GRiPi Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 no wlasnie. co to wlasciwie ma znaczyc? zgadujcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ajw Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 bardzo futurystyczny stół? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 stojak na jakiś okrągły przedmiot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 Podoba mi się render, ale mapowanie tego czegoś nie bardzo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giegiel Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 No jakby położyć na tym szybe to były fajny stolik ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 gdyby wrzucić do srodka jakąs siatke z hamaku, to moze byc łózko :) w czym renderowales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ser Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 stojak na model statku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 And the winner is...... rama od stołu + 2 modyfikatory bend xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 albo jeden ffd ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 nie prawda, to poprostu drewniana rama ktora zw długo była na deszczu sie sie wygła :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 no cóż, patrząc na aspekty techniczne czyli : Texturowanie: 1 textura ... Rendering: No Dość ładny Ujęcie i Kadr: Dobre Model: całkowicie nic trudnego... Ocena koncowa no cóż, łądne ale nie namęczyłęś się zbytnio ;P A tak wogole to nawet fajne :)) Ładnie stonowane kolory i nawet fajny shading... Pozdro :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chindoos Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 To jest po prostu stojak na jajko wielkanocne;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 chyba dinozaura :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 Zaraz wam coś pokarze :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 hehe zgaduj zgadula heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 O tuż to ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 Bezprzewodowy odkurzacz do spawania mebli ? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 no wlasnie. co to wlasciwie ma znaczyc? że Goździkowa miala racje?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 projekt jakiegoś stolika na gazety? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 aaaaaaaa....no tak to podstawka pod bombe atomowa...wiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 Ja wiem , to jest zagadka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 nie wiecie co to jest jak mozna nie wiedziec co to jest ? toz to box z 4 extrudami + bevel eventualnie bend i render poznajac po ziarnie maxwell proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wasyl Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 moze stojaczek na beczke (z piwem ofc ;p)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 mysle ze to jest takie cos od nabijania postow i wkurzania userow:P xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 ja wiem . .to jest stół bez blatu obciązony żarciem świątecznym :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 jak dla mnie to to jest jakaś rama od stołu, na który nadepnął słoń:D a tak wogule to... no wlasnie. co to wlasciwie ma znaczyc? zgadujcie! to pan GRiPi napisał co to ma ZNACZYĆ ( OZNACZAĆ ) a nie CO TO JEST:d:d pozdr ogolnie robi dobre wrazenie ale o mapowaniu chyba zapomniales:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 Fajna podłoga. Można zobaczyć bitmapkę? :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 Bo Wy chcecie sobie tutaj tylko posty nabijać ! A zresztą moze nie. :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 ława z Ikea z promocji - wygladała na drewnianą. Prawie jak drewnianą a prawie ......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 ej ej ej, jak by nikt nie zaowazył też zorbiłęm takie wypasione coś ale z dobrym mapowaniem ;P ta podstawka na bombe atomową czy ten nadepnięty przez słonia stolik... moja interpretacja to... hmmmm... yyyy... kurczę... TAK!! to jest Ciasto!! ... yyyy... nie, po głębszym przemyśleniu mojej wypowiedzi stwierdzam że pod paroma a nawt wieloma aspektami to nie może być ciasto... ale Abstrakcja jakaś ala "Zabawa 3dsmaxem i modyfikatorami itd itp..." :))) Co do mojego rendera to finalRender(niestety jeszcze nie sp3 :P ), a co do ziarna to dodałem ziarno lekkie na całym renderze(photoshop) ;] Pozdrawiam :)) Edit: P.S. po obejrzeniu rendera pierwotnego od GRiPi'egp stwierdzam iż on też posłużył się ziarnem z Photoshopa (wcześniej tego nie zaowałżyłem żeby nie było ;P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 na bank chodzi o te posty, ja juz mam 3 :D:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostap.hg Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 a ja myślę że to śmietniczka (dla czego dziurawa??) :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 to jest speed ale w dziale finished -.- (zgadłem ?? ;) ) i trzepalnia postów :D (+) FALcom3D: zacny render ;) ale szczerze mówiąć to masz taką texturę (tego czegoś) że nie widać mapowania (ponoć dobrego ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 wiem wiem, probowąłem uzyskać efekt widoczny dla oka, ale przy tej textórce jakoś mi się nie udało, możecie mi wierzyć na słowo że mapowanie jest popwiedzmy znośne ;P :)) bawiłęm się AA ale to i tak nic nie dało.... musiał bym miec wieksza rozdziałke :)) by widać było tą textorke, bo ona taka jest dość monokolorystycznba i nie ma za dużo detali... p.s. popełniłem w mym renderze błąd, ponieważ nie dałem specularsa na ten obiekt (podstawke na bombe atomową ;P ) no a to by dodało łądnego efektu :)) pozdrawiam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 Falcom- Gripi zrobił bardziej podstawkową tą podstawkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaccunio Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 pisze się tĘ podstawkę ja też sobie nabije:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 serwusik :) nie nabijaj, bo to nieładnie ! pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 stół przytłoczony rzeczywistością ? ... gripi, a Ty sam wiesz co to jest :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 A może zrobisz z powyłamywanymi nogami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 voyager .. myśle że zaraz po mnie jesteś najbliżej prawdy :P ...żarcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 Nie ma to jak wszyscy spamerzy w jednym miejscu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 to jest stol ktory GRiPi popsul w trakcie modelowania i nie wie jak go naprawic :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. MtS Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 To moze byc takie cos do przytrzymywania piłki footballowej :D . Wymyslilem tez cos co nie przyszlo chyba tutaj jeszcze nikomu do glowy - mianowicie : stół :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 to jest podłoga, a to drugie to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 to pan GRiPi napisał co to ma ZNACZYĆ ( OZNACZAĆ ) a nie CO TO JEST:d:d a jak dlamnie to Last edited by GRiPi : Wczoraj at 12:57. dlatego jest tam co innego ;) topic do usuniecia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 ja wiem ja wiem ja wiem ja wiem ja wiem ? no dobra nie nwiem ale jak dla mnie to jest podstawka pod pisanke :D pewnie bylo ale przeciez tu chodzi o nabicie postow :D >> dobra ale byly jakies nagrody przewidziane? w zgaadywaniu ? na pewno byly .. pewnie znow znajomi dostali a ja wyslalem esemesa i nic nawet melodyjki eh co za zycie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anJek Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 ja wiem - to jest suszarka do skarpetek, a wygieta, bo pekla uszczelka, a zeby to naprawic, to pewnie trzebaby uszczelki od wodospadu... chyba, ze jest to po prostu rama od stolu z bendami albo innymi modyfikatorami jak to juz ktos powiedzial, ale ktos inny wygial rzeczywistosc i proste odpowiedzi sie nie kwalifikuja do rozwiazania zagadki? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 eee przecie no podstawka na flaszkie jest ;) zdrowko ;) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 Zgniecione łóżko po puszystym człowieku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 mniejsza o to co to jest i co to ma znaczyć, ale czym to sie różni?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi