej przestrzeni choc moze wlasnie dzieki temu widz jest tak samo przytloczony jak Twoja bohaterka....e takie moje zawracanie glowy zebys nie popadl w samozachwyt :P a tak calkiem na powaznie jest super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 mnie to sie B podoba!!!!!!!!!!!!!!! kurde no :) powodzenia zycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzik Napisano 16 Lipiec 2005 Share Napisano 16 Lipiec 2005 No nie Kris, z tym siuraniem to przegiąłeś... ;) Niezły moment krytyczny! Suuupcio! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 16 Lipiec 2005 Share Napisano 16 Lipiec 2005 niezly hardcore :D pomysł super...nastrój obrazkowy tez :) pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 28 Lipiec 2005 Share Napisano 28 Lipiec 2005 Swietne miekkie swiatlo i dzieki jakims nieznanym mi srodkom wyrazu czuc wzbierajaca wscieklosc u kobiety. Powodzenia! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goanday Napisano 31 Lipiec 2005 Share Napisano 31 Lipiec 2005 i aż strach się bać.. Powieśiłcy ktoś sobie coś takiego na ścianie? Właściwie czemu nie?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 Bardzo fajne. Trzymam kciuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yataman Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 ehhh Pieknie Kris sympatyczny klimacik i super swiatlo jak narazie :D Jezeli mialbym sie do czegos koniecznie przyczepic ( a nie odmowie sobie tej przyjemnosci ;) ) to do kadru..hmm jakby to powiedziec uklad sceny jest taki idealny, dokladnie wywazony moze troche za perfekcyjny, bardzo wiele sie dzieje na bardzo malej przestrzeni choc moze wlasnie dzieki temu widz jest tak samo przytloczony jak Twoja bohaterka....e takie moje zawracanie glowy zebys nie popadl w samozachwyt :P a tak calkiem na powaznie jest super :) zgadzam się z powyższym , może odrobinkę przechylić kadr albo wogóle zrobić jakieś ujęcie ze ukosa a nie z przodu i będzie ciekawiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi