olej Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 wywalilem latarnie co mi sie wbila w kadr nawet nie zauwazylem (amatorka) Hihie tez tak nieraz mam. Wywoluje zdjecie i łocur.a!, przeciez tego tam nie bylo jak pstrykalem;) AGmakonts: chyba nie masz zbyt wielu wrogow(zywych;). Troszke zmarnowales ten temat, na tej fakturze powinienes bardziej swiatlem zgrac, a tu plasko i szaro ale to tylko moje subiektywne zdanie:) Pozdrawiam. 1. Fotka spacerowa. "Amores Perros":P 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 14 Grudzień 2005 Share Napisano 14 Grudzień 2005 Zdjatko drugie całkiem niezłe, takie niepokojace. Bardzo fajne kontrasty :) P.S. Z tym niepokojem, to nie miałem na mysli zarazy idącej do nas ze wschodu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
binc Napisano 14 Grudzień 2005 Share Napisano 14 Grudzień 2005 @olej: nr 1 pokusil bym sie troszke o zmniejszenie eksp tak gdzies o 2 wart przeslony ale to tylko moje widzimisie;p nr 2.fajny kadr milo sie oglada tez wieje jakims niepokojem, ale bynajmniej nie z ptasia grypa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 14 Grudzień 2005 Share Napisano 14 Grudzień 2005 Kurde znów kolejne fajne fotki a ja musze swój shit męczyć:P nie wiem czemu ale mi sie podoba teraz fotki tzraskam juz prawie przemysłowo bo w piątek się rozstaje z aparatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rob'n'hut Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 To ja pozwole sobie jeszcze kilka wrzucic: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 Kilka fotek z dzisiejszego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 AGmakonts, zdjęcie nr2 najlepsze jest moim zdaniem, dobre na tło czy okładkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 kuba - heh thx, mi w sumie bardziej sie ostatnie podoba ale to chyba tylko dlatego że jest najnowsza. Teraz już chyba z kolejne 600 zrobiłem ale żadne nie ejst fajne:( chyba musze wyjśc z domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 nie nie nie wychodź na dworze czai się zło :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 heh, kome i w tym tkwi problem:P takie ostetnie podrygi, udało mi się wyprosić aparat do czwartku:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
binc Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 AGmakonts 1 imo swietne. nie wychodzcie z domow bo buchna wam aparat:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 23 Grudzień 2005 Share Napisano 23 Grudzień 2005 x1 + jedno zimowe frozen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
binc Napisano 23 Grudzień 2005 Share Napisano 23 Grudzień 2005 klasyczny przyklad selfu ;p grymas na twarzy zamierzony :] 2.ponownie klasycznie 50 1.8 1/30 iso 800 swiatlo zastane ciezkie warunki;p 20d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 wszystkie foty jakie będę tu wrzucać, robione będą przez moją lubę. piszcie coś, dziewczyna potrzebuje krytyki, dopiero zaczyna :) sory za jakość ale póki co tragiczny aparat :/ pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 Interesujacy przedmiot badan z zakresu ogniskowej aparatu. ;) Ciekawe, ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 Miał ktoś do czynienia z Canon PowerShot A620 bądź A610? :> Bo mam kilka pytań ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 oj Don Chvetino ale żeś se spzręcik odwalił:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 uczę się sprzętu :] i mam małą propozycję makro zabawy , kiedyś widziałem na jakimś forum foto , ludzie dawali makro różnych przedmiotów (fragmentów) ale takie makro że tylko wprawne oko mogło dostrzec co to , np. róg książki , dziurkę w plastiku (jak się okazało była to tarcza do darta itp. , kto zgadł dawał zdjęcie. Jak są chętni to ostatnia fotka jest zagadnieniem do rozwiązania :) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------ ZDJĘCIE DO MAKRO ZABAWY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 9 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2006 Te pieniążki i karty spoko, trochę podchodzi pod foto reklamowe, można by wykorzystać w paru projektach :] Ostatnia fotka - kompas / busola ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 to ostatnie kojarzy mi się z pokrowcem na pierścienie makro Pentaxa. tyle, że nie widziałem jeszcze pokrowca z tak przymocowaną przykrywką. a sam pomysł nowego contestu jest całkiem niezły. dołączam się dziś wieczorem :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 Ładnine łądnie chveti ej powiedz jak to oświetliłeś bo to chyba domowe warunki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cwyn Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 Za namowa dareg'a postanowilem umiescic kilka zdjec mojego autorstwa. Komentarze mile widziane :) Klasztor na Bielanach @ Kraków Kwiatek w moim pokoju :) Poczatki z aparatem Jedno z moich ulubionych zdjec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 Jedno z moich ulubionych zdjec jeśli to nie fotomontaż to bardzo ciekawe zjawisko. klasztor nie za bardzo. zdejmij ten glow i rozjaśnij delikatnie front budynku. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cwyn Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 Dzieki za uwagi odnosnie klasztoru. Na dowod tego, ze ostatnie zdjecie nie jest fotomontazem, pokaze Ci inne ujecie. Siatka2.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 a sam pomysł nowego contestu jest całkiem niezły. dołączam się dziś wieczorem :) kto zgadnie ten daje ;) Te pieniążki i karty spoko, trochę podchodzi pod foto reklamowe, można by wykorzystać w paru projektach :] Ostatnia fotka - kompas / busola ? Pozdrawiam oczywiście to są zdjęcia przeznaczone pod free stock images czyli macie free prawa do wykorzystania ^^ (dysponuje high-res ;] ) Do Vorka lądują gratulacje :) twoja kolej Voruś ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 Vorek oddaje swoją kolejkę - musi wywołać foty , zarzuć ktoś jakimś trudnym makro zdjęciem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 ja!ja! moge? moge?? siup1: chcieliście trudne no to macie :P obydwa robione Minoltą Z1 z doczepionym odwróconym obiektywem Pentacon 200mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 po jednym! jak ktoś zgadnie jedno to co wtedy :( drugie - plastikowe kombinerki ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 jest jedno :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 zawór od jakiegoś hydro systemu:P ale raczej...................nie to napewno jakiś dzyndzel od gazu:P nie no nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 kome: woszem plastikowe ale nie to nie kombinerki :P AG: to jest duuuuży zoom (żeby było trudniej) element ma 8mm średnicy i 5mm wysokości :D jak nie zgadniecie do jutra do 20:00 to daję rozwiązanie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 wentylek? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
binc Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 11 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2006 tweety mozesz zdradzić jak przykleiłeś pentacona do minolty z1 ? :] co do makra - nie mam pojęcia, wygląda jak jakaś część samochodu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 hehehe. prawdziwą i niepowtarzalną taśmą klejącą. podtyrzymywałem tez ręką bo to duże bydle jest :) ech po tobie spodziewałem się, że wpadniesz na odpowiedź :) nie, to nie jest część samochodu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 11 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2006 gniazdo podłączenia lampy błyskowej w Zenicie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 jeeeeaaaaa!!!!!!! woooha!!! first prize ląduje znowu u Ciebie!!!!!! znowu twoja kolej :D [+] chyba że chcesz mi oddać kolejkę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 Vorek , wyluzuj ;) za dobrze Ci idzie :P Nie żebym za Vorka ale on jeszcze nie da makro przez jakiś czas więc jak masz tweety ochotę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 mam nadzieje że łatwe :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 środek młynka do kawy/pieprzu:P nie no nie mam zas koncepcji:( za trudne dla mnię;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 missed :] try again ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 mam nadzieje że łatwe :] jak cholera :] my turn: środek kółka od jakiegoś małego samochodzika- takiej zabawki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 mówiłem że łatwe - congratz bro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 skubańce jedne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 znowu moja kolej? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 pasek od zegarka / łańcuszek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 pasek od zegarka to było za łatwe :/ [+] albo nie: ostatnia moja szansa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 korkociąg w scyzoryku ;] / korkociąg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 f*ck your turn chveti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 ;] [+] mam nadzieje że się pomęczysz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi