Napisano 26 Wrzesień 200519 l woowowowow, ale piękna praca, materiał plasteliny na 6+ :D ! tak samo jak modele i render !!
Napisano 26 Wrzesień 200519 l materiał plasteliny na plastelinie bardzo dobry :] tylko sam stasio wygląda trochę jak z porcelany 9/10
Napisano 26 Wrzesień 200519 l a wlasnie ze sa! na czapce widac, na prawym obojczyku i chyba tez na prawym bucie. mimo iz rzeczywiscie miejscami wyglada to jak porcelana, praca i tak jest swietna :) pozdrawiam
Napisano 27 Wrzesień 200519 l wywal tą ramkę i brzydki podpis bo szkoda takiej ładnej scenki. Super render i materiały. Napisz coś więcej. Pozdrawiam
Napisano 27 Wrzesień 200519 l brawo za materiał plasteliny. przyłączam się do pytania kolegi Vorka i dodam swoje: jaki renderer? Pozdrawiam Edit: Vorek: zrozum mnie, to drugi rok bez urlopu, już nie widze na oczy :D
Napisano 27 Wrzesień 200519 l mega wypasione kolorki - zarąbisty klimat - pracka strasznie mi sie podoba, pozdrawiam
Napisano 27 Wrzesień 200519 l ej thorgal ja tu jestem od proszenia o siatke :D wiec nie zabiezaj mi pracy ;)[joke] pracka bardzo fajna
Napisano 27 Wrzesień 200519 l Trochr brudne te kawałki w prawym gornym rogu tej plasteliny..niewiem moze tak ma byc, a co do ramki usuniecia jej to niewiem..rowny render widze,ladnie to wyglada heh.Miłe, widać rzeczywiście odciski, grunt w tym , ze nei na 1 rzut oka wlasnie.Jednak osobiście mi sie jego twarz nie podoba, wiadomo, nie musi.
Napisano 27 Wrzesień 200519 l Mi tam się bardzo podoba :) Gdybym miał mieć jakieś "ale" to plastelina ma może odrobinę za mocny połysk. Np. na kościach policzkowych i butach. Chociaż z drugiej strony plasteliną jakieś 15 lat temu ostatio się bawiłem a technika idzie do przodu. Może współczesna jest bardziej świecąca ;) Pozdrawiam :)
Napisano 27 Wrzesień 200519 l bardzo fajna pracka jedyna zastrzezenia to ta ramka, podpis i w niektorych miejscach platelina wyglada jak porcelana
Napisano 28 Wrzesień 200519 l Autor dzieki wszystkim za comentsy !!!(i przyznam ze nad ramka to naprawde sie nie napracowalem za duzo:P)
Napisano 28 Wrzesień 200519 l Mysle ze ramka daje fajny efekt poza tym scenka baaaaaaardzo mi sie podoba jedynie czego nie powinno byc to tych napisów czas i takie tam ;)
Napisano 29 Wrzesień 200519 l praca ładna, ale jakoś mi nie pasuje że w niektórych miejscach plastelina za mocno odbija światło... może się czepiam, pozdr ps. dla mnie świetna jest czapeczka
Napisano 2 Październik 200519 l Za odciski palców należy się smokebox-owi nagroda! (no chyba że autor z nas wszystkich zakpił i naprawdę zrobił zdjęcie realnej plastelinowej figurce;-). Niezłe! Pozdrowienia.
Napisano 4 Październik 200519 l masz coś do mnie??? dardzo fajny model, wygląda bardzo realistycznie :D
Napisano 4 Październik 200519 l pracka fajna, ale, zastanawiam się czy nie odbija za mocno światła, szczególnie twarz, ja dałbym 7/10 ze względu na prostotę
Napisano 8 Październik 200519 l Może podzielisz się materiałem plasteliny lub jakieś wskazówki co do ustawień ??
Napisano 8 Październik 200519 l Bardzo ładne. Duży realizm. Nie wiem czy tak jest ale jak sie dokładnie przyjrzymy to można zobaczyć odciski palców na plastelinie ( a może ja mam problem z wzrokiem???)