miwt Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 chveti-co to za auto na scianie i pupy?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 Meetal - Sapkowski w wyciagnieciu reki - to sie chwali ;] AGmakonts - istny grajdolek ;] chveti - duuuuzo miejsca masz na biurku ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 meetal - chyba za dużo masz tych gitar, oddał byś potrzebującemu ;] Jak tak już pokazujecie swoje miejsca pracy to i ja swoją "kanciapę" pokażę. Jak widać, praca wre ;] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 Vorek - wtf ;]?! Po co Ci te kartony na monitorze? Sentyment do zachowywania opakowan z komputerow ;]? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 hehe, jakbyś miał światło z góry które wali prosto w monitor też byś sobie takie coś założył, to akurat jest własnej konstrukcji ale profesjonalne monitory maja takie osłony w standardzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 Vorek - gratki za cierpliwość i opanowanie RA - nie.....czemu;>:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 Vorek - gratki za cierpliwość i opanowanie W jakim sensie ? :) Trident - fajne okularki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 Trident -> po co Ci butelka ze smoczkiem na biórku? o_0 Coś ty zmajstrował? ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 to tylko referki pewnikiem:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 trident - dużo palisz??:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 chveti-co to za auto na scianie i pupy?:D eeeyyyee...:D co mam odpowiedzieć? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 Referki, powiadasz, a czy on przypadkiem tam dzieci nie robi? Eeee... modeluje, znaczy się? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 heh. Vorek chciało ci się? :D trident: ładne shaderki na tym "modelu" ;) fajny bobas :) żeby nie OT: moja pieczara: i wersja z jednym SpotLightem: sorki za jakość, ale wciąż nie mam swojej Minolty więc trzaskam foty jakimś HP z 3Mpx :( Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 faaaaaaaaaaaaajny tablet:) pokaz ten Twój inentyfikator:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 Wacom UD1212-R A3: i plakietka: :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 tweety wynalazł papier :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 Ja nie zorientowany ... o co biega z plakietka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 Ja nie zorientowany ... o co biega z plakietka?? http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=23459 o to na przykład :] Chociaż tak naprawdę nikt ich nie nosi :) Ja swoją też gdzieś mam, jeszcze ze starym avatarem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 Trident -> hehe, świetny model :D gratulacje, bardzo ładny dzieciak - i podobny do ojca - ten uśmiech :D pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 trident - fajny bobasek :))) tweety - kul ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 http://img67.imageshack.us/my.php?image=img03558wg.jpg jak syf to syf ...............8-) a to moja oaza 8-) http://img136.imageshack.us/img136/5468/img03467kp.jpg bez komentarza .......... moje kamele 8-))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 trident: mi jeszcze nie spieszno :D wolę poczekać, nabiorę wprawy i za jednym razem trzasnę dwa modele :D THE MANYSH TRAFO: bez browara ani rusz :D a tutaj jeszcze jeden fajny motyw: 3x 100x70 Manhattan before 2001: płótno Kodak ArtCanvas, na EncadNovaJet Pro630E. zeszły mi całe dwie nocki w tajemnicy przed szefem, ale się udało. :D gorzej jak szef zechce mnie odwiedzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 23 Luty 2006 Autor Share Napisano 23 Luty 2006 trident -> dżinglingi ? tak, importowane. W pociągach albo zamiast dętek samochodowych ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 mieszkam w yorku w uk mama przesyła listem faje w koperte wchodzi 40 paczek wiec nie ma problemu ...............po za tym bez browara ani rusz 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 THE MANYSH TRAFO-oj nie dobry z ciebie chłopak, niedobryyy...... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 Manysh Trafo: bajzel jak bajzel, Ty jeszcze bajzlu nie widziałeś... ale siedzisko masz cool. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 wbrew pozorom srednio wygodne 8-))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 tweety: gdzie znalazłeś taką ładną fotke w takiej rozdziałce ??? ja tez taką chce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 javor - tweety: gdzie znalazłeś taką ładną fotke w takiej rozdziałce ??? ja tez taką chce tweety - płótno Kodak ArtCanvas, na EncadNovaJet Pro630E. zeszły mi całe dwie nocki w tajemnicy przed szefem, ale się udało. gorzej jak szef zechce mnie odwiedzić... btw - tweety ;P cos ci kwiatek wiednie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 javor: http://www.zefa.pl kosztowało to moją firmę około 1200 zł za krązek z serią 52 zdjęć Manhattanu. to co jest na ścianie to przerobiona w sepię wersja nocna. Barcisz: wcale nie. on ma taki kolor :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 Ostatnia klasa kiceum= ostatnia okazja do przebrania sie ;). Normalnie jak dzieci ;) hehehe Ten z M4 to ja (jakby ktoś nie wiedział :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 rotfl ten ziom po lewej wymiata:P a tu agmekonts hex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 trident pytanie czysto techniczne...a majtki masz???:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 rowr - xD trident - fajna 'sukienka' ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 no to moje, sora za jakosc komorka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 fajny pies - co to za rasa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 pitek ;);) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 Tak, to jeden z takich, co to jak się chce pogłaskać to można napitać sobie biedy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 yhm moim zdaniem pies wyczowa charakter pana jezeli pan ma nierowno pod sufitem pies tez bedzie sie tak zachowywal, nie wazne czy ratlerek czy bydle 2metry na 2 :) Ta sunka jest bardzo spokojna ;) Trident fajny piesio :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 a co nazywa sie "Ptasia Grypa"???:D:D:D KLICEK heheh pocieszna morda ....pieska tez :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trident Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 taa wołam na niego H5N1 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 Hehe to mogles juz go nazwaz R2-D2 albo C3PO :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 Ok, to ja daję swoje psisko... :) Nazywa się Jennie A tutaj ze mną: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 hehe konkretny :D dal bym swoje psisko ale wlasnie poszedl po piwo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 Klicek a niewiedzialem ze ty dresik jestes :D hehehe, jescze tylko bejzbola do raczki i na zadyme hehehehe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 Tutaj w warunkach bojowych na impreze :) A tutaj widac moja robote :) (chodzi o wizualizacje na ekranie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 11 Marzec 2006 Share Napisano 11 Marzec 2006 Do tej pory przeglądając te twoje zdjęcia to myslałem, że jako DJ, a nie VJ robisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 11 Marzec 2006 Share Napisano 11 Marzec 2006 przekwalifikowalem sie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 11 Marzec 2006 Share Napisano 11 Marzec 2006 A to moje psy :) [wlaściwie to jeden bo tego z lewej juz nie ma :( ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 11 Marzec 2006 Share Napisano 11 Marzec 2006 fajne pieski, szkoda tego po lewej :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi