smokebox Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 witam, 3x wieczorkiem i takie cos powstalo:) c&c welcome pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 woowowowow, ale piękna praca, materiał plasteliny na 6+ :D ! tak samo jak modele i render !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 materiał plasteliny na plastelinie bardzo dobry :] tylko sam stasio wygląda trochę jak z porcelany 9/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 bardz bardzo fajne imo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 Niewatpliwie bardzo ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 pffffffff nie ma odciskow palcow :> very najs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smokebox Napisano 26 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2005 kome: w tym caly sęk ze są:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 a wlasnie ze sa! na czapce widac, na prawym obojczyku i chyba tez na prawym bucie. mimo iz rzeczywiscie miejscami wyglada to jak porcelana, praca i tak jest swietna :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 A ja bym chetnie zobaczył siatke pracy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 wywal tą ramkę i brzydki podpis bo szkoda takiej ładnej scenki. Super render i materiały. Napisz coś więcej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 brawo za materiał plasteliny. przyłączam się do pytania kolegi Vorka i dodam swoje: jaki renderer? Pozdrawiam Edit: Vorek: zrozum mnie, to drugi rok bez urlopu, już nie widze na oczy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 tweety, przeczytaj podpis na renderku :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 mega wypasione kolorki - zarąbisty klimat - pracka strasznie mi sie podoba, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 bo to jest zdjęcie a nie 3D :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 a czy mozesz pokazac siatke tej pracy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 ej thorgal ja tu jestem od proszenia o siatke :D wiec nie zabiezaj mi pracy ;)[joke] pracka bardzo fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 ladniutka pracka ....postac i materialy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 Bardzo fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smokebox Napisano 27 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2005 wrzucam siatke, jak widac prosta jak schemat gwozdzia:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conrad Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 Trochr brudne te kawałki w prawym gornym rogu tej plasteliny..niewiem moze tak ma byc, a co do ramki usuniecia jej to niewiem..rowny render widze,ladnie to wyglada heh.Miłe, widać rzeczywiście odciski, grunt w tym , ze nei na 1 rzut oka wlasnie.Jednak osobiście mi sie jego twarz nie podoba, wiadomo, nie musi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 Mi tam się bardzo podoba :) Gdybym miał mieć jakieś "ale" to plastelina ma może odrobinę za mocny połysk. Np. na kościach policzkowych i butach. Chociaż z drugiej strony plasteliną jakieś 15 lat temu ostatio się bawiłem a technika idzie do przodu. Może współczesna jest bardziej świecąca ;) Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip_87 Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 LooooL Piękna pracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 bardzo fajna pracka jedyna zastrzezenia to ta ramka, podpis i w niektorych miejscach platelina wyglada jak porcelana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 Co bu Andrzej powiedział?...Jest COOL, zarąbiste...bravo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smokebox Napisano 28 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2005 dzieki wszystkim za comentsy !!!(i przyznam ze nad ramka to naprawde sie nie napracowalem za duzo:P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 Mysle ze ramka daje fajny efekt poza tym scenka baaaaaaardzo mi sie podoba jedynie czego nie powinno byc to tych napisów czas i takie tam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 Stylowa. Sposob podnia (czyli ramka i podpisy) tez mi sie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeg Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 brawo,brawo piekniscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 praca ładna, ale jakoś mi nie pasuje że w niektórych miejscach plastelina za mocno odbija światło... może się czepiam, pozdr ps. dla mnie świetna jest czapeczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 przez chwilke myslalem ze to prawdziwe :D 9+/10 !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Cudowne ! Czegos jednak mi tutaj brakuje, ale nie wiem czego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 super, render super jakosci !!! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Za odciski palców należy się smokebox-owi nagroda! (no chyba że autor z nas wszystkich zakpił i naprawdę zrobił zdjęcie realnej plastelinowej figurce;-). Niezłe! Pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 bardzo mi sie podoba, fajna pracka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 masz coś do mnie??? dardzo fajny model, wygląda bardzo realistycznie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 pracka fajna, ale, zastanawiam się czy nie odbija za mocno światła, szczególnie twarz, ja dałbym 7/10 ze względu na prostotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bl0ndynek Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 Może podzielisz się materiałem plasteliny lub jakieś wskazówki co do ustawień ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 Bardzo ładne. Duży realizm. Nie wiem czy tak jest ale jak sie dokładnie przyjrzymy to można zobaczyć odciski palców na plastelinie ( a może ja mam problem z wzrokiem???) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voytec_s Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 Jak fotka! co ru duzo pisac Stasio jest fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi