Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 38
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

a wlasnie ze sa! na czapce widac, na prawym obojczyku i chyba tez na prawym bucie. mimo iz rzeczywiscie miejscami wyglada to jak porcelana, praca i tak jest swietna :)

pozdrawiam

Napisano

brawo za materiał plasteliny. przyłączam się do pytania kolegi Vorka i dodam swoje: jaki renderer?

Pozdrawiam

Edit:

Vorek: zrozum mnie, to drugi rok bez urlopu, już nie widze na oczy :D

Napisano

Trochr brudne te kawałki w prawym gornym rogu tej plasteliny..niewiem moze tak ma byc, a co do ramki usuniecia jej to niewiem..rowny render widze,ladnie to wyglada heh.Miłe, widać rzeczywiście odciski, grunt w tym , ze nei na 1 rzut oka wlasnie.Jednak osobiście mi sie jego twarz nie podoba, wiadomo, nie musi.

Napisano

Mi tam się bardzo podoba :)

Gdybym miał mieć jakieś "ale" to plastelina ma może odrobinę za mocny połysk. Np. na kościach policzkowych i butach.

Chociaż z drugiej strony plasteliną jakieś 15 lat temu ostatio się bawiłem a technika idzie do przodu. Może współczesna jest bardziej świecąca ;)

Pozdrawiam :)

Napisano

Za odciski palców należy się smokebox-owi nagroda! (no chyba że autor z nas wszystkich zakpił i naprawdę zrobił zdjęcie realnej plastelinowej figurce;-). Niezłe! Pozdrowienia.

Gość bl0ndynek
Napisano

Może podzielisz się materiałem plasteliny lub jakieś wskazówki co do ustawień ??

Napisano

Bardzo ładne. Duży realizm. Nie wiem czy tak jest ale jak sie dokładnie przyjrzymy to można zobaczyć odciski palców na plastelinie ( a może ja mam problem z wzrokiem???)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności