Napisano 22 Luty 200619 l Meetal - Sapkowski w wyciagnieciu reki - to sie chwali ;] AGmakonts - istny grajdolek ;] chveti - duuuuzo miejsca masz na biurku ;]
Napisano 22 Luty 200619 l meetal - chyba za dużo masz tych gitar, oddał byś potrzebującemu ;] Jak tak już pokazujecie swoje miejsca pracy to i ja swoją "kanciapę" pokażę. Jak widać, praca wre ;] Pozdrawiam
Napisano 22 Luty 200619 l Vorek - wtf ;]?! Po co Ci te kartony na monitorze? Sentyment do zachowywania opakowan z komputerow ;]? xD
Napisano 22 Luty 200619 l hehe, jakbyś miał światło z góry które wali prosto w monitor też byś sobie takie coś założył, to akurat jest własnej konstrukcji ale profesjonalne monitory maja takie osłony w standardzie ;)
Napisano 22 Luty 200619 l AGmakonts napisał: Vorek - gratki za cierpliwość i opanowanie W jakim sensie ? :) Trident - fajne okularki :]
Napisano 22 Luty 200619 l Trident -> po co Ci butelka ze smoczkiem na biórku? o_0 Coś ty zmajstrował? ;) pozdro
Napisano 22 Luty 200619 l miwt napisał: chveti-co to za auto na scianie i pupy?:D eeeyyyee...:D co mam odpowiedzieć? :D
Napisano 22 Luty 200619 l Referki, powiadasz, a czy on przypadkiem tam dzieci nie robi? Eeee... modeluje, znaczy się? :D
Napisano 22 Luty 200619 l heh. Vorek chciało ci się? :D trident: ładne shaderki na tym "modelu" ;) fajny bobas :) żeby nie OT: moja pieczara: i wersja z jednym SpotLightem: sorki za jakość, ale wciąż nie mam swojej Minolty więc trzaskam foty jakimś HP z 3Mpx :( Pozdrawiam
Napisano 23 Luty 200619 l Por@szek napisał: Ja nie zorientowany ... o co biega z plakietka?? http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=23459 o to na przykład :] Chociaż tak naprawdę nikt ich nie nosi :) Ja swoją też gdzieś mam, jeszcze ze starym avatarem Pozdrawiam
Napisano 23 Luty 200619 l Trident -> hehe, świetny model :D gratulacje, bardzo ładny dzieciak - i podobny do ojca - ten uśmiech :D pozdro :)
Napisano 23 Luty 200619 l http://img67.imageshack.us/my.php?image=img03558wg.jpg jak syf to syf ...............8-) a to moja oaza 8-) http://img136.imageshack.us/img136/5468/img03467kp.jpg bez komentarza .......... moje kamele 8-)))))))))
Napisano 23 Luty 200619 l trident: mi jeszcze nie spieszno :D wolę poczekać, nabiorę wprawy i za jednym razem trzasnę dwa modele :D THE MANYSH TRAFO: bez browara ani rusz :D a tutaj jeszcze jeden fajny motyw: 3x 100x70 Manhattan before 2001: płótno Kodak ArtCanvas, na EncadNovaJet Pro630E. zeszły mi całe dwie nocki w tajemnicy przed szefem, ale się udało. :D gorzej jak szef zechce mnie odwiedzić...
Napisano 23 Luty 200619 l Autor trident -> dżinglingi ? tak, importowane. W pociągach albo zamiast dętek samochodowych ;)
Napisano 24 Luty 200619 l mieszkam w yorku w uk mama przesyła listem faje w koperte wchodzi 40 paczek wiec nie ma problemu ...............po za tym bez browara ani rusz 8-)
Napisano 24 Luty 200619 l Manysh Trafo: bajzel jak bajzel, Ty jeszcze bajzlu nie widziałeś... ale siedzisko masz cool. :)
Napisano 24 Luty 200619 l tweety: gdzie znalazłeś taką ładną fotke w takiej rozdziałce ??? ja tez taką chce :)
Napisano 24 Luty 200619 l Cytat javor - tweety: gdzie znalazłeś taką ładną fotke w takiej rozdziałce ??? ja tez taką chce Cytat tweety - płótno Kodak ArtCanvas, na EncadNovaJet Pro630E. zeszły mi całe dwie nocki w tajemnicy przed szefem, ale się udało. gorzej jak szef zechce mnie odwiedzić... btw - tweety ;P cos ci kwiatek wiednie :)
Napisano 24 Luty 200619 l javor: http://www.zefa.pl kosztowało to moją firmę około 1200 zł za krązek z serią 52 zdjęć Manhattanu. to co jest na ścianie to przerobiona w sepię wersja nocna. Barcisz: wcale nie. on ma taki kolor :]
Napisano 28 Luty 200619 l Ostatnia klasa kiceum= ostatnia okazja do przebrania sie ;). Normalnie jak dzieci ;) hehehe Ten z M4 to ja (jakby ktoś nie wiedział :P)
Napisano 28 Luty 200619 l Tak, to jeden z takich, co to jak się chce pogłaskać to można napitać sobie biedy...
Napisano 28 Luty 200619 l yhm moim zdaniem pies wyczowa charakter pana jezeli pan ma nierowno pod sufitem pies tez bedzie sie tak zachowywal, nie wazne czy ratlerek czy bydle 2metry na 2 :) Ta sunka jest bardzo spokojna ;) Trident fajny piesio :)
Napisano 28 Luty 200619 l a co nazywa sie "Ptasia Grypa"???:D:D:D KLICEK heheh pocieszna morda ....pieska tez :D
Napisano 3 Marzec 200619 l Klicek a niewiedzialem ze ty dresik jestes :D hehehe, jescze tylko bejzbola do raczki i na zadyme hehehehe :)
Napisano 9 Marzec 200619 l Tutaj w warunkach bojowych na impreze :) A tutaj widac moja robote :) (chodzi o wizualizacje na ekranie)
Napisano 11 Marzec 200619 l Do tej pory przeglądając te twoje zdjęcia to myslałem, że jako DJ, a nie VJ robisz...