tweety Napisano 1 Grudzień 2006 Share Napisano 1 Grudzień 2006 Leleń: hehe. po dłuższej pogawędce Pentagram kontra Leru to nawet rękę podałem tym od Pentagrama :] fajni ludzie, duzo gadają ale byli ok :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 2 Grudzień 2006 Share Napisano 2 Grudzień 2006 A taka imprezka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 2 Grudzień 2006 Share Napisano 2 Grudzień 2006 Typowy alkoholik. Zdrowie życie promujesz, ;) Potrzebujesz animatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 2 Grudzień 2006 Share Napisano 2 Grudzień 2006 ale z Ciebie szatan xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 2 Grudzień 2006 Share Napisano 2 Grudzień 2006 Hehe... AGmakonts podziel się zawartością tej buteleczki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 2 Grudzień 2006 Share Napisano 2 Grudzień 2006 Alkoholicy! xD Master Kiełbaster: rofl :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Grudzień 2006 Share Napisano 2 Grudzień 2006 Hihi 12h przed dedlajnem a AG z flaszką lata :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 2 Grudzień 2006 Share Napisano 2 Grudzień 2006 A wez Ty zostaw ta Krakowska - toc to syf oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 2 Grudzień 2006 Share Napisano 2 Grudzień 2006 Syf nie syf, wazne żeby sponiewierało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 2 Grudzień 2006 Share Napisano 2 Grudzień 2006 Syf nie syf, wazne żeby sponiewierało :) O przepraszam, pozwole sie nie zgodzic z Toba - jak juz pic to **** {wodka} to chociaz z wyzszej polki {Bols, Finlandia itp} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 2 Grudzień 2006 Share Napisano 2 Grudzień 2006 to ja zamawiam jakiś referat o piciu wódki bo jestem początkujący :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 4 Grudzień 2006 Share Napisano 4 Grudzień 2006 Knysha ma rację! nie można pić czegoś co jest nie dobre!! po co się męczyć.. trzeba znaleźć kompromis.. wiadomo za flaszkę Finlandii zabulimy około 40 zł.. podobnie lecz troszkę mniej Bols :D .. alternatywą jest.. wybór samopędu :D:D:D:D:D:D sam sobie dobierasz składniki i pijesz co Ci smakuje i to za niewielką cenę.. a i kac jest mało możliwy :).. sprawdzone :) Spirytus sprowadzony z Rosji 15 zł/ litr woda Żywiec cytrynowa "smakołyk" 2.30zł/1,5l :) i kilo cytryny.. mniam... wchodzi bardzo dobrze.. choć nie tak dobrze jak żurawinowa Finlandia.. ale ile zyskujemy :) dni dobrej zabawy :) hehe.. ale na dłuższą metę nie polecam.... komenty mile widziane.. co do sposobu.. każdy ma różne, zajrzałem niedawno do akademika w Kortowie i tam widziałem nawet .. landrynki zalewali spirytusem :) .. kombinatorzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 4 Grudzień 2006 Share Napisano 4 Grudzień 2006 samogonu chyba... komenty to chyba nie w tym temacie misiu :* zalewanie landrynek w akademikach odbywa sie wg tradycyjnej receptury znanej od wiekow... -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 4 Grudzień 2006 Share Napisano 4 Grudzień 2006 jak flaszka nie wchodzi to sie ja zostawia na kiedy indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 4 Grudzień 2006 Share Napisano 4 Grudzień 2006 spiryt i kawa! najlepsze co dotychczas udało sie nam osiagnąć. Teraz juz sklepowego ***** sie nie pija...sama chemia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 hoooooooooo!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 bardzo fajnie panie aldzazira :D hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 brakuje Ci tylko puszki sprayu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 tzw. bierne palenie z filtrem ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 6 Grudzień 2006 Share Napisano 6 Grudzień 2006 żeby nie było że jakiś niesportowy jestem :P (moje pierwsze wejście tutaj :) ) Edit> ta smycz bardzo znana to oczywiście na potrzeby reklamy jest na tej fotce :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 6 Grudzień 2006 Share Napisano 6 Grudzień 2006 o widze że do skoku się rozpędzasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 8 Grudzień 2006 Share Napisano 8 Grudzień 2006 przypomne sie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 8 Grudzień 2006 Share Napisano 8 Grudzień 2006 shogun knysia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiRi Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 UUUUAAAA!! Ninja ATACK!! HHAJJAAA :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 UUUUAAAA!! Ninja ATACK!! HHAJJAAA :D:D Tej, uwazaj, bo do Mielca nie mam daleko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 hoooo!! knyszaa ;) hyhy pozdrawiam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 Nożem do chleba i mieczem - cały Knyś - jak wypije to zabije ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 Knysha daj pomachać żelastwem co? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 Macie jeszcze jedno ;] tweety - nie moje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 fajna okolica, fajna kolorystyka, fajna stylistyka, fajna fotka, fajna perspektywa, fajny mieczyk, fajna KURTka, fajna bluza, fajny wyraz twarzy... ale ty nie jestes fajny ;p. wiesz dlaczego...ja wszystko pamietam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 Knysia: nedza. Za ciemne ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 kurt - tez Cie kocham ;* ;] Drakula - takie mialo byc ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 kupil sobie nowy aparat i teraz sie chwali:P wczesniejsza fota ladniejsza:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 Ty się czujesz bezpieczny jak on tym mieczem wywija :D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 ja pierwsze widze takie cos w jego rekach:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 ja pierwsze widze takie cos w jego rekach:D Hehe :D. Poczekaj do jutra, Marecki wezmie zelastwo na uczelnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 Jak usłysze w wiadomościach, że "szaleniec zabarykadował się na uczelni, posiada białą broń, ranił dwie osoby..." to przynajmniej będe wiedział o jakiego szaleńca chodzi...oO Masz na to pozwolenie?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 Jak usłysze w wiadomościach, że "szaleniec zabarykadował się na uczelni, posiada białą broń, ranił dwie osoby..." to przynajmniej będe wiedział o jakiego szaleńca chodzi...oO Eee, ja bym powyzabijal 90% ludzi, a nie ranil ;] Masz na to pozwolenie?;) Polskie prawo jest na tyle chore i niedopracowane, ze mozesz nosic przy sobie dwureczny, 2-metrowy miecz i policja moze Ci naskoczyc :] edit: krzyhhh, aghrr Ty byku, Ty! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 Knysha - a nie było tak ze jak jest ponad 20 cm ostrze to jest to broń;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 Knysha - a nie było tak ze jak jest ponad 20 cm ostrze to jest to broń;> Zalezy co pojmujesz za ostrze - i co za ostrze pojmuje polskie prawo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 Eee, ja bym powyzabijal 90% ludzi, a nie ranil ;] hmm...skłonności do sadyzmu... Polskie prawo jest na tyle chore i niedopracowane, ze mozesz nosic przy sobie dwureczny, 2-metrowy miecz i policja moze Ci naskoczyc :] I poglądy anarchistyczne... To juz musi zbadać specjalista;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 Knysha, to jest bron biala na ktora musisz miec pozwolenie (np. jakiegos klubu sportowego itd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 zeby nie bylo - fota pozowana :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 zeby nie bylo - fota pozowana :P jasne, tak się tłumacz... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 nie lubie alkoholikow, sam musze mieszkac z jednym:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 powinieneś mieć oczy zamknięte... by było realistyczniej;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 Kurcze, nie wiedziałem, że ten spirytus sprzedają w takich fajnych butlach. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 no przestancie tu dwa zdjecia, ktore udowodnia, ze jestem naprawde normalnym młodzieńcem ;) "bo w bigmacu była zasłona" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 dziiz jakie palto :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 czemu masz takie wielkie oczy...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi