Napisano 8 Listopad 200519 l Z lekkim opóźnieniem, ale mam nadzieje, że nam to wybaczycie. Kolejne edycje konkursów Bitwa 3D oraz Bitwa 2D dobiegły końca. Miłą rzeczą jest fakt ,że konkursy w dalszym ciągu cieszą się dużym zainteresowaniem. Do wyboru były dwa tematy: "Maszyny bojowe" oraz "Moment krytyczny". W każdej kategorii (3D oraz 2D) przyznaliśmy statuetki Grand Prix (za pierwsze miesjce), dwie statuetki Award (2 i 3 miejsce w rankingu) oraz wyróżnienia. Ta edycja byłą wyjątkowa, bo z wyjątkowymi i cennymi nagrodami. Zapraszamy serdecznie do galerii zwycięzców. Laureatom gratulujemy i dziękujemy wszystkim za udział w Bitwie. Wyniki: [ Bitwa 3D ] [ Bitwa 2D ]
Napisano 8 Listopad 200519 l Autor Flash z wynikami to oczywiście zasługa Tomka (dla niewtajemniczonych - leander) ;) Gratuluje wszystkim nagrodzonym i wyroznionym jak i wszystkim którzy wzięli udział w Bitwie.
Napisano 8 Listopad 200519 l Wyniki mnie zaskoczyły :) Gratulacje dla zwycięzców i dla S. Stahlberga który skomentował każdą prackę ;)
Napisano 8 Listopad 200519 l gratulacje :) duzo fajnych pracek - kto odpowiada za przygotowanei tej stronki z wynikami ? przodowa robota.
Napisano 8 Listopad 200519 l Gratulacje dla zwycięzców. Piękne prace. Oczywiście pozdrowienia dla wszystkich, którzy brali udział w bitwie.
Napisano 8 Listopad 200519 l gratulacje dla zwyciezców ! MW - za poradę dot. usunięcia tego drzewa powinieneś odpalić 1/10 Vraya :) dowiedziałem się że nasze punkty z Klickiem zostały podzielone na 2 ;) dlatego takie mamy miejsce ! - to wszystko tłumaczy ;)
Napisano 8 Listopad 200519 l też przyłączam się do gratulacji dla wszystkich finalistów. niektóre miejsce też mnie zaskoczyły i może nie do końca się z nimi zgadzam, ale w koncu nie jestem aż takim znawcą :) w sumie bardzo sie ciesze, ze w ogóle znalazłem sie w finale i mam nadzieje, ze temat następnej bitwy pozwoli mi stworzyć jakąś lepszą pracke. no i jeszcze gratulacje dla stronki z wszystkimi finałowy pracami, bo jest świetne zrobiona. o niebo lepsza od poprzedniej.
Napisano 8 Listopad 200519 l Gratuluję wszystkim uczestnikom! W obu kategoriach kibicowałem właśnie obecnym pierwszym nagrodom (MW i Futro) :D
Napisano 8 Listopad 200519 l Szczerze: nie spodziewałem się że wygra MW. Tym bardziej Ci gratuluję. Gratulacje lecą też dla Futro (tutaj już nie było niespodzianki). Ogólnie w tej bitwie można było zobaczyć naprawde świetne prace. Oby tak dalej. A ja ide dalej męczyć tutoriale :) Pozdrawiam
Napisano 8 Listopad 200519 l Gratulacje dla zwyciezcow. Gratulacje takze dla autorow wszystkich prac ktore weszły do finału - kawał dobrej roboty :)). Przyznam ze jakos sie tak przyzwyczajiłem do mysli, ze pierwsze miejsce jest dla pracy o Egipcie ( i nie pytajcie dlaczego - bo nie mam pojecia :DDDD ). Jeszcze raz gratki i powodzenia w nastepnej bitwie :) No i oczywiście szczególne gratulacje dla Ani , ktora dostała nagrade publiczności !! :)
Napisano 8 Listopad 200519 l Wkoncu!! czemu komic ma tylko 2 komentarze od jury?? no no no gratulacje zaskoczenie ogromne MW najwieksze gratulacje cicho siedzial w kacie a wygral gratulacje ps. w natepnej biwie mozna by dac jako nagrode ta statuetke w realu pozdro
Napisano 8 Listopad 200519 l brawo :) pieknie :) i dla docenionych przez juri jak i docenionej przez nas . Ania gratulacje
Napisano 8 Listopad 200519 l Gratulacje wszstkim, kawał świtnej roboty. Może spotkamy się w następnej bitwie.
Napisano 8 Listopad 200519 l gratuacje dla wszystkich nagrodzonych, wielkiego zaskoczenia nie było :). troche szkoda ze mało komentarzy...
Napisano 8 Listopad 200519 l wiedzialem ze -MW- wygra:) pozdrowianka/gratulacje dla kazdego kto wziol w bitewce udziala
Napisano 8 Listopad 200519 l Gratulacje dla Zwyciezcow obu Bitew :-) mam nadzieje ze skrzyzujemy jeszcze miecze (tzn piórka i myszki ) w nastepnej bitwie ^_^
Napisano 8 Listopad 200519 l Gratulacje dla wszystkich finalistów .MW-za zwycięstwo i swietna prace i przychylnośc nas wszystkich co widac bylo takze w wyborach publicznosci. Jaras- wasz wynik był podzielony przez liczbę (4) osób w scenie a nie przez ilosc twórców :). I stad wasza pozycja :)
Napisano 8 Listopad 200519 l rzadko tutaj pisze:) ale teraz to wypadalo;] Gratuluje wszystkim:) super pracki powstaly;]
Napisano 8 Listopad 200519 l musze przyznac ze layaut stron z wynikami jest cool :) cale max3d.pl powinno tak wygladac :) Gratz dla zwyciezcow.
Napisano 8 Listopad 200519 l yeap :) Leander odwałił kawał dobrej roboty, ładne, przejrzyste, funkcjonalne
Napisano 8 Listopad 200519 l hmm Leander, nie slyszalem o nim. GRatulacje wszystkim, no teraz moze powiecie jaka nastepna bitwa co ?
Napisano 8 Listopad 200519 l jestem bardzo zaskoczony, bardzo dobre prace, świetna oprawa prezentacji finalistów. gratulacje!
Napisano 8 Listopad 200519 l : ], hehe,... nooo jestescie Leru usprawiedliwieni, warto bylo czekac: ], co do wynikow. jestem zaskoczony jak i wiekszosc z nas, a moj faworyt znalazl sie w 1 trojce: ], pozdro i mam nadzieje ze do nastepnej bitwy, hehe juz zaczynam ostrzyc przciski w myszy: ]
Napisano 8 Listopad 200519 l MK, naprawdę gratuluję. Przyznaję, że dopiero po bliższym przyjrzeniu sie Twojej pracy zrozumiałem wybór jury. Mieli rację. :) Wszystkim pozostałym finalistom również gratuluję. Ania, rządzisz. Głosowałem na Ciebie i widze, ze nie ja jeden miałem tyle ciepłych uczuć do Twojej pracy. Pozdrawiam.
Napisano 8 Listopad 200519 l No i wygrał mój faworty? Dobry mam gust;) Gratulacje dla wszystkich nagrodzonych i nie nagrodzonych.
Napisano 8 Listopad 200519 l na wysokim poziomie prace, najładniejsza jak dotąd oprawa graficzna wyników bitwy (przyjemne zaskoczenie). troszkę rozczarowały mnie decyzję jury. Niska pozycja pracy ani, z pewnością zasługiwała na podium. No i wygrała praca która nie grzeszyła oryginalnym pomysłem, gdyby nie opis to bym nie wiedział co chciał mi "powiedzieć" autor. Dziwny werdykt. No ale pozostaje pogratulować wszystkim nagrodzonym :) szczególnie poszkodowanej Ani, której pracę doceniła tylko publiczność.
Napisano 8 Listopad 200519 l Ja również jak większość jestem zaskoczony wynikami, w 3D wygrał mój faworyt ale reszta to kompletne zaskoczenie. Gratulacje!
Napisano 8 Listopad 200519 l Nastąpiła zmiana w rankingu. Po interwencji działaczy Samoobrony praca "ma szynę bojową" awansowała na 4 pozycję! Gratuluję w imieniu calego komitetu. A tak powaznie - dzieki interwencji jury, wyszla na jaw moja pomyłka, czyli zamiana prac Mastera Kielbastera. Teraz jest prawidlowo, zarowno pod wzgledem punktacji jak i komentarzy. Najmocniej przepraszam!
Napisano 8 Listopad 200519 l Odnosnie ilosci komentarzy - czlonkowie jury nie maja obowiazku ich dawania. W pierwotnym zalozeniu, kilka Bitew wstecz, miały to byc luzne uwagi skierowane do autora. Prawdopodobnie nowa formuła łączenia wyników z komentarzami od razu przy podsumowaniu wplynie na większą aktywność jury.
Napisano 9 Listopad 200519 l czyli jak zawsze okazało się, że największą władzę ma ten kto wprowadza dane ;)
Napisano 9 Listopad 200519 l gratulacje dla zwycięzców jak i dla osób którzy brali udział w bitwie, brawo ! :D
Napisano 10 Listopad 200519 l Czołg bojowy "Grizzly" z DoomTroopera się spisał na złoty medal. Aż poszukam sobie w domu tej karty.
Napisano 10 Listopad 200519 l gratuluje wygranym i przegranym-wygranym ! Jestem lekko zaskoczony wynikami, niektore wydaly sie oczywiste, a niektore nie, bleee pozdrawiam wszystkich :D
Napisano 10 Listopad 200519 l napewno dobrze policzyliscie głosy?;p Tak na serio to imo wzglednie obiektywne wyniki, gratuluije wygranym, i wszsytkim biorącym udzial w bitwach bo przegranych tu nie ma:) p.s. sprzedam tablet wacom a5(tanio):)