illy Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 łał, niezle, acz jakies takie pustawe, daj glosniki blizej siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 chevi - usunales "\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\Autodesk"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 niezle ciekawe kiedy wyczerpie ci sie limit kolumn i glosnikow:)....obstawiam ze nigdy wiec jeszcze duzo poogladamy:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 29 Marzec 2006 Autor Share Napisano 29 Marzec 2006 inne ujęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 AGmakonts te nowe ujęcie bardziej mi się podoba i sam głośnik nabrał dla mnie ładniejszych kształtów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 AG: tak się zastanawiam i zawsze mi tego brakuje: uchwyty na maskownicę. nie każdy lubi podziwiać membranki. poza tym szkoda że nie umieszczasz jakiegokolwiek napisu w stylu panasonic czy chociażby KTV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 Bardzo ładne jak zawsze :) jedyne co mi się niepodoba to za dużo śróbek o ile to są śróbki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 Głośnik jak głośnik :P juz mnie sie nie podoba bo za duzo ich zrobiliście ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 no właśnie nonstop głośniki, kolumny, głośniki, kolumny ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 W sumie nie do oceny ;) Wesołych Świąt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 chveti fainie, podoba mi sie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 dobre dobre, fajne kolorki;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 dzięki za "wesołych święt" ale pracę i tak skomentuję >) :D 1: nie naturalnie pęknięte ;) 2: gdzie ten charakterystyczny bump ? ale wiemadomo.. chodziło o przesłanie ;) pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 a mi się czcionka na skorupce nie podoba :) ale i tak fajnie wygląda i wam tez wesołych świąt życzę oraz szybszych i lepszych renderów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 17 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2006 Nowe krzesełko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 chveti-fajne thx i nawzajem...choc juz chyba po czasie to mokrego chociaz! Agmakonts-fajne choc troche przepalone od dolu...tez troche z kadru mogles sciac...ale to ostatnie to nie problem naprawic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 projekt krzesełka nie szczególnie mi się podoba ... jakieś takie kanciaste i twarde :P a co do renderu przyczepie sie jedynie do tych czarnych odbić na krzesełku po prawej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 vray :( ??...vray Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 render nie najgorszy może trochę przepalony na dole ale same krzesło nie ładne i strasznie nie wygodne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 od samego patrzenia d*** boli :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 szkoda ze vray :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 refleksy na drewnie do najladniejszych nie naleza.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 fajne choc troche przepalone od dolu... To nie przepalenie.... efekt jak najbardziej poprawny Co do projektu to troszke "za twardy" nie kupiłbym takiego siedziska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 vray! ;D ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 ...rządzi. :D Render ładny, choć według mnie jest tam trochę za jasno. :) Krzesło okropne. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 18 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2006 Miska, własciwie połmisek a własciwie to tacka na owoce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 ciezko bedzie przeniesc taka tacke z owocami, jest prosta i mogą wypadac :) ale renderek ładny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 no bardzo ładny render jak i materiały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 18 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2006 tacka jest plastikowa:P wiec lekka a nosic jej nie trzeba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 Miska jak miska, aczkolwiek ciekawie... Model nie trudny, lecz materiały w zabawie, Studio jest ładne , lecz dużo przestrzeni, Plastikowa - jednorazowa -droga by ją wymienić? dobra. koniec weny ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubm Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 jakos renderow calkiem calkiem.. jak wy to robicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 jak? poszukaj kilka stron wcześniej w tym wątku ;) --------------------------------------------------- ja się poddaje...już nie mam siły. Za nic nie umiałem wykrzesać z tego czegoś w miarę ładnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 oj chvet! widzę że muszę Ci sporo włoić kolorową farbą na zlocie, żebyś w końcu wyszedł z tych ciemnych renderów :] more lights! more kolors! more envirnoment! takie cuś w PS: imo tło mniej się zlewa z puszką :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 chveti nie łam się nie którzy i tak nie potrafią np. ja zrób tak jak tweety napisał i będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 Wszystkie twoje prace mi się podobają ... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swera Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 Pracki są super. A kiedy skończycie projekt Obozu dla Jeńców. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 19 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2006 Obóz żyje tylko sie opier****my troche ale cos tam updateniemy:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 Marudy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 za słabe refleksy na puszcze. ujęcie z góry takie sobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 chveti mozesz dac alphe dla tej puszki http://img147.imageshack.us/img147/1339/puchaaaaaap2nd.jpg ? ale bez tła tak aby mozna było wyciąc background - ten sam res.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 ładnie ładnie a gdzie ta wasza stronka !? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 Dokończyłem (doteksturowałem) model ze speeda. Tak ...różowo.....słoodko. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 Noo paskudne to jak nic. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 a kogo on przejechał ? klimat prosto z 'happy tree friends'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 a kogo on przejechał ? klimat prosto z 'happy tree friends'. wiewiórkę :) Co do klimatu - trafiłem w to , jupi ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 3 Maj 2006 Autor Share Napisano 3 Maj 2006 spadaj:P pomysł z tłem jest moj:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 gdybyś dodał więcej krwi, drugą wiewiórke patrzącą się na to z przerazeniem i urozmaicił kolory tła to był by super renderek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 Ciekawie wyszło choć krew niebardzo Kiedy ruszacie z ktv ??!!?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 smufra - przejechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 hehe jaka pracka xD ;) krew w paincie ?:D biedny lisek:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi