Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 38
  • Wyświetleń 3,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

woowowowow, ale piękna praca, materiał plasteliny na 6+ :D ! tak samo jak modele i render !!

Napisano

materiał plasteliny na plastelinie bardzo dobry :]

tylko sam stasio wygląda trochę jak z porcelany

9/10

Napisano

a wlasnie ze sa! na czapce widac, na prawym obojczyku i chyba tez na prawym bucie. mimo iz rzeczywiscie miejscami wyglada to jak porcelana, praca i tak jest swietna :)

pozdrawiam

Napisano

wywal tą ramkę i brzydki podpis bo szkoda takiej ładnej scenki. Super render i materiały. Napisz coś więcej.

Pozdrawiam

Napisano

brawo za materiał plasteliny. przyłączam się do pytania kolegi Vorka i dodam swoje: jaki renderer?

Pozdrawiam

Edit:

Vorek: zrozum mnie, to drugi rok bez urlopu, już nie widze na oczy :D

Napisano

mega wypasione kolorki - zarąbisty klimat - pracka strasznie mi sie podoba,

pozdrawiam

Napisano

ej thorgal ja tu jestem od proszenia o siatke :D wiec nie zabiezaj mi pracy ;)[joke]

pracka bardzo fajna

Napisano

Trochr brudne te kawałki w prawym gornym rogu tej plasteliny..niewiem moze tak ma byc, a co do ramki usuniecia jej to niewiem..rowny render widze,ladnie to wyglada heh.Miłe, widać rzeczywiście odciski, grunt w tym , ze nei na 1 rzut oka wlasnie.Jednak osobiście mi sie jego twarz nie podoba, wiadomo, nie musi.

Napisano

Mi tam się bardzo podoba :)

Gdybym miał mieć jakieś "ale" to plastelina ma może odrobinę za mocny połysk. Np. na kościach policzkowych i butach.

Chociaż z drugiej strony plasteliną jakieś 15 lat temu ostatio się bawiłem a technika idzie do przodu. Może współczesna jest bardziej świecąca ;)

Pozdrawiam :)

Napisano
  • Autor

dzieki wszystkim za comentsy !!!(i przyznam ze nad ramka to naprawde sie nie napracowalem za duzo:P)

Napisano

Mysle ze ramka daje fajny efekt poza tym scenka baaaaaaardzo mi sie podoba jedynie czego nie powinno byc to tych napisów czas i takie tam ;)

Napisano

praca ładna, ale jakoś mi nie pasuje że w niektórych miejscach plastelina za mocno odbija światło... może się czepiam, pozdr

ps. dla mnie świetna jest czapeczka

Napisano

Za odciski palców należy się smokebox-owi nagroda! (no chyba że autor z nas wszystkich zakpił i naprawdę zrobił zdjęcie realnej plastelinowej figurce;-). Niezłe! Pozdrowienia.

Napisano

masz coś do mnie??? dardzo fajny model, wygląda bardzo realistycznie :D

Napisano

pracka fajna, ale, zastanawiam się czy nie odbija za mocno światła, szczególnie twarz, ja dałbym 7/10 ze względu na prostotę

Napisano

Może podzielisz się materiałem plasteliny lub jakieś wskazówki co do ustawień ??

Napisano

Bardzo ładne. Duży realizm. Nie wiem czy tak jest ale jak sie dokładnie przyjrzymy to można zobaczyć odciski palców na plastelinie ( a może ja mam problem z wzrokiem???)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności