Traitor Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 Czesc, Z zycia wziete, czyli polski hydraulik w UE:) A na serio, to obrazek zrobiony specjalnie do mojej ubikacji, po to by zwiedzajacy doznal drobnych przemyslen podczas posiedzenia:) http://www.cechowski.com/revenge.htm Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 Jak zwykle - ŚWIETNY. Po prostu ubóstwiam twój klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 No pięknie ;) Tomek nas jak zwykle zadziwia... Nic dodać, nic ująć (czyli wyrąbiście) Pozdro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 Taki styl sobie wyrobiłeś :) Jest świetnie, jednynie ciuchy mi nie podeszły , są z shaderem plastiku ;P? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 No miodzio. Swietne scena, humorystyczny klimat :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 hehehe. Ładne, nawet bardzo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 typowa polska publiczna toaleta, nic dodać nic ująć ;] Wrzuć może jakiś mały making-of, jeżeli możesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubm Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 klimat jest rewelacyjny! super halogeny wyszly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 swietnie, bardzo mi sie podoba, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BizU Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 klimat jest rewelacyjny! super halogeny wyszly jażeniówki :P fajnie, dużo, i śmiesznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 no jestem pod wrażeniem :) najlepsza dziura w ścianie :P .. zaskoczyła mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 rewelacja, podziwiam za jakosc i dopracowanie tekstur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 gratki, bardzo fajnie wyszlo;] dlugo sie robi taka scene?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 Rewelka :) zreszta jak zawsze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 Hehehe - fajna, dowcipna pracka. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 świetne. fajny klimat, bardzo dobre tekstury, wyraz twarzy hydraulika troche jak z myszki miki. tylko spodnie hydraulika dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość George82 Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 Pro... (the message you've entered id too short blablabla) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 No scena bardzo bardzo ładna ! Oswietlenie i texturki wymiatają :D Nie ma co wiecej napisac bo pracka trzyma poziom :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. MtS Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 O FAK!! Masakra :D B-b-bardzo mi sie podoba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 Sietnie dobrane textury. Hydraulik tez swietnie zrobiony....generalnie co ty krytykowac. Mysle, ze wszystko jest na swoim mijescu. Profesjonalizm w kazdym calu jak dla mnie. Pozdrawiam Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 o jej, nie wiem co powiedziec -- pelen wymiot :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 Hydraulik wymagałby trochę poprawienia proporcji i lepszego ustawienia, jakoś brak mi uczucia "siłowania" się z kiblem i kawałkiem płytki. Tak pozatym to cholernie miły i głęboki oddech po dużej ilości minimalistycznych wysublimowanych wnętrzach jakie często można tu spotkać. Jest tu brudo, krzywo, niechlujnie - jednym słowem świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 supa, kocham ten klimacik ale tym razem imho poległeś z oświetleniem, nie podoba mi się w ogóle, jak na tak dramatyczną scene mogłbyś pogasic pare lamp i uzyskac oświetlenie raczej z jednej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Death Metal Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 ładniutkie, świetne ogólne wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 ja myślałem że tu jakiś blondyn wysoki będzie.. eee to nie jest \Polski hydraulik. :"DD:"D:.. Co do pracki.. widze troszeczkę pracy w nią włożyłeś.. pozdrawiam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 taaaa świetna praca pozdro.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 NIeźle wygląda.. tylko co to tak właściwie przedstawia?? Muszla go wciąga?? Wpadł do muszli i wychodzi?? Tytuł sugeruje, że raczej to pierwsze.. Ale widz w toalecie pewnie nie pozna tytułu.. i co wtedy?? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 Genialna robota, wygląda jak scena z piły :) Tylko samo zdarzenie troche nieczytelne :/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 Czy tylko mi się to nie podoba? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arzika Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 Fajne, fajne, podoba mi sie :), ale jak dla mnie lepsze by bylo bez hydraulika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BizU Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 gratulacje dostania sie na logo... Pozdrawiam wszystkich tworzących, i planujących tworzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sob Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 No tak...technicznie bomba!! Tylko...ten motyw znam a tym bardziej jeli zatytułowany jest "Revenge" Zapraszam na stronę www. doodie.com do archiwum animacji tam już kto umieciił złudnie podobną historyjkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sob Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 Technicznie bomba...ale... ...ja już znam ten motyw z "msciwymi sedesami" Zabawna animacja pochodząca ze strony www.doodie.com - i też była zatytulowana "revenge". Warto czasem napisać o inspiracjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2006 Technicznie bomba...ale... ...ja już znam ten motyw z "msciwymi sedesami" Zabawna animacja pochodząca ze strony www.doodie.com - i też była zatytulowana "revenge". Bardzo zaciekawiles mnie ta tezą, gdyz pierwsze slysze ze jest animacja o takiej samej nazwie i takim samym motywie:) Mozesz podac konkretnego linka do tego? gydz z tego glownego mozna szukac igly w stogu siana. Jezeli inspirowalbym sie czyjas praca uwierz mi, ze napisalbym o tym. Ta praca nie byla niczym inspirowana, (no moze dawna wizyta w ubikacji na pkp w pewnym miescie) poprostu zawsze chcialem zrobic temat brudnego kibelka i wreszcie go zrealizowalem. To, ze motyw jest taki jaki jest to poprostu moja wyobraznia a nie zgapianie tematu od kogos. Zreszta historyjka nie jest jakas niewyobrazalnie unikalna, i mysle, ze na takie cos wpadlo by kilka setek tysiecy innych ludzi na calym swiecie. Myslisz, ze oni wszyscy musieliby zgapic od tego jednego? eee, zastanow sie... Prosze o link do animacji. Chetnie obejrze. Dziekuje bardzo wszystkim ogladajacym za opinie. Fajnie, ze sa ludzie ktorym moja tworczosc sie podoba, no i fajnie, ze sa tez ludzie ktorym sie ona nie podoba, no bo co to by byl za swiat jak by sie wszystkim wszystko podobalo:D Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sob Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 Bez obrazy... takie sytuacje się zdażają, przepraszam, bo może przesadziłem z tym ostatnim zdaniem. nie było moim celem oskarżenie cię o plagiat. Wcale nie twierdzę, że perfidnie zerżnąłes sam motyw z pożerającym kibelkiem. Ale takie motywy były...fakt faktem - animacja była: nazywała sie "Toilet Revenge" był to animowany gif. Wybacz ale nie moge dac ci linka, na www.doodie.com animacje sie zmieniają i po pół roku pewnie ich nie znajdę. Może na googlach? Nie jestem sczególnym miłosnikiem toaletowego humoru więc nie gromadzę takich obrazków. Aha... dla odwiedzających doodie.com zaznaczam, że tam pojawiło się ostatnio parę złosliwych adware'ów - ActiveX-ów - nic nie sciągać i nie instalować!! Sam nie wiedziałem do dzisiaj...widocznie im gorzej idzie i muszą dorabiac takimi sposobami. Pozdrawiam i bez obrazy, Gratuluję za to warsztatu - bardzo piękne swiatło i teksturki. :)) tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2006 Poszukam bo bardzo mnie zaciekawiles:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 wow, no nawet robi wrażenie :)) świetny klimat i textórki !! pzodro :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owen Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 Gratuluje fajnej pracy i loga, heh typowe miejskie kible:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b-zone Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 Poprostu genialnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
'Fox' Napisano 11 Czerwiec 2006 Share Napisano 11 Czerwiec 2006 Nieźle, tylko ta twarz troche taka dziwna ale zakladam ze tak mialo byc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorjan Napisano 16 Czerwiec 2006 Share Napisano 16 Czerwiec 2006 LOL..panie to żeś teraz wyjechał z pracką Oczywiście piękne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shark_kk Napisano 26 Czerwiec 2006 Share Napisano 26 Czerwiec 2006 świetna praca ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khobar Napisano 30 Czerwiec 2006 Share Napisano 30 Czerwiec 2006 Pod względem technicznym czyli mapy i oświetlenie - genialne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziko1 Napisano 1 Lipiec 2009 Share Napisano 1 Lipiec 2009 nie no podziwiam takich ludzi szok ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi